Τι προβλέπουν τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 06/05

52

Κριός

Αν σκέπτεστε να ασχοληθείτε με την αστρολογία ή την αριθμολογία σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να ξεκινήσετε. Οι ικανότητές σας θα είναι οξυμένες. Αναζητήστε κάποιους φίλους που έχουν τα ίδια ενδιαφέρονται με εσάς και κανονίστε μια συνάντηση για να συζητήσετε ότι σας ενδιαφέρει. Στο τέλος της ημέρας το μυαλό σας θα είναι μπερδεμένο.

Ταύρος

Κάποια έντονα όνειρα θα σας εμπνεύσουν να κάνετε μια έρευνα εις βάθος σε κάποιο θέμα που σας ενδιαφέρει πραγματικά. Αυτό μπορεί να αφορά τις τέχνες, την φιλοσοφία ή την μεταφυσική. Σχέδια για ταξίδια σε ένα από τα μεγάλα πνευματικά κέντρα όπως είναι η Ιερουσαλήμ μπορεί να είναι στο μυαλό σας. Η διαίσθησή σας είναι έντονη σήμερα οπότε ότι θέλετε να κάνετε θα πρέπει να το σκεφθείτε σοβαρά. Μπορεί να είναι αυτό που χρειάζεστε.

Δίδυμοι

Οι ερωτικές σχέσεις είναι σαν παραμύθι και φέρνουν στην επιφάνεια την επιθυμία, το πάθος και την ενότητα. Σήμερα θα είναι μια υπέροχη ημέρα για να κανονίσετε μια συνάντηση με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα είστε τόσο συγχρονισμένοι που μπορεί να σκέπτεστε τα ίδια πράγματα. Απολαύστε αυτό το υπέροχο συναίσθημα απλά μην χάσετε την επαφή σας με την πραγματικότητα.

Καρκίνος

Σήμερα ίσως παρευρεθείτε σε περισσότερες από μια κοινωνικές εκδηλώσεις που έχουν σχέση με μεταφυσικά ζητήματα. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και η κατανόησή σας πολύ καλά. Τα σενάρια που άλλες φορές σας μπερδεύουν τώρα σας φαίνονται πολύ ξεκάθαρα. Μπορεί να σχηματίσετε ισχυρούς δεσμούς με τους άλλους και ίσως κάνετε σχέδια να συναντηθείτε ξανά. Απολαύστε την ημέρα.

Λέων

Η καλλιτεχνική δουλειά μπορεί να πάρει πολύ από τον χρόνο σας σήμερα. Η έμπνευσή σας είναι έντονη και είστε γεμάτοι ιδέες που οι άλλοι θεωρούν ωφέλιμες. Μάλλον