Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
21.3 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Μαΐου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Φίλε μου Κριέ, σήμερα Τρίτη, σχηματίζεται η όψη τετραγώνου μεταξύ του Άρη-Δία. Είναι μια δύσκολη όψη που σε προβληματίζει ιδιαίτερα. Η στενομυαλιά και η ανυποχώρητη στάση, θα φέρει προβλήματα, τόσο σε οικονομικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Τα θέλεις όλα δικά σου και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο. Αναλογίσου αν κι εσύ προσφέρεις για να πάρεις. Όλα να ξέρεις είναι «δούναι και λαβείν».

Ταύρος

Αγαπητέ μου Ταύρε, σήμερα Τρίτη και το τετράγωνο που σχηματίζει ο Άρης με τον Δία, σε καθιστά υπεύθυνο για ότι συμβεί. Η προσωπική σου επέκταση και ανάπτυξη σε κάνουν παρορμητικό στην συμπεριφορά και δεν υπολογίζεις τίποτα και κανένα προκειμένου να κερδίσεις τον σκοπό σου. Το οικογενειακό περιβάλλον που εκπλήσσεται σε αφήνει αδιάφορο. Δεν διστάζεις να τσακωθείς με άτσαλο τρόπο για να διεκδικήσεις τα δικαιώματα σου.

Δίδυμος

Φίλε μου Δίδυμε, την σημερινή μέρα ο σχηματισμός του τετραγώνου μεταξύ του Ήλιου και του Δία, σε ωθούν στην εσωστρέφεια. Το περιβάλλον δεν σέβεται την επιθυμία σου αυτή και προσπαθεί να σε ξεσηκώσει για βόλτες. Από την μια τα οικονομικά και από την άλλη τα ψυχολογικά δεν σου επιτρέπουν να κοινωνικοποιηθείς. Η συζήτηση με τον εσώτερο εαυτό σου είναι περισσότερο εποικοδομητική και ενδιαφέρουσα σε τούτη την χρονική στιγμή.

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 23 Μαϊου
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 23 Μαϊου

Καρκίνος

Σήμερα Τρίτη κι εσύ φίλε Καρκίνε, έχεις να διαχειριστείς το τετράγωνο του Άρη με τον Δία. Η σταθερότητα των κεκτημένων σου απειλείται από άτομα του φιλικού περιβάλλοντος που μπαίνουν σφήνα στις προσωπικές υποθέσεις. Προτιμότερο θα ήταν να μην δανείσεις χρήματα εάν δεν είσαι βέβαιος για την φερεγγυότητα τους. Παράλληλα κατέβασε λίγο τον πήχη σε ότι σχετίζεται με τα όνειρα σου, γιατί θα παραμείνουν όνειρα.

Λέων

Φίλε μου Λέοντα, σήμερα Τρίτη σχηματίζεται το τετράγωνο μεταξύ του Άρη και του Δία. Θα αντιμετωπίσει κάποιες δυσκολίες σε ότι αφορά την καριέρα και την κοινωνική καταξίωση που επιθυμείς. Είσαι υπεύθυνος για τις εξελίξεις, διότι αφήνεις την παρορμητική φύση που σου προσδίδει ο Άρης από το ζώδιο σου, ανεξέλεγκτη. Είσαι τρομερά ανταγωνιστικός και χαλάς την δημόσια εικόνα σου.

Παρθένος

Αγαπητέ μου Παρθένε, σήμερα Τρίτη, σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη-Δία και σε φέρνει μπροστά σε εξελίξεις που αφορούν την επέκταση των οριζόντων και της προσωπικής σου ανάπτυξης. Η τάση, η επιθυμία σου, για ελευθερία και ανεξαρτησία, παρεμποδίζεται. Τα θέματα που προκύπτουν έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν. Κάνεις ένα βήμα μπρος και δύο πίσω παραμένοντας στο ίδιο σημείο. Φιλοσόφησε το λίγο!

Ζυγός

Φίλε μου Ζυγέ, σήμερα Τρίτη το τετράγωνο που σχηματίζεται ανάμεσα στον Άρη και τον Δία, δημιουργεί υπερένταση που επηρεάζει την ψυχολογική σου διάθεση. Είσαι μόνος σε ένα αγώνα δρόμου και βγαίνεις δεύτερος, γιατί αφήνεις τους άλλους, (βλέπε φίλους), να σου κάνουν κουμάντο. Μην παίζεις το παιχνίδι τους και πάρε την ζωή στα δικά σου χέρια. Μόνο έτσι θα πετύχεις τους στόχους.

Σκορπιός

Φίλε μου Σκορπιέ, σήμερα σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη-Δία κάνοντας την μέρα έντονη σε σχέσεις και συνεργασίες. Αντιμετωπίζεις τους άλλους με την καχυποψία που πάντα σε χαρακτηρίζει. Βλέπεις ότι δεν είναι συνεπείς και δεν τηρούν τις υποσχέσεις τους. Δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις και από τις δύο μεριές. Οι επιδιώξεις και οι στόχοι σου εμποδίζονται εξ αιτίας τους.

Τοξότης

Αγαπητέ μου Τοξότη, σήμερα Τρίτη και το τετράγωνο που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη-Δία, σε πνίγει μέσα σε αχαρτογράφητα νερά. Εκεί που ήσουν έτοιμος να «την κάνεις» και να ταξιδέψεις, ως ταξιδιάρικη ψυχή που είσαι, οι καθημερινές υποχρεώσεις της δουλειάς και η ρουτίνα, σε καθηλώνουν. Δεν μπορείς να κουνηθείς και ψυχοπλακώνεσαι. Υπομονή!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 23 Μαϊου
Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 23 Μαϊου

Αιγόκερως

Φίλε μου Αιγόκερε, σήμερα Τρίτη και η όψη της ημέρας είναι το τετράγωνο, που σχηματίζεται μεταξύ του Άρη και του Δία. Δεν μπορείς να καταλάβεις τι έχεις κάνει λάθος και δεν προχωρούν τα σχέδια σου. Η υπερβολική σιγουριά και η υπερβολική αισιοδοξία, είναι το λάθος. Δεν σε άφησαν να δεις τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση και τώρα εκπλήσσεσαι. Πάντως μην αγχώνεσαι και δες το πλάνο της ζωής σου με σεμνότητα για να κατορθώσεις να υλοποιήσεις τα όνειρά σου.

Υδροχόος

Φίλε μου Υδροχόε, την σημερινή μέρα της Τρίτης, σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη με τον Δία και καλείσαι να διαχειριστείς τα εμπόδια που θέτουν, τόσο η οικογένεια, όσο και ο άνθρωπος που σχετίζεσαι. Τρομερό άγχος κατακλύζει την ψυχή σου, μη γνωρίζοντας προς τα που να πας. Δεν έχεις εμπιστοσύνη σε κανένα και σε τρώνε οι υποψίες. Πιστεύεις ότι σε εκμεταλλεύονται και το ρίχνεις στη δουλειά για να μη τσακώνεσαι.

Ιχθύς

Αγαπητέ μου Ιχθύ, σήμερα Τρίτη και στον ουρανό σχηματίζεται το τετράγωνο του Άρη με τον Δία. Έχεις να διαχειριστείς τις καθημερινές σου υποχρεώσεις, που φρενάρουν τις μετακινήσεις και τις επικοινωνίες. Σαφώς και προτιμάς τις βόλτες, τις συζητήσεις και την ανταλλαγή ιδεών με το στενό περιβάλλον και τους φίλους. Έχεις όμως πολλά ανοικτά μέτωπα που δυσκολεύεσαι να κλείσεις. Αναρωτιέσαι για το αποτέλεσμα; Άγχος! Πρόσεχε την ψυχική και σωματική κούραση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...