Τετάρτη, 14 Απρίλιος, 2021
18.1 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 Απριλίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ To 1528 o πρώτος Έλληνας που πατάει το πόδι του στην Αμερική είναι κάποιος Θεόδωρος, που αποβιβάζεται στην περιοχή της Φλώριδας. Προς τιμήν του,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 31 Μαρτίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Έχετε την ανάγκη να απασχολείστε συνεχώς με κάτι εν μέσω της καραντίνας, αγαπητοί Κριοί! Αλλά μπορεί να είναι κάπως θολές οι δυνατότητες, με τόσες ομάδες που προκύπτουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Γι’ αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί σε κάθε σύμπραξή της.

Αυτό απαιτεί μια αντίθεση ανάμεσα στον ανυπόμονο Άρη και τον συντηρητικό Κρόνο στον 11ο Οίκο σας της κοινότητας. Μειώσετε την ταχύτητά σας για να «διαβάζετε» τα νερά πριν δηλώσετε ενδιαφέρον για κάθε εγχείρημα. Δώστε αυτό το περιθώριο σε πρόσωπα και πράγματα, για να φανούν οι υποχρεώσεις και τα δικαιώματα της κάθε πλευράς!

Ταύρος
Θωρακιστείτε έναντι κάποιας πιθανής έντασης σε θέματα καριέρας, αγαπητοί Ταύροι! Μπορεί να νιώθετε σαν να έχετε το ένα πόδι στο γκάζι και το άλλο στο φρένο.

Γι’ αυτό ευθύνεται μια ευθυγράμμιση του βιαστικού Άρη και του αργοκίνητου Κρόνου, στον 10ο Οίκο σας των φιλοδοξιών. Προσέξτε να μην το παρακάνετε με τους πειραματισμούς και μετατρέψετε μια απλή διαδικασία σε περίπλοκη περιπέτεια. Πολλοί είναι διστακτικοί ή έχουν αμφιβολίες για τα επόμενα βήματά τους, με τις συνθήκες που επικρατούν.

Μην σας αποθαρρύνει μια πρώτη αρνητική απάντηση: Μάθετε ποιοι είναι οι φόβοι τους και κατευνάστε τους με πράξεις – όχι μόνο εικασίες!

Δίδυμοι
Προσέξτε μια τάση σας για «υπερβολική» αλήθεια, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια σύμπραξη του παρορμητικού Άρη με τον συντηρητικό Κρόνο, κεντρίζει τον 9ο Οίκο σας της ειλικρίνειας… Και μπορεί τα λόγια σας να πέσουν «βαριά» στα αφτιά των άλλων. Εσείς πρέπει να φανείτε πιο ελαστικοί στις προσεγγίσεις σας, όσο αγνές κι αν είναι οι προθέσεις σας. Η διαίσθησή σας θα βοηθήσει να κατανοήσετε αν οι συμβουλές σας ακούστηκαν ως επικρίσεις ή αντιρρήσεις. Μπορείτε να αποφύγετε τις συγκρούσεις, αν ξεκινήσετε μια συζήτηση με ερωτήσεις αντί για ένα δικό σας λογύδριο!

Καρκίνος
Πρέπει να ακολουθήσετε το ένστικτό σας ή να μείνετε παρατηρητές καταστάσεων, αγαπητοί Καρκίνοι; Το δίλημμα το βάζει το κέντρισμα του λάγνου Άρη προς τον συνεσταλμένο Κρόνο, στον παθιασμένο 8ο Οίκο σας. Η διάθεση για κατανόηση είναι το βασικό σας όπλο για να ξεπεράσετε κάθε δύσκολη στιγμή, να κάνετε ελιγμούς όπου χρειαστεί. Ξεκαθαρίστε πρώτα μέσα σας αν έχετε πραγματικά συναισθήματα ή σας παρασέρνει η έλξη. Να είστε βέβαιοι ότι αυτή η πρακτική θα αποφέρει καλύτερα αποτελέσματα μακροπρόθεσμα!

Λέων
Νιώθετε σαν να κάνετε δύο βήματα μπροστά και ένα πίσω, αγαπητοί Λέοντες; Δείτε ποιοι τομείς της ζωής σας δεν σας ευχαριστούν και κάντε κάτι για να τους αλλάξετε. Μια συνάντηση του ενθουσιώδη Άρη με τον νηφάλιο Κρόνο στον 7ο Οίκο σας των σχέσεων, περιπλέκει τα συναισθήματα. Καμία συνύπαρξη δεν είναι τέλεια, γι’ αυτό είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσετε τα υπέρ και τα κατά στη δική σας. Η συνειδητοποίηση των προβληματικών σημείων, είναι το πρώτο βήμα για την εξομάλυνσή τους!

