Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
16.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 28 Αυγούστου;

Ας έχουμε κατά νου, πως αν προκύψουν συζητήσεις, όποιος αποφύγει να πάρει μέρος, όποιος πει τα λιγότερα, όποιος δε μιλήσει καν, θα είναι ο πιο κερδισμένος..

Όταν ο Ερμής δεν είναι καλά, τότε χάνεται το επικοινωνιακό το χάρισμα, σε όλους εμάς.. Απλά τα πράγματα!

Τι πιο ωραίο από ένα καλοκαιρινό μπουρίνι;;;

Κριός
Ιδανική ημέρα για να αγαπήσετε με το σύντροφό σας, τους φίλους σας, τους συνεργάτες σας! Και αν είπατε μια κουβέντα παραπάνω, δε πειράζει, αρκεί παραδεχτείτε το πόσο άδικο είχατε και να ζητήσετε με έναν μαγικό τρόπο, εκείνο το συγγνώμη! Να σας πω, διακοπές τέλος; Πως πρέπει να οργανωθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο; Να δείτε τι θα κάνετε στο μέλλον; Ναι μεν σας έχουν υποσχεθεί διάφορα, όμως εσείς πρέπει να το παλέψετε!

Ταύρος
Οτιδήποτε και αν συμβεί σήμερα, θα πρέπει να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό! Όσα λιγότερα δείχνετε πως γνωρίζετε, τόσο το καλύτερο! Και να σας αδικήσουν ακόμα, κάντε τους χαζούς, κερδισμένοι θα βγείτε! Ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας, κάτι που περιμένετε καιρό με μεγάλη αγωνία, έρχεται και παίρνετε μεγάλη ανάσα! Ένα ταξιδάκι ίσως προκύψει από το πουθενά, σαν έκπληξη ένα πράγμα. Δε πιστεύω να κρύψατε τις βαλιτσούλες σας..

Δίδυμος
Ο Ερμής σήμερα σας παρασέρνει σε μια κατάσταση πολύ τρελή και αλλοπαρμένη! Γίνεστε οι κουτσομπόληδες της παρέας και τους περνάτε όλους από κόσκινο. Τραγικό αυτό, γιατί στο τέλος όλο και κάποιος θα θυμώσει και το νου σας, εντάσεις προκύπτουν έτσι ξαφνικά! Μη λέτε τα μυστικά σας, μην αποκαλύπτετε τα μελλοντικά σας τα σχέδια και κόψτε ταχύτητα δε ξέρετε τι καπνό φουμάρουν μερικοί.. Ξεφεύγετε εντελώς!

Καρκίνος
Καταρχήν να φορέσετε ίσα παπούτσια γιατί μπορεί να συμβεί το μοιραίο και να βρεθείτε ανάσκελα και να βογκάτε πάλι! Μυστήρια η μέρα σας πολύ, τρώγεστε λιγάκι με τα ρούχα σας και γίνεστε αντιπαθητικοί ακόμα και σε εκείνους που σας αγαπούν. Καλύτερα να αποφύγετε τις πολλές τις επαφές, μη κάνετε δημόσιες σχέσεις, δε το έχετε με τίποτα! Φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις μπορεί να χαλάσουν επειδή έχετε τις παραξενιές σας. το νου σας!

Λέων
Η καλύτερη ιδέα είναι να κλειδαμπαρωθείτε στο σπίτι και να μη μιλήσετε σε άνθρωπο! Να όμως που δε γίνεται αυτό, συνεπώς με το καλημέρα σας, θα έχετε ένα υφάκι πολύ μυστήριο και εννοείται πως κάποιοι θα ενοχληθούν από αυτό. Είναι αστρολογικό το θέμα, άσπρο θα σας λένε, μαύρο θα απαντάτε! Συζητήσεις που θα προκύψουν σήμερα, δε θα έχουν κανένα αποτέλεσμα, αφού ουσιαστικά δε θα είστε συνεργάσιμοι καθόλου! Λιονταρίσιες κόνξες..!

 

Παρθένος
Μέρα οικογενειακή όχι, μη φαντάζεστε αγάπες και λουλούδια στο λιβάδι! Συζητήσεις πάλι θα προκύψουν, για διάφορα θέματα που σας απασχολούν, δεν έχετε αποκαλύψει κάποια στοιχεία, σας πιέζουν, χάνετε το δίκιο σας, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, κάτι μπορεί να σας ξεφύγει έτσι επειδή! Ας υποθέσουμε πως το σύμπαν σας περιπαίζει και τεστάρει κατά πόσο έμπιστοι και αξιόπιστοι είστε! Αφήστε τους να λένε και μετά φάτε ένα τεράστιο παγωτό!

Ζυγός
Πάλι τα έχετε κάνει μαντάρα! Προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σας άμεσα, έχετε φωνάξει τα φιλαράκια σας να σας βοηθήσουν και να το προσμένετε το κουλό! Καλύτερα να συνεργάζεστε με αγνώστους, εκεί μπορείτε να πείτε μια κουβέντα παραπάνω, αλλά σε κάθε άλλη περίπτωση πρέπει να προσέχετε τι λέτε και το πώς! Ε λοιπόν, γίνεται σήμερα ένας κακός χαμός, εκτίθεστε γιατί είστε παθιασμένοι γενικώς.. και άντε να το σώσετε μετά! Όχι στα μερεμέτια!

Σκορπιός
Ξεσηκωμένους σας βρίσκω. Επαγγελματικές οι σκοτούρες σας, κάποιοι πετύχατε το στόχο, κάποιοι έχετε νέους, μεγάλους και τρανούς, δραστηριοποιηθείτε, γιατί υπάρχει πολύ κίνηση.. κάτι συμβαίνει! Μέρα πονηρή και μυστήρια επίσης, μπορεί να δεχτείτε διάφορα τηλεφωνήματα, τα οποία κατά βάθος θα είναι ψαρωτικά! Δε ξέρετε, δεν είδατε, είναι η καλύτερη τακτική και παραπονάκια να έχετε, κρατήστε τα για τον εαυτό σας!

Τοξότης
Καλέ ξεμπλοκάρει το σύμπαν σας και επιτέλους θα δείτε λεφτά στη τσέπη σας! Φοβερό το γεγονός, μπορεί να μη το πιστεύετε, αλλά παίζει να συμβεί ως ένα μικρό θαύμα! Μπορεί να νιώθετε μια κούραση, να βαριέστε σήμερα, αυτό δε σημαίνει πως ανοίγετε το στοματάκι σας και πετάτε διαμάντια στον έναν και τον άλλον. Αφήστε τις επαφές καλύτερα για μια άλλη μέρα! Αφηρημένοι πολύ, ξεχνάτε και εύκολα, σας ξεφεύγουν λόγια.. Ψιτ! Το νου σας!

Αιγόκερως
Αλλάζει ευχάριστα το σκηνικό για εσάς, έρχονται καλύτερες ημέρες, είναι όμως καιρός για μάχη! Η προσοχή σας στραμμένη στα επαγγελματικά σας τα ζητήματα, βάζετε νέους στόχους, είστε έτοιμοι για όλα! Σήμερα βέβαια, είναι και αστρολογικό, φουντώνετε, εξάπτεστε, φωνάζετε, τρελαίνεστε και φυσικά λέτε πράγματα και θάματα και δε σας αγαπάει κανείς! Προτείνω μια βόλτα το τετράγωνο ή μια λιχουδιά αξεπέραστη.. προκειμένου να φτιάξει το ψυχολογικό!

Υδροχόος
Το ξέρουμε πως είστε οι καλύτεροι σε ότι κάνετε, θα φροντίσετε να το μάθουν και όσοι δε το γνωρίζουν! Καβαλάτε καλάμι ένα πράγμα, γίνεστε λίγο ξινοί, ξαφνιάζετε τον κόσμο με την έντονη προσωπικότητά σας! Μη περιμένετε όλοι να σας συμπαθήσουν. Δεν είναι καλή ημέρα για meeting, για συζητήσεις επαγγελματικές, τι να σας πω;;; αφήστε το για πιο μετά, που θα είστε πιο ήρεμοι και πιο λογικοί.. εκτός αν έχετε όρεξη για μια θεατρική τρελή παράσταση που μπορεί να σας εκθέσει..

Ιχθύς
Κάτι θα φορέσετε σήμερα και θα σας κοιτάζουν όλοι παράξενα! Μπορεί και το μαλλί σας, να το φτιάξετε έτσι, που να ξαφνιάσει τους πάντες! Extreme η διάθεσή σας, θέλετε να ξεφύγετε από όρια και κανόνες, να κάνετε κάτι το διαφορετικό, να ανανεωθείτε εξολοκλήρου! Ότι να’ναι σας λέω… καμία σωτηρία η περίπτωσή σας! Το νου σας σε διάφορες συζητήσεις που θα γίνουν, μην ανοίξετε το στοματάκι σας και ξαφνικά ανάψετε φωτιές στους πάντες!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Η Σελήνη γεμίζει τις τσέπες Ταύρων, Κριών κι άλλων 2 ζωδίων με τρελό χρήμα!

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Σκορπιό ενθαρρύνοντας μας να δούμε τα πράγματα σε βάθος, αλλά να μη βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα παρορμητικά. Τα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη φέρνει τη κορύφωση της Πανσελήνου στο ζώδιο του Σκορπιού, η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 12 Νοεμβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι η στιγμή για να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 30 Οκτωβρίου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας! ΚΡΙΟΣ Η ενδοσκόπηση θα σας κάνει να αντιληφθείτε που έχετε κάνει...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 2 Αυγούστου

Ποιά ζώδια θα έχουν σήμερα επιτυχία; Ποιοι θα δυσκολευτούν; Τι πρέπει να προσέξεις; ΚΡΙΟΣ: Η...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, 22 Μαΐου;

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας ΚΡΙΟΣ Η ανάγκη σας για σταθερότητα αυξάνεται και υπάρχει κίνδυνος να...