Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε Κριέ, η σημερινή σου ανεξήγητη τάση για καυγά και προβολή της ανεξαρτησίας σου, βασίζεται στο Τετράγωνο Άρη-Ουρανού! Είσαι λίγο παραπάνω απότομος στους τρόπους σου και ορισμένες φορές, προκλητικός στις αντιδράσεις σου! Φρόντισε να είσαι καλοπροαίρετος και ιδίως στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου «βγάζεις» και τα περισσότερα νεύρα και οξυθυμία!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, σε προειδοποιεί να είσαι υπεύθυνος και ψύχραιμος! Κάποια ξεσπάσματα σου και η νευρικότητα σου, θα βγάλουν «κακό όνομα» για σένα! Η αλήθεια είναι πως αρκετοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου, θα κλονιστούν από κάποια ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, όμως εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να προσέξεις την αντίδραση σου, γιατί ενδεχομένως να εκτεθείς!

Δίδυμος

Φρόντισε σήμερα φίλε Δίδυμε, να παραμείνεις ώριμος σε κάθε σου κοινωνική συναναστροφή ή μετακίνηση και προσγειωμένα αισιόδοξος, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού! Περιόρισε επιπολαιότητα και νεύρα σε κάποια ανατρεπτικά γεγονότα που έρχονται, όσον αφορά επαφές, σπουδές, μακρινούς συγγενείς, επικοινωνίες, συναντήσεις ή ταξίδια!

Καρκίνος

Θα χρειαστεί αγαπητέ Καρκίνε να ηρεμήσεις, γιατί μάλλον το παρακάνεις στα απαγορευμένα, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού! Ξεπερνάς τα όρια, σε θέματα κουτσομπολιού, καχυποψίας, μυστικών και θυμού, γεγονός που σε οδηγεί σε απανωτά λάθη, που αργότερα μετανιώνεις, επειδή απλά εκτίθεσαι! Σήμερα, μην «ψάχνεσαι» σε θέματα αντιπάθειας ή αντιθέσεων!

Λέων

Αν είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές ξαφνικές και ανατροπές, θα καταφέρεις να γλιτώσεις εντάσεις και ρήξεις, με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα! Επιπλέον, απέφυγε κι εσύ, οποιαδήποτε εγχείρημα για αλλαγές ή νέα ξεκινήματα σήμερα, γιατί η ημέρα δεν ενδείκνυται, λόγω του Τετραγώνου Άρη-Ουρανού!

ζώδια

Παρθένος

Σήμερα, κάθε λεπτό μετράει, αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού! Φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε κάθε δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου και φυσικά να έχεις οργανώσει σωστά τον χρόνο σου, ώστε να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές και υποχρεώσεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, σε παρασύρει σε επιπολαιότητες και επικεντρώνεσαι μόνο σε θέματα γλεντιού και καλοπέρασης, χάνοντας την ουσία! Καλό θα ήταν, να περιορίσεις την απρόβλεπτη συμπεριφορά σου και την προκλητικότητα σου, σε ζητήματα καρδιάς, σε κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και στις επαφές σου με παιδιά!

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός! Φρόντισε να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε οικογενειακά θέματα και καυγάδες που ενδεχομένως, να προκύψουν ξαφνικά! Να είσαι αποφασιστικός και ήρεμος, σε οποιαδήποτε παρεξήγηση δημιουργηθεί μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, η μέρα δεν ενδείκνυται για συνομιλίες! Με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού πρέπει να παραμείνεις υποψιασμένος, σκεπτόμενος και λακωνικός σε επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επικοινωνίες! Πες όχι σε εντάσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες και προσοχή στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα στην οδήγηση!

Αιγόκερως

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, θα υπάρξουν κάποια γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις, τα οποία θα νιώσεις ότι απειλούν τα κεκτημένα σου και ότι έχεις πετύχει μέχρι τώρα! Φρόντισε να είσαι έντιμος, λογικός και σοβαρός σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις επαφές και σχέσεις σου και θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν πρόκειται να σε βλάψει!

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, η σημερινή όψη Τετραγώνου ανάμεσα στον Άρη που βρίσκεται στο Ζώδιο σου και τον Ουρανό, σε αφορά άμεσα και σου εφιστά την προσοχή! Ότι κι αν έρθει τώρα, μείνε προσγειωμένος, ψύχραιμος και λογικός και μην αντιδράς σε τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα που ίσως προκύψουν!

Ιχθύς

Με το ανατρεπτικό Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, φίλε Ιχθύ, οφείλεις να παραμείνεις ήρεμος, «καθαρός» και έντιμος σε κάθε σου δραστηριότητα και επαφή! Μην δίνεις σημασία σε απρόβλεπτες φοβίες, αδικαιολόγητες απογοητεύσεις και ακατανόητα άγχη, γιατί θα είναι προσωρινή όλη αυτή η διάθεση!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...