Παρθένος
Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας, αγαπητοί Παρθένοι! Πρέπει να αναπροσαρμόσετε το πρόγραμμά σας για να μην εξαντληθείτε. Αυτή την ανάγκη τονίζει η σύμπραξη του ανταγωνιστικού Άρη με τον αποδοτικό Κρόνο, στη ζώνη της ευημερίας σας. Ανανεώστε τη διάθεσή σας μειώνοντας την ταχύτητα και όχι τον ενθουσιασμό σας. Με αυτή την τακτική, ακόμα και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα βρουν τη σειρά τους. Διατηρήστε τη διαύγεια της ευρύτερης εικόνας!

Ζυγός
Επιστρατεύστε τη σύνεσή σας, αγαπητοί Ζυγοί! Ο ατρόμητος Άρης και ο φιλόδοξος Κρόνος ευθυγραμμίζονται στη ζώνη σας της φήμης. Πρέπει να είστε απόλυτα βέβαιοι για κάθε αποτέλεσμα, πριν αναρτήσετε κάτι ή πριν υποβάλετε μια προσφορά. Η εξάσκηση τελειοποιεί τους πάντες, γι’ αυτό μην το παρακάνετε με την προθυμία από καλή προδιάθεση. Δεν χρειάζεται να υλοποιείτε εσείς κάθε απαίτηση ή αίτημα των άλλων. Χρειάζεται να βρείτε τη χρυσή τομή ισορροπίας μέσα σας!

Σκορπιός
Τα μικροπράγματα είναι αυτά που θα προκαλέσουν τις αντοχές σας, αγαπητοί Σκορπιοί… Μια βρύση που στάζει, ο δυνατός ήχος στο τηλέφωνο ενός συγκάτοικου, τα πολλά μηνύματα που σας στέλνει το ταίρι σας! Αυτή είναι απόρροια μιας συνάντησης του ατίθασου Άρη με τον επικριτικό Κρόνο, στον εριστικό 6ο Οίκο σας. Η εμμονή σας με την τελειότητα μπορεί να έχει τα αντίθετα από τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο, μια ήρεμη συζήτηση με έναν φίλο μπορούν να κάνουν θαύματα στην ψυχολογία σας. Θα βρείτε το καινούργιο αποδοτικό μονοπάτι σας, μόλις ανακτήσετε τις δυνάμεις και τη δημιουργικότητά σας!

Τοξότης
Ειρήνη με κάθε τίμημα; Όχι τώρα, αγαπητοί Τοξότες! Είναι ώρα για μια εσωτερική αναδιοργάνωση, χάρη στη σύμπραξη του βιαστικού Άρη και τον επίμονο Κρόνο. Είναι καιρός να στραφείτε σε όσα σας ευχαριστούν και όχι όσα τεντώνουν τα νεύρα σας. Χρειάζεστε ανανέωση, θετική ενέργεια, καινούργια οπτική. Κάντε ένα βήμα πίσω και δείτε τη ζωή σας ως εξωτερικός παρατηρητής. Αν συνεχίσετε να κάνετε θυσίες, θα καταλήξετε εξαντλημένοι και πικραμένοι. Κατανοήστε πως όποιος και ό,τι δεν σας δίνει χαρά, πρέπει να φύγει – προσωρινά τουλάχιστον!

Αιγόκερως
Μήπως νιώθετε οικονομικά διχασμένοι, αγαπητοί Αιγόκεροι; Υπάρχει διέξοδος, όταν έχετε ξεκάθαρη εικόνα για τα δεδομένα σας. Η σύνεση είναι η εντολή της ημέρας, από τη συνάντηση του σφιχτοχέρη Κρόνου με τον παρορμητικό Άρη στη ζώνη σας των χρημάτων. Όσο κι αν σας λαχταράτε κάποιες απολαύσεις, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για να τις πραγματώσετε. Τώρα είναι η ώρα να αναθεωρήσετε τον προϋπολογισμό σας, ώστε να ανταποκρίνεται στις άμεσες ανάγκες και τα έσοδά σας!Στα ζωδια σημερα ερωτικές προβλέψεις για καθε ζωδιο.

Υδροχόος
Θέλετε να θεωρήστε δυνατοί, ικανοί και άρτιοι ηγέτες, αγαπητοί Υδροχόοι! Κανείς δεν θα φέρει αντίρρηση για την ορμή που σας διέπει. Και γι’ αυτή φροντίζει η σύμπραξη του ορμητικού Άρη και με τον διεκδικητικό Κρόνο στα δικά σας εδάφη. Αξιοποιήστε την τεχνολογία για να παραμένετε συνδεδεμένοι με όλους, γιατί ένα φιλόδοξο σχέδιό σας μπορεί να απογειωθεί. Αν και ο Κρόνος ευνοεί τα μακροπρόθεσμα οφέλη, δεν πρέπει να φανείτε επιτακτικοί. Για να ακολουθούν πρόθυμα οι συνεργάτες τους ηγέτες, πρέπει να νιώθουν ότι εισακούονται!

Ιχθύες
Είστε χαμένοι στις σκέψεις σας, αγαπητοί Ιχθύες; Μπορεί και να νιώθετε μοναξιά εκεί, εξαιτίας μιας συνάντησης του αγχώδους Άρη με τον μελαγχολικό Κρόνο στον ευαίσθητο 11ο Οίκο σας. Τα όρια και οι προσδοκίες σας χρειάζονται επανεξέταση, γι’ αυτό μην απομονώνεστε. Ο διάλογος που ανθρώπους που εμπιστεύεστε, θα διευρύνει την οπτική σας για να βρείτε πρακτικές λύσεις. Ελάτε σε επαφή με κάθε είδους διαδικτυακή στήριξη, αν νιώσετε να την χρειάζεστε!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τόλης Βοσκόπουλος: Η απόφαση του Άρειου Πάγου που τον δικαιώνει

Ο Τόλης Βοσκόπουλος μετά από αρκετά χρόνια δικαστικής διαμάχης με την Τζούλια Παπαδημητρίου, δικαιώθηκε από τον Άρειο Πάγο. Η απόφαση αποδεικνύει πως η Χαρά δεν...

Survivor spoiler 14/04, part. 2: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα – Είναι ήδη στο...

Survivor: Πριν από λίγες ώρες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα στον Άγιο Δομίνικο και ο παίκτης που φεύγει απόψε βρίσκεται ήδη στο ξενοδοχείο και μαζεύει τα...

Τόλης Βοσκόπουλος: Η Χαρά δεν είναι κόρη του με απόφαση του Αρείου Πάγου

Με απόφαση του Αρείου Πάγου η Χαρά δεν είναι παιδί του γνωστού τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο και δεν μπορεί να φέρει το επώνυμό του, παρά...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 12 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στο ζώδιο σου, θα δώσει πολλές ευκαιρίες για να πετύχεις στόχους και να κάνεις...

Survivor spoiler 12/04: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα

Αγώνας πρώτης ασυλίας σήμερα (12/04) στο Survivor 4 με μπλε και κόκκινους να μάχονται για τη μεγάλη νίκη! Ποιος θα τα καταφέρει; Η εβδομάδα ξεκίνησε...

Φάρμα: Ποια πρώην παίκτρια του My Style Rocks μπαίνει στο παιχνίδι (φωτό-βίντεο)

Νέα εντυπωσιακή παρουσία αναμένεται να μπει στη "Φάρμα" τις επόμενες ημέρες. Εδώ και αρκετές ημέρες υπήρχε έντονη φημολογία ότι πρώην παίκτρια του My Style...

Θεσσαλονίκη: Η σκέψη του πατέρα του για το σπάσιμο των πιάτων αποδείχθηκε σοφή –...

Η εικόνα με τις ντουζίνες γύψινων πιάτων να γίνονται χίλια κομμάτια στις πίστες, στα πόδια λαϊκών τραγουδιστών, μπορεί να ανήκει στο μακρινό παρελθόν, ωστόσο...

Βρείτε μας

7,790ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
935ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Δείτε τι γράφει και πώς είναι σήμερα ο τάφος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη! (φώτο)

Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης υπήρξε ηγετική μορφή της Ελληνικής Επανάστασης, που έδρασε στην Πελοπόννησο και...

Ποια είναι τα ζώδια που ζηλεύουν παράφορα και ποια είναι υπεράνω

Ποιο ζώδιο φτιάχνει σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ποιο θα «ψαχουλέψει» το κινητό και τα μηνύματά...

Τα πιο τυχερά ζώδια που έχουν πάντα την τύχη με το μέρος τους

Μπορεί τα ζώδια που υπάρχουν να είναι πολλά, όμως, μόνο τρία από τα ζώδια...

Ζώδια: Πώς συμπεριφέρονται όταν ερωτεύονται!

Έρωτας είναι η αιτία…και σίγουρα ο τρόπος κι ο ρυθμός που τον βιώνει και...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή