Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
20.8 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου;

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα. Τι μας περιμένει;

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία την σημερινή ημέρα, η ασυνεννοησία, μπορεί να φέρει αρνητικές καταστάσεις και συνέπειες, οι οποίες μπορεί να είναι πρόσκαιρες, αλλά σίγουρα θα πλήξουν τον σημαντικό για εσένα τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και συναναστροφών!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, πρέπει οπωσδήποτε να ανταποκριθείς άμεσα, σε εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ώστε να βάλεις σε μια τάξη την ζωή σου! Επιπλέον, αν δεν θέλεις να βρεθείς εκτεθειμένος, παραδέξου τα λάθη σου, χωρίς να κατηγορείς συνεχώς τους άλλους, αδίκως!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, η ημέρα πιθανόν να κρύβει κινδύνους, αν δεν προσέξεις και δεν περιορίσεις έπαρση και επιπολαιότητα! Όσο κι αν θες να περνάς όμορφα, οφείλεις να παραμείνεις προσγειωμένος, να μην επιζητάς την εφήμερη χαρά, βασιζόμενος σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, γιατί είναι σίγουρο ότι θα απογοητευτείς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός, σε θέματα που αφορούν σπίτι και οικογένεια, ώστε να πάρεις σωστές και προσγειωμένες αποφάσεις. Ενδεχομένως, να υπάρξει σύγχυση στις οικογενειακές και συγγενικές σχέσεις σου, αλλά εσύ πρέπει να παραμείνεις οπωσδήποτε ήρεμος και ψύχραιμος!

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, καλό θα ήταν να αποφύγεις κάθε είδους νέο ξεκίνημα και επίσης, να είσαι πολύ προσεκτικός στις μετακινήσεις σου! Επίσης, προσπάθησε να μην μπλέκεσαι σε κουτσομπολιά, διότι κρύβουν παγίδες που θα σου φέρουν προβλήματα, μετά από αποκαλύψεις που δεν περιμένεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, οφείλεις να προστατέψεις τα κεκτημένα σου και τα υλικά σου αγαθά, αφού μπορεί τώρα, να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα σε κάθε είδους πρακτικές υποθέσεις, ιδίως λόγω της υπερβολικής εμπιστοσύνης στον εαυτό σου, αλλά και στον περίγυρο σου!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 6 Δεκεμβρίου;

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, μπορεί να έχεις αρκετές ευκαιρίες για δραστηριότητες, που αρχικά να σε ενθουσιάζουν και σε ευχαριστούν, ωστόσο, θα πρέπει να διατηρήσεις χαμηλά τις προσδοκίες και τα στάνταρ σου, ώστε να μην απογοητευτείς και να μην ρισκάρεις ό,τι μέχρι τώρα έχεις χτίσει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις κάποια αλήθεια, που μέχρι τώρα αρνιόσουν να αναγνωρίσεις και να δεχτείς την ύπαρξη της! Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα, να εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου, αφού τώρα υπερισχύουν οι αυταπάτες στο μυαλό σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, προσπάθησε να μην καταστρέψεις τις σχέσεις με τους φίλους σου, θεωρώντας τους δεδομένους και φρόντισε να αποφύγεις κουτσομπολιά εις βάρος τους, διότι κινδυνεύεις να αποκαλυφθείς και δεν θα ξέρεις τον τρόπο να δικαιολογηθείς!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, παρασύρεσαι επικοινωνιακά σε λάθη, μιλάς πολύ, εκτίθεσαι και καταστρέφεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου, μην εμπιστεύεσαι χωρίς δισταγμό τους άλλους και κράτα προστατευμένα τα μυστικά σου, αν δεν θέλεις να εκτεθείς και να επωφεληθούν οι αντίπαλοι σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία, θα χρειαστεί οπωσδήποτε να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή στην πορεία των συζητήσεων που θα κάνεις! Κουβέντες και λόγια, μπορεί να κρύβουν παγίδες, τις οποίες δεν θα μπορέσεις αμέσως να αναγνωρίσεις, αφού είσαι αρκετά απρόσεχτος! Αν σκοπεύεις να κάνεις κάποια μετακίνηση τώρα, φρόντισε επίσης να είσαι προσεκτικός!

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, με το Τετράγωνο Ερμή-Δία σήμερα, παρασύρεσαι σε υπερβολές, που αργότερα θα μετανιώσεις! Πες όχι στον αυθορμητισμό, τον υπέρμετρο ενθουσιασμό και την βιασύνη την σημερινή ημέρα! Πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και επιφυλακτικός στις εκτιμήσεις σου, αφού υπάρχει η πιθανότητα, να βγάλεις λάθος συμπεράσματα για κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Ήλιο σου χαρίζει μια μέρα γεμάτη...

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 18 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Σήμερα, Πέμπτη, η Σελήνη στον Λέοντα...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για 5 ζώδια με φουλ χρήμα

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα...