Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
19.6 C
Athens

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 9 Νοεμβρίου


Τι μας περιμένει;

Κριός

Σήμερα φίλε Κριέ, θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να μην εκτεθείς στον κοινωνικό σου περίγυρο! Φρόντισε λοιπόν, να διατηρήσεις μία υπεύθυνη, ώριμη και σοβαρή στάση, ώστε να βελτιώσεις την κοινωνική σου εικόνα, φήμη και υπόσταση! Σήμερα, παραδόξως, σε ενδιαφέρει πολύ η γνώμη των άλλων και θες να κάνεις την καλύτερη εντύπωση παντού!

Ταύρος

Σήμερα αγαπητέ Ταύρε, θα νιώσεις την έντονη επιθυμία να ξεφύγεις από την πεζή καθημερινότητα, να βγεις έξω, να συναναστραφείς με κόσμο, να αποκτήσεις κέφι, χαρούμενη διάθεση και αισιοδοξία και να περάσεις όσο πιο όμορφα γίνεται! Ιδανική ημέρα, για να προγραμματίσεις ένα ταξίδι, μία εκδρομή ή μία ψυχαγωγική έξοδο, για την παρούσα ημέρα ή και τις επόμενες!

Ζώδια: Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 7 Νοεμβρίου

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, αποφασίζεις να αντιμετωπίσεις πιο καχύποπτα τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, τις εξελίξεις και τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Κάποιες αποκαλύψεις και ορισμένες μοιραίες συγκυρίες, θα σε ωθήσουν να προσπαθήσεις να εντρυφήσεις πιο βαθιά στα λόγια των συνομιλητών του και να «διαβάσεις» τις προθέσεις τους, απέναντι σου!

Καρκίνος

Αγαπητέ Καρκίνε, ήρθε η ώρα να επικεντρώσεις την προσοχή σου στις πιο σημαντικές για εσένα διαπροσωπικές σχέσεις και συναναστροφές! Μπορείς τώρα να επιδιώξεις βελτίωση και να εκφραστείς με πιο συναισθηματικό τρόπο, στα άτομα που αγαπάς και σε αγαπούν. Το στενό σου περιβάλλον, είναι τώρα πιο σημαντικό από ποτέ, γι’αυτό φρόντισε να αποφύγεις απαιτήσεις, εγωισμό ή υπερβολική υποκειμενικότητα!

Λέων

Σήμερα αγαπητέ Λέοντα, αποφασίζεις να ασχοληθείς με τις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις της καθημερινότητας σου! Θα καταφέρεις λοιπόν, να διευθετήσεις όλες τις δουλειές σου και καταφέρνεις να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα! Οργανώνεις καλύτερα τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο! Υπάρχει η πιθανότητα, να σε απασχολήσει ένα θέμα που έχει να κάνει με κατοικίδια!

Παρθένος

Σήμερα φίλε Παρθένε, γοητεύεις με ποικίλους τρόπους τον κοινωνικό σου περίγυρο! Επιπλέον, καταφέρνεις να πετύχεις στόχους και σκοπούς, υλοποιώντας τα σχέδια σου! Αποφασίζεις να δράσεις με αυτοπεποίθηση, να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να διεκδικήσεις αυτά που επιθυμείς! Πες ναι στην διασκέδαση, την δημιουργικότητα και την κοινωνικοποίηση!

Ζυγός

Σήμερα αγαπητέ Ζυγέ, νιώθεις έντονα την ανάγκη να είσαι μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Προσφέρεις βοήθεια στα άτομα που αγαπάς και εκείνα στο ανταποδίδουν με πράξεις! Γεγονότα και συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοεκτίμηση, την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό σου!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα θα επιδιώξεις πιο ουσιαστική επικοινωνία με τον κοινωνικό σου περίγυρο! Ξέρεις πλέον τον τρόπο να εκφράζεις αυτό που σκέφτεσαι και την άποψη σου! Οποιαδήποτε συζήτηση επιδιώξεις, θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα και θα είσαι ικανοποιημένος! Το μόνο που πρέπει να προσέχεις, είναι η τάση σου, να παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια, κουτσομπολιά και ψέματα!

Τοξότης

Σήμερα αγαπητέ Τοξότη, θα αντιμετωπίσεις κάποιες καταστάσεις και ορισμένα γεγονότα, που ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες και θα μειώσουν την αυτοεκτίμησή σου. Διαπροσωπικές σχέσεις, που μέχρι τώρα είχες δεδομένες, ανατρέπονται και αυτό ίσως σε απογοητεύσει! Προσπάθησε λοιπόν, να προστατέψεις τα κεκτημένα σου, αλλά και τις αξίες σου!

Αιγόκερως

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, όλα τα βλέμματα θαυμασμού θα πέσουν επάνω σου και θα τραβήξεις όλη την προσοχή με ευκολία, λόγω της Σελήνης στο δικό σου ζώδιο! Αν φερθείς σοφά και ισορροπημένα, χωρίς νευρικότητα και εγωισμό, θα έχεις θετικές εξελίξεις, ευχάριστες αλλαγές, αλλά και βελτίωση φήμης! Μπορείς τώρα εύκολα, να κινήσεις εσύ τα νήματα, σε υποθέσεις που επιθυμείς άμεσα να δρομολογηθούν!

Υδροχόος

Σήμερα φίλε Υδροχόε, θα νιώσεις την ανάγκη, να αποσυρθείς λίγο από κοινωνικές δραστηριότητες και να προστατέψεις την ψυχολογική σου ηρεμία, τα μυστικά σου, αλλά και να κρατήσεις τα ιδιωτικά σου ζητήματα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των άλλων! Επίσης, μέσα από σημαντικές αποκαλύψεις, θα διαπιστώσεις ποιοι πραγματικά σε αγαπούν και κυρίως, ποιοι είναι ειλικρινείς και έντιμοι απέναντι σου!

Ιχθύς

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα η επαφή κάθε είδους με φίλους, θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική για εσένα. Επίσης, αν υπήρχε κάποιο πρόβλημα στον φιλικό τομέα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να το διορθώσεις, αφού πρώτα συζητηθεί! Γενικά πάντως, οι συναναστροφές με τους φίλους σου, θα σου φέρουν μόνο χαρά, αλλά και ευκαιρία για επίτευξη ενός μεγάλου στόχου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ποια διάσημη σταρ έφτασε στην Ελλάδα σαν τον “Χουντίνι”;

Με καταγωγή από τη γείτονα χώρα και βρετανική υπηκοότητα, η mega star της ποπ μουσικής, Ντούα Λίπα, που κοσμεί το νέο εξώφυλλο του περιοδικού...

Όλη η τύχη πάνω τους: Το δεύτερο μισό του 2024 αλλάζουν όλα ξαφνικά για...

Το 2024 μπορεί να μην έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά σύμφωνα με τα άστρα, το δεύτερο μισό της χρονιάς θα φέρει ευχάριστες...

Η Σελήνη στον Καρκίνο πλουτίζει αυτά τα 4 ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο τα ξημερώματα της Τρίτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας θα έχουμε πιο ζωντανά...

Τα ζώδια σήμερα: Ζυγοί, είναι η κατάλληλη στιγμή να πιστέψετε στον εαυτό σας

Τι θα συμβεί σήμερα, Δευτέρα 15 Απριλίου 2024; Κριός Κριέ, ένα από τα μεγάλα σου καθήκοντα στη ζωή είναι να γίνεις ο ηγέτης που προορίζεσαι να...

Τα ζώδια σήμερα, 14 Απριλίου: Δίδυμοι, επενδύστε στον εαυτό σας

Μάθετε τα πάντα για τα αστρολογικά γεγονότα και πώς αυτά θα επηρεάσουν καθένα από τα 12 ζώδια. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τι σας επιφυλάσσουν τα...

Νίκος Βέρτης: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής

Tο βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό πως ο Νίκος Βέρτης οδηγήθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μέσα από τα social media. Αυτός είναι και ο λόγος για...

Η απότομη άνοδος πριν την πτώση του Γιώργου Λαμπάτου

Πολλοί έχουν την πραγματικά στενάχωρη εικόνα του από τις πρωινές εκπομπές. Και φυσικά ήταν παρήγορη η συμφιλίωσή του on air με την Μάρκο Σεφερλή. Πριν...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...