Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
14.7 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει;

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, σήμερα δεν σε ενθουσιάζουν οι περιπέτειες και οι εφήμερες ψυχαγωγίες και επικεντρώνεσαι κυρίως σε πρακτικά ζητήματα! Είναι η ιδανική περίοδος, για διακοπή κάποιας κακής συνήθειας, φροντίδα σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη σωστής διατροφής, αλλά και άσκησης! Διεκπεραιώνεις υποχρεώσεις και εκκρεμότητες!

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, η σημερινή ημέρα θα είναι σίγουρα όμορφη και χαρμόσυνη! Η τύχη θα είναι δίπλα σου, σε κάθε σημαντική δράση σου σήμερα! Βάζεις και πάλι σε προτεραιότητα την κοινωνική σου ζωή και την ψυχαγωγία σου, προβάλλεις και προσφέρεις τα συναισθήματα σου με γενναιοδωρία και οι άλλη σε λατρεύουν για αυτήν την καλοπροαίρετη συμπεριφορά σου!

Δίδυμος

Αγαπητέ Δίδυμε, είσαι γλυκύτατος, ευαίσθητος και τρυφερός με τους γύρω σου, γεγονός που σε κάνει να κερδίζεις πόντους στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και στην κοινωνική σου ζωή! Οι άλλοι άνθρωποι, σου προσφέρουν απλόχερα την αγάπη, την αποδοχή και την αποδοχή τους! Επιπλέον, θα έρθουν λύσεις, για το σπίτι και την οικογένεια!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε σήμερα θα ξεχωρίσεις κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές συναναστροφές με γείτονες, αδέρφια και συγγενείς! Καταφέρνεις να γίνεις πολύ δημοφιλής, περιζήτητος και ιδιαίτερα αγαπητός, αφού μέσα από επαφές, πολλά άτομα θα σου εκφράσουν τα συναισθήματα τους και τις σκέψεις τους με ποικίλους τρόπους!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 7 Φεβρουαρίου;

Λέων

Φίλε Λέοντα, σήμερα θα νιώσεις ξανά σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με τις αξίες σου! Ενδεχομένως ορισμένες στιγμές, να είσαι κάπως πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Ωστόσο, γενικά την σημερινή ημέρα, θα καταφέρεις να νιώσεις ήρεμος!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, με την Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο, θα έχεις σίγουρα μία τυχερή ημέρα, λόγω κάποιων καταστάσεων και γεγονότων που θα έρθουν, εξαιτίας της λάμψης σου και της φλογερής προσωπικότητας σου! Το νου σου μόνο στην τάση σου για εγωισμό, ξεσπάσματα χωρίς αιτία, υπερβολές και απαιτήσεις!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα καλό θα ήταν, να αποφύγεις τις κοινωνικές επαφές και συναναστροφές, αφού θα είσαι αρκετά ευάλωτος συναισθηματικά και ασταθής! Προτίμησε λοιπόν να αφιερώσεις χρόνο σε εσωτερική ενδοσκόπηση και να μην προχωρήσεις ακόμα σε δράση! Όπως και να’χει, θα δεχθείς σίγουρα ένα μήνυμα ή μία είδηση παρασκηνιακά, που θα ωφελήσει τους μελλοντικούς σκοπούς και τους στόχους σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί!

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, φρόντισε σήμερα να είσαι επιφυλακτικός επικοινωνιακά και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά! Πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω απόμακρος και απότομος απέναντι τους!

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Πρόκειται για μία ημέρα, που οφείλεις να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς και να εκμεταλλευτείς την τύχη σου! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, σήμερα για κάποιο λόγο, προσπαθείς υπερβολικά και επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσεις καταστάσεις και πρόσωπα! Περιόρισε αυτήν την συμπεριφορά σου, διότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσει εναντίον σου!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, προσπάθησε σήμερα να μην κολλάς στην επιφάνεια, χάνοντας την πραγματική ουσία! Αν το θελήσεις, σήμερα μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός και έτσι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, να βγεις νικητής! Η αλήθεια είναι πως τώρα, εξαρτάσαι συναισθηματικά απ’ την αποδοχή των άλλων και προσπαθείς να δείξεις τον καλύτερο σου εαυτό!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Καίτη Γκρέυ: Επέστρεψε στο σπίτι της μετά την περιπέτεια με την υγεία της

Τέλη Φεβρουαρίου έγινε γνωστό ότι η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου. Με βάση τα όσα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την επιθυμία να εμβαθύνεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κατανοώντας περισσότερα για...

Αυτό δεν έχει ξανά γίνει στο J2US: Πάγωσε ο Κοκλώνης με την απόφαση της...

Μια τεράστια ανατροπή είχε απόψε 16/3 το Just the 2 of us. Συγκεκριμένα, η Άντζελα Δημητρίου, μετά την εμφάνισή της με τον Στέλιο Δρουμαλιά,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους σε τρίγωνο με τον Άρη, άρα η σημερινή πρόβλεψη υπόσχεται...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Φαίνεται να έχουν πάντα τα χρήματα στο μυαλό τους,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 16 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις Κριός Κριέ μου, σήμερα η ημέρα έχει λίγες εξελίξεις και για εσένα, μιας και η Σελήνη από τους Διδύμους...

Ποια παροιμία χαρακτηρίζει το κάθε ζώδιο

Αν μας ζητούσαν να χαρακτηρίσουμε τον/την φίλο/η μας με μια παροιμία, ποια θα χρησιμοποιούσαμε; Η λαϊκή σοφία όμως έχει μεριμνήσει και γι΄αυτό. Σας παρουσιάζουμε μερικά...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα 4 ζώδια με τον μεγαλύτερο εγωισμό

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί μερικοί άνθρωποι φαίνεται να έχουν εγωισμούς μεγαλύτερους από τον… πλανήτη; Λοιπόν,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Η Δευτέρα φέρνει στο ζώδιο σου, Κριέ, την...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 17 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Ζώδια σήμερα - Αναλυτικές προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Κυριακή, Κριέ μου, με τη Σελήνη στους Διδύμους...

Αυτά τα 3 ζώδια έχουν πάντα άγχος για τα χρήματα

Ορισμένα ζώδια δεν μπορούν παρά να αγχώνονται για τα χρήματα που έχουν στους τραπεζικούς...