Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
16.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Απριλίου;


Τι μας περιμένει;

Κριός
Φίλε Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, η επιτυχία είναι στα χέρια σου σήμερα, αρκεί να παραμείνεις ώριμος και λογικός! Μπορείς να πετύχεις τώρα βαθιές επιθυμίες, χωρίς όμως υπερβολικές απαιτήσεις και συμπεριφορές! Ομορφαίνεις και έχεις αυτοπεποίθηση!

Ταύρος
Φίλε Ταύρε, σήμερα θα φτιάξεις σίγουρα την διάθεση σου, αποκαθιστώντας την ηρεμία και την σιγουριά σου με ανακουφιστικό τρόπο! Το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, σε σώζει τελευταία στιγμή, από δύσκολες και δυσάρεστες καταστάσεις ή συγκυρίες! Μία αποκάλυψη, σου δίνει μεγάλη χαρά!

Δίδυμοι
Φίλε Δίδυμε, η ημέρα σήμερα, όλα βελτιώνονται και έρχονται μόνο επιτυχίες, αφού η ημέρα θα φέρει θετικές αλλαγές, που θες καιρό τώρα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη! Θα έχεις σίγουρα επιτυχίες και χαρές στο φιλικό σου περιβάλλον, χρησιμοποιείς εποικοδομητικά την ικανότητα σου να διαχωρίσεις καλούς και τοξικούς φίλους!

Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα οφείλεις να κινηθείς παρασκηνιακά με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, για να κερδίσεις πολλά μέσα από το περιβάλλον σου και γενικά στην ζωή σου! Επωφελείσαι τώρα, ανακαλύπτοντας παρασκηνιακές ενέργειες άλλων ή κάποια μυστικά που σε αφορούν! Εκμεταλλεύσου την δυναμική γοητεία σου!

Λέων
Φίλε Λέοντα, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σήμερα, οφείλεις να αρπάξεις τις πολλές ευκαιρίες που θα σου δοθούν, ώστε να καταφέρεις να κατακτήσεις μεγαλεπήβολους στόχους! Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης ευνοούνται ιδιαίτερα τώρα, όπως και θέματα εξωτερικού ή διαπροσωπικών σχέσεων που διατηρούνται από απόσταση!

Παρθένος
Φίλε Παρθένε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, καταφέρνεις και βρίσκεις λύσεις σε πολλά από τα θέματα που σε απασχολούσαν, ανανεώνεσαι ψυχολογικά και βελτιώνεις απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα! Μία αποκάλυψη, σε βοηθά να πάρεις τώρα, τις σωστές αποφάσεις και να προχωρήσεις μπροστά, κοιτάζοντας αποκλειστικά και μόνο την προσωπική σου πρόοδο και υπόσταση!

Ζυγός
Φίλε Ζυγέ, το ωφέλιμο για σένα Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, ενισχύει σημαντικά τον τομέα των σχέσεων με νέες σημαντικές γνωριμίες και επαφές! Θα έχεις βαθιά ικανοποίηση από συζητήσεις, συναναστροφές και ειδήσεις, την σημερινή ημέρα και οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, είναι αυτές που θα σου δώσουν την αίσθηση της ουσιαστικής επιτυχίας και ευχαρίστησης!

Σκορπιός
Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, αισθάνεσαι δυνατός και ικανός να καταφέρεις να τακτοποιήσεις και την παραμικρή λεπτομέρεια! Βρίσκεις λύσεις και κλείνεις προβληματικούς κύκλους, εκπληρώνοντας βαθιές επιθυμίες, με αρκετή άνεση! Η καθημερινότητα σου, βελτιώνεται στο έπακρο!

Τοξότης
Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα βγάζεις το παιδί που έχεις μέσα σου και απολαμβάνεις με κάθε τρόπο την ζωή, αλλά και τον θαυμασμό του περιβάλλοντος σου! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, εκφράζεις τον εαυτό σου, μέσα από κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες!

Αιγόκερως
Αγαπητέ Αιγόκερε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, είναι αρκετά εποικοδομητικό για εσένα, αν το εκμεταλλευτείς σωστά και έξυπνα! Θα καταφέρεις να απολαύσεις ευτυχισμένες στιγμές στην οικογένεια στο σπίτι, επιτυχία σε ένα παρελθοντικό θέμα που ακόμα σε απασχολεί και να βρεις μόνιμες λύσεις σε προβληματικές συγγενικές σχέσεις!

Υδροχόος
Φίλε Υδροχόε, η σημερινή ημέρα δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη από σένα, ιδίως όσον αφορά κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη! Έχεις μπόλικη τύχη σήμερα και οι ευκαιρίες θα έρχονται απανωτές, ώστε να καταφέρεις να εκπληρώσεις στόχους, αν περάσεις όμορφα και να επικοινωνήσεις ακριβώς με τον τρόπο που επιθυμείς!

Ιχθείς
Φίλε Ιχθύ, σήμερα σε χαρακτηρίζουν αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση και αυτά θα είναι τα χαρακτηριστικά σου, είναι που θα φέρουν τα θετικά γεγονότα και εξελίξεις της ημέρας! Με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, αποδεικνύεις την αξία σου και κερδίζεις με μεγαλύτερη ευκολία αυτό που επιθυμείς!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...