Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
11.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 5 Ιανουαρίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Φίλε Κριέ, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου, αποκαθιστώντας την ηρεμία και την σιγουριά σου με ανακουφιστικό τρόπο! Η Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, σε σώζει τελευταία στιγμή, από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις ή συγκυρίες! Να έχεις άφοβα εμπιστοσύνη στο ένστικτο σου, αλλά και στον ίδιο σου τον εαυτό και δεν θα χάσεις! Παρασκηνιακές επαφές, ευνοούνται!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, η ημέρα σήμερα, όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, που θες καιρό τώρα, με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα! Θα έχεις σίγουρα επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις καλούς και τοξικούς φίλους, συνειδητοποιείς πως είναι η ιδανική στιγμή για να θέσεις στόχους ζωής, δέχεσαι βοήθεια από φίλους και εκπληρώνεις πολλά από τα όνειρα σου!

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Επωφελείσαι τώρα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Εκμεταλλεύσου αυτό το γεγονός εμπιστεύσου την αυξημένη σου διορατικότητα και διαίσθηση και μάθε τι συμβαίνει κρυφά στο περιβάλλον σου!

Καρκίνος
Φίλε Καρκίνε, με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα σήμερα, οφείλεις να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα εξωτερικού ή διαπροσωπικών σχέσεων που διατηρούνται από απόσταση! Γενικά, προωθείς τα σχέδια σου με αισιοδοξία και δύναμη, αλλά και με την βοήθεια του περιβάλλοντος σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με την βοήθεια της Συνόδου Ερμή-Πλούτωνα , καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα! Μία αποκάλυψη, σε βοηθά να πάρεις τώρα, τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο την προσωπική σου πρόοδο και υπόσταση! Επιτέλους, μπαίνει τέλος σε παρελθοντικά προβλήματα και βάρη!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, η ωφέλιμη για σένα Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες και επαφές! Θα έχεις βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις, συναναστροφές και ειδήσεις, την σημερινή ημέρα και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας και ευχαρίστησης!

Ζυγός
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα με την βοήθεια της Συνόδου Ερμή-Πλούτωνα, αισθάνεσαι δυνατός και ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με αρκετή άνεση! Γενικά η σημερινή ημέρα, θα σου δώσει επιτέλους την δυνατότητα, να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες και θέματα της καθημερινότητας, που μέχρι τώρα σε βασάνιζαν!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό του περιβάλλοντος σου! Μπορείς να αναμένεις μία ημέρα γεμάτη ευκαιρίες και δυνατότητες, σε διαπροσωπικές σχέσεις, θέματα παιδιών και δημιουργικότητας! Με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, εκφράζεις τον εαυτό σου, μέσα από κοινωνικές επαφές!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή Σύνοδος Ερμή-Πλούτωνα, είναι αρκετά εποικοδομητικό για εσένα, αν το εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα! Θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις! Γενικά, εμπιστεύσου την διαίσθηση σου, συνδύασε την με την λογική σου και θα δεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα σήμερα!

Αιγόκερως
Φίλε Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα! Έχεις μπόλικη τύχη σήμερα και οι ευκαιρίες θα έρχονται απανωτές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους, αν περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείς! Θα έχεις έντονη, αλλά και ουσιαστική κοινωνική ζωή, ωφέλιμες επαφές και συζητήσεις!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, σήμερα σε χαρακτηρίζουν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, είναι που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα και εξελίξεις της ημέρας! Με την βοήθεια της Συνόδου Ερμή-Πλούτωνα, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που επιθυμείς! Προστατεύεις και εξομαλύνεις οικογενειακές σχέσεις και ενδεχομένως τώρα να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν το σπίτι ή κάποιο ακίνητο!

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, με την Σύνοδο Ερμή-Πλούτωνα, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και λογικός! Μπορείς να πετύχεις τώρα βαθιές επιθυμίες, χωρίς όμως υπερβολικές απαιτήσεις και συμπεριφορές! Ευκαιρίες θα έχεις, σε όλους τους τομείς που σε ενδιαφέρουν, για να αλλάξεις ριζικά ότι σε ενοχλεί και κυρίως μέσα από επικοινωνίες, επαφές, ειδήσεις και νέα!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...