Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.4 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 25 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, ετοιμάσου να έχεις ξανά τον έλεγχο στην ζωή σου, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, σε σημαντικούς τομείς της καθημερινότητας σου και σε θέματα που σε απασχολούν τώρα τελευταία! Επίσης, καταφέρνεις να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, αλλά και θα επωφεληθείς από διάφορες αποκαλύψεις!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, σήμερα πολλά πρόσωπα θα σταθούν δίπλα σου και θα επιδιώξουν να σε έχουν στην παρέα τους! Όλα κυλούν όπως επιθυμείς και περνάς πολύ όμορφα και ήρεμα! Γενικά, δεν πρέπει την σημερινή ημέρα να βιάζεσαι, ώστε να μπορέσεις να πάρεις τις σωστές αποφάσεις και για να μην αγχωθείς χωρίς λόγο!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να αποδείξεις την αποτελεσματικότητα σου, μέσα από πράξεις και ώριμες δράσεις! Σήμερα θα προβάλλεις τα δυνατά σου σημεία και σίγουρα θα μπορέσεις να διεκπεραιώσεις κάποιες από τις υποχρεώσεις σου, να βάλεις τέλος σε αρκετές από τις δουλειές σου και να υλοποιήσεις τα σχέδια της ημέρας!

ζώδια 25 Ιανουαρίου

Καρκίνος

Σήμερα φίλε Καρκίνε, θα απολαύσεις κάθε στιγμή της ημέρας, δυναμικά και με κέφο! Δεν χάνεις ευκαιρία και αρπάζεις τις απανωτές ευκαιρίες στα χέρια σου και ανταποκρίνεσαι τέλεια σε κάθε γεγονός και κατάσταση! Οι περιστάσεις της σημερινής ημέρας, υπόσχονται κέφι, ενθουσιασμό, διασκέδαση και στιγμές δημιουργικότητας!

Λέων

Σήμερα φίλε Λέοντα, επικεντρώνεσαι στα βαθιά σου συναισθήματα και την διαίσθηση σου, αφού με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσεις να διαπιστώσεις αρκετές από τις προθέσεις των προσώπων που σε περιβάλλουν! Ιδανική ημέρα για σοβαρές αποφάσεις και λύσεις, που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, δρας για την εκπλήρωση των στόχων σου και στην διεκπεραίωση των υποχρεώσεων σου, κυρίως μέσα από επαφές και επικοινωνίες, γεγονός που το καταφέρνεις με ευκολία! Σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς, γείτονες ευνοούνται, όπως και κάθε είδους μετακίνηση σου!

Ζυγός

Πολύ σημαντικό για εσάς το να νιώσετε ότι αναγνωρίζεται η αξία σας επαγγελματικά και οικονομικά. Μην καταπιέζετε άλλο τις ανάγκες σας και διεκδικήστε αυτά που σας αξίζουν.

Σκορπιός

Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο τονίζει συναισθήματα θετικά και αρνητικά και σας βοηθά να προβάλετε ταλέντα και ικανότητες στους γύρω σας. Δείξτε σύνεση σε μια συνεργασία και στις προσωπικές σας σχέσεις.

Τοξότης

Έχετε τόσα πολλά να εκφράσετε και να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια και τους πολύ δικούς σας ανθρώπους. Μείνετε για λίγο στην ηρεμία του σπιτιού σας και δείξτε όλα όσα κρύβετε μέσα σας.

Αιγόκερως

Όνειρα μαζί με τον σύντροφο και οι συλλογικοί στόχοι με τους συνεργάτες και τους φίλους σας σήμερα δυναμώνουν και μπορούν μέσα από μια ιδέα, μια συζήτηση ή συνάντηση να ευδοκιμήσουν. Απλά προσεγγίστε τα κατάλληλα πρόσωπα.

Υδροχόος

Η πιο δυνατή ενέργεια σήμερα εκφράζεται μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, αλλά και τον κοινωνικό σας περίγυρο. Μπορείτε να πετύχετε έναν οικονομικό συμβιβασμό, ακόμα και μια οικονομική συμφωνία, αρκεί να προσέξετε περισσότερο τους όρους της άλλης πλευράς.

Ιχθύς

Αξιοποιήστε την εύνοια της ημέρας και προσεγγίστε επαγγελματικά σχέδια επικοινωνώντας τα ταλέντα σας και τη δημιουργικότητά σας με άλλους ανθρώπους, όσο μακριά κι αν βρίσκονται.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 13 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπημένε Κριέ, το Σάββατο αναμένεται να είναι μια μέρα με δυο διαφορετικά σενάρια. Το πρωί με τη Σελήνη στους Διδύμους να σχηματίζει...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...