Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020
19.6 C
Athens

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 22 Οκτωβρίου

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ Το 1912.... Το αντιτορπιλικό "Ιέραξ", υπό τον κυβερνήτη Αντώνιο Βρατσάνο, απελευθερώνει με άγημά του τα Ψαρά. Την ίδια μέρα, Σώμα Προσκόπων υπό τον οπλαρχηγό του Μακεδονικού Αγώνα...

Τι λένε τα άστρα σήμερα, Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου;

Η εβδομάδα φέρνει κοινωνικές αναμετρήσεις, οικονομικές διεκδικήσεις και πολύ παρασκήνιο στις πολιτικές εξελίξεις.

Κριός
Φροντίστε να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας προβλήματα γιατί υπάρχει η εκδοχή να έχετε απροσδόκητες δυσκολίες αν δεν είστε αρκετά προνοητικοί και δεν εκτιμήσετε σωστά την γενικότερη κατάσταση σε σχέση με τις δικές σας ανάγκες. Παρά τον εκνευρισμό και τα άγχη σας που θα είναι χαρακτηριστικά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, όλα δείχνουν μια γρήγορη βελτίωση προς το τέλος της, τόσο της διάθεσης όσο και της κατάστασης του περιβάλλοντος μέσα στο οποίο κινείστε. Αναζητήστε την βοήθεια που θέλετε από τους αρμόδιους παράγοντες αλλά μην βιάζεστε να ανοιχτείτε πολύ στις νέες γνωριμίες.

Ταύρος
Οι ερωτικοί ανταγωνισμοί αλλά και οι αιφνίδιες ερωτικές συγκινήσεις δεν θα λείψουν. Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες αλλά προσέχετε πως θα διαχειριστείτε τον εαυτό σας περισσότερο από το πώς θα συμπεριφερθείτε στους άλλους. Πρέπει να ελέγχετε το περιβάλλον και κυρίως εκείνους που κινούνται παρασκηνιακά εις βάρος σας. Παράλληλα μην είστε υπερβολικοί στις απαιτήσεις σας με τον σύντροφο σας και αποφύγετε τους εκνευρισμούς και τις ευθιξίες γιατί είναι πιθανό να φέρουν ανεπιθύμητες εξελίξεις. Παρά την διευκόλυνση που θα έχετε στα οικονομικά σας, μην βιαστείτε στην δημιουργία νέων εξόδων και μην παρασυρθείτε σε αβέβαιες επενδύσεις.

Δίδυμοι
Ακόμα και εσείς που βάλλεστε στον επαγγελματικό τομέα, λόγο επιρροής από την γενικότερη κατάσταση, έχετε περισσότερες πιθανότητες να ενισχύσετε την θέση σας ή την ίδια σας την δουλειά, σε σύγκριση με άλλους. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες αξιοποιήστε τις καλές στιγμές που δεν θα λείψουν αλλά φροντίστε να έχετε εφεδρείες στις δύσκολες. Στα αισθηματικά σας χρειάζεται ακόμα υπομονή παρόλο που από τις αρχές της εβδομάδας η ατμόσφαιρα θα γίνει καλύτερη.

Καρκίνος
Μεγάλη κινητικότητα παρουσιάζει αυτό το διάστημα και ευκαιρίες ανανέωσης. Παρά τα επεισόδια και την αναστάτωση γύρω σας, το ηθικό σας είναι ακμαίο και δεν θα λείψει η αισιοδοξία και τα καινούργια κίνητρα για νέες δραστηριότητες. Χρησιμοποιήστε εύστοχα την πείρα που σας έφερε το προηγούμενο διαστημα για να μην έχετε παράπονο από τον εαυτό σας και τους άλλους. Μην ξεχνάτε πως αργότερα, η φετινή Άνοιξη θα είναι μια περίοδος που οδηγεί σε αποφασιστικές αλλαγές. Δώστε στον εαυτό σας τις ηθικές και υλικές ικανοποιήσεις που έχει ανάγκη.

Λέων

Η εβδομάδα αυτή, ευνοεί την δημιουργία νέων στόχων, την πραγματοποίηση προσδοκιών, τα ταξίδια στο εξωτερικό, την ανανέωση των σχέσεων και την έξαρση του ερωτισμού σας. Στον τομέα της εργασίας δεν θα λείψουν αντιξοότητες προφανώς από την παρεμβολή των συνεπειών της γενικότερης κατάστασης. Προσοχή να μην αγνοήσετε τις εξελίξεις καλές ή αγωνιστικές, τόσο της επαγγελματικής όσο και της κοινωνικής σας ζωής. Έχετε μάθει όμως ήδη να χρησιμοποιείτε την σύνεση, την υπομονή και τον ρεαλισμό. Καταπολεμήστε το άγχος και αποφύγετε την αποδιοργάνωση.

Παρθένος

Συγκριτικά με άλλες ομάδες είστε περισσότερο εκτεθειμένοι αυτήν την εβδομάδα σε αντιξοότητες εμπόδια και δυσκολίες Διαμορφώνεται όμως τώρα μια καινούργια κατάσταση αρκετά σαφής και δεν έχετε παρά να εντοπίσετε τα σημεία εκείνα που μπορείτε να υπερπηδήσετε και τα άλλα που οφείλετε να προσέξετε. Εργαστείτε δημιουργικά βασιζόμενοι στον εαυτό σας και καλλιεργώντας ενδιαφέροντα προκειμένου να αναπληρωθούν άλλες ελλείψεις. Στον έρωτα υπάρχει πρόκληση και υπάρχει και περιστασιακή ικανοποίηση.Η οικογενειακή κατάσταση είναι φορτωμένη και ορισμένες στιγμές φορτισμένη.

Ζυγός

Η εβδομάδα σας δίνει την ευκαιρία να ενισχύσετε τον εαυτό σας αλλά και την θέση σας μέσα στο περιβάλλον που κινείστε και ζείτε. Θα χρειαστεί να ρίξετε το βάρος της προσοχής σας στις κοινωνικές σας σχέσεις και στις εξελίξεις των επαγγελματικών σας. Πολλοί από εσάς επηρεάζεστε από την γενικότερη κατάσταση αλλά θα μπορέσετε να τα φέρετε εις πέρας. Προσπαθήστε να μην εκνευρίζεστε και να μην φθείρεστε με ανθρώπους που είστε αναγκασμένοι να συνεργάζεστε και να συμβιώνετε. Αναζητήστε εκείνους που μπορούν να σας καταλάβουν ή να σας βοηθήσουν άμεσα.

Σκορπιός
Είναι πιθανό ένα ταξίδι ή μια μετακίνηση να βελτίωση την διάθεση σας. Αισθηματικά η κατάσταση παραμένει οξυμένη αλλά και αρκετά ασαφής. Δεν θα λείψουν επιτυχίες και στιγμές χαράς αλλά δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Μην βιαστείτε να υποσχεθείτε τίποτα και σε κανέναν. Φροντίστε να είστε συνεπείς με τις κάθε είδους υποχρεώσεις σας χωρίς να δημιουργείτε νέες. Η εργασία θέλει συνέπεια και σοβαρότητα, ιδιαίτερα όταν σας απασχολεί κάποιος ανταγωνισμός στο περιβάλλον της.Ελέγχετε τις κινήσεις, τις πρωτοβουλίες και τις αντιδράσεις σας στην αισθηματική σας ζωή.

Τοξότης

Παρά τα επεισόδια της εποχής και τις γενικότερες δυσκολίες, εσείς μπορείτε να τις υπερκεράσετε σχετικά εύκολα αν διαχωρίσετε την θέση σας και αν ενισχύσετε την αντίληψη, καθώς και την υπομονή και περιορίσετε την κριτική διάθεση. Οργανώστε το χρόνο σας έτσι ώστε να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται και οι οποίες επηρεάζουν την έκβαση κάποιων υποθέσεών σας. Αισθηματικά το τέλος της εβδομάδας παρουσιάζει ενδιαφέρον.ΤαΚτοποιήστε εκκρεμότητες με περιούσιες ή με οφειλές σε χρηματοπιστωτικούς οργανισμούς.

Αιγόκερως

Οι σχέσεις σας με τους άλλους συνεχίζουν να σας απασχολούν. Πολλά προβλέπονται τα πρόσωπα που μπουν στην ζωή σας το αμέσως επόμενο διάστημα. Αποφύγετε όμως να κοινοποιείτε τα σχέδια σας και καλλιεργείστε εναλλακτικές λύσεις την στιγμή που κάτι που προγραμματίζετε δεν γίνεται. Φανείτε συντηρητικοί και προνοητικοί στην διαχείριση των χρημάτων σας και αποφύγετε έξοδα που θεωρείτε απαραίτητα αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι. Αισθηματικά πάρτε τις αποφάσεις που σας εξυπηρετούν και κινηθείτε ανάλογα.Φανείτε λογικοί στην διαχείριση των συμφερόντων σας και στην διευθέτηση των υποθέσεων σας,

Υδροχόος

Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις εξελίξεις των επαγγελματικών σας υποθέσεων καθώς η γενική κατάσταση σας υποχρεώνει να αναθεωρήσετε κάποιες επιλογές σας. Αισθηματικά παραμείνετε λογικοί και μην αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες που ξεφεύγουν από τις δυνατότητές σας. Ένας παλιός ή καινούργιος έρωτας θα παίξει πιο πρωταγωνιστικό ρόλο τώρα. Οικονομικά παραμείνετε προσηλωμένοι στο στόχο σας, υπολογίστε όμως σε καινούριες εξελίξεις οι οποίες θα σας προβληματίσουν για λίγο. Εμπιστευθείτε την τύχη και το ένστικτό σας σε υποθέσεις που σχετίζονται με την πρόοδό σας!

Ιχθύες

Το διάστημα που ακολουθεί ενισχύει την δημιουργικότητα και τονίζει τα προνόμια σας. Ωστόσο η καθημερινότητα της ζωής σας θα είναι φορτωμένη και κουραστική. Μέσα σε όλα φροντίστε να αναπαύεστε να ψυχαγωγείστε αλλά και να γίνεστε πιο αποδοτικοί την ώρα που πρέπει. Βάλτε στόχους στα επαγγελματικά σας, εκτιμήστε σωστά τα όσα διαδραματίζονται γύρω σας και κάντε τις αλλαγές που θεωρούνται αναγκαίες. Μην προχωράτε παράτολμα αν δεν βεβαιώνεστε ότι τα νώτα σας είναι εξασφαλισμένα και το έδαφος στέρεο κάτω από τα πόδια σας.Ζητήστε την βοήθεια ανθρώπων που σας αγαπούν και γι αυτό είναι σε θέση να σας την προσφέρουν.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 21 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΞέρεις επιτέλους τι θες και σήμερα το καταφέρνεις αγαπητέ Κριέ, κάνοντας αισθητή τη παρουσία σου και...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 20 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΣήμερα θα καταφέρεις να γίνεις δυναμικός και να πάρεις δραστικές αποφάσεις που αφορούν τη ζωή σου....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 19 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Τώρα είναι καιρός να εκφράσετε την άποψή σας σε ένα δύσκολο θέμα...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 18 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Θα θέλετε να εκθέσετε τον εαυτό σας με δυναμικό τρόπο!

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 17 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΦίλε Κριέ, οι αποφάσεις που θα πάρεις σήμερα είναι κρίσιμες για τον τρόπο που θα διαμορφωθεί...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 16 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ Παρασκευή σε βρίσκει αρκετά ήρεμο και ισορροπημένο, σε διάφορους τομείς που μέχρι τώρα σου δημιουργούσαν...
Οι 4 γκαντέμηδες των ζωδίων στον έρωτα

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 15 Οκτωβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈ΓενικάΦίλε Κριέ, σήμερα ξαναβρίσκεις τον εαυτό σου και περνάς φυσικά υπέροχα! Με το Τρίγωνο Ερμή-Χείρωνα, είσαι...

Ακολουθήστε μας

7,492ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
948ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Απεργία σήμερα: Ποιοι συμμετέχουν – Συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας

Σε ρυθμούς απεργίας σήμερα η χώρα ενώ έχουν προγραμματιστεί και συγκεντρώσεις στο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; ΚριόςΗ μέρα θα σου φέρει ειδήσεις...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου;

Τι μας περιμένει; Κριός♈Γενικά Αγαπητέ Κριέ,...

Ο ιστοχώρος χρησιμοποιεί cookies για τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοχώρου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.Αποδοχή