Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Ιανουαρίου;

42

 

Ρίξε μια ματιά στα σημερινά αστρολογικά tips για να ξέρεις τι σε περιμένει!

Κριέ, σήμερα πρέπει να βάλεις σε μία τάξη τα οικονομικά σου, τακτοποίησε τις εκκρεμότητες σου προς άλλους αλλά και διεκδίκησε χρωστούμενα.

Ταύρε, απόλαυσε όλες τις χαρές που μπορεί να σου προσφέρει η ζωή απλόχερα σήμερα, μετά τη δουλειά κάνε μία βόλτα στη θάλασσα ή στη φύση για να ηρεμήσεις.

Δίδυμε, κάνε παύση σε ό,τι κάνεις σήμερα για να πάρεις χρόνο για τον εαυτό σου, περπάτησε στο πάρκο ή απλά απόλαυσε έναν καφέ κάτω από τον ήλιο, ότι και να κάνεις απόλαυσε το.

 

Καρκίνε, σήμερα έχεις αστείρευτη ενέργεια που σε κάνει να νιώθεις ότι μπορείς να κάνεις τα πάντα. Μην παραξενευτείς με το πόσο απότομα θα νιώσεις κουρασμένη το βράδυ.

Λέοντα, αισθάνεσαι ότι σε κουράζει η ρουτίνα σου και η καθημερινότητα σου και ίσως πρέπει να αλλάξεις κάτι σε αυτήν για να αναζωογονηθείς.

Παρθένε, ήρθε η ώρα να ξεφορτωθείς οποιονδήποτε μη ρεαλιστικό στόχο έχεις στο μυαλό σου και αν αποφασίσεις αυτό προσπάθησε να μετριάσεις και την τάση σου για τελειομανία, ίσως αλλάξουν αρκετά από αυτές τις αλλαγές.

Διαβάστε επίσης:  Το παράπονο του Μιχάλη Βιολάρη για τον Γιώργο Νταλάρα: «Δεν περίμενα στα 70 σου χρόνια να…»

 

Ζυγέ, η γλυκύτητα που βγάζεις όταν κάποιος σε γνωρίζει κάποιες φορές παρεξηγείται. Σήμερα θα δείξεις ένα άλλο σου πρόσωπο και μπορεί κάποιοι να ξαφνιαστούν.

Σκορπιέ, παρόλο που προσπαθείς να αποφύγεις τις αλλαγές αυτές με κάποιο τρόπο σε προλαβαίνουν και σου έρχονται εντονότερες. Ίσως πρέπει να αφήσεις τα πράγματα να εξελιχθούν με τη φυσική τους ροή.

Τοξότη, προσπάθησε να αποφύγεις τις αυτοκαταστροφικές σου τάσεις μόλις τις εντοπίσεις. Το να τις εντοπίσεις και να τις κατονομάσεις είναι αυτό στο οποίο πρέπει να εστιάσεις την προσοχή σου.

 

Αιγόκερε, όλα γίνονται πιο ομαλά όταν σταματάς να πιέζεις καταστάσεις και απλά τις αφήνεις να εξελιχθούν. Άσε τα πράγματα έτσι όπως έχουν και περίμενε τα αποτελέσματα.

Υδροχόε, η ελευθερία σου σημαίνει τα πάντα για εσένα, γιαυτό και η ζωή σου είναι κυρίως στηριγμένη επάνω σου, εάν αισθανθείς την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα κάνε το χωρίς να χρειαστεί να απολογηθείς.

Ιχθύ, αυτές τις μέρες οτιδήποτε κάνεις περιέχει μία δόση υπερβολής, πρόσεχε να μην φτάσει και στις σκέψεις σου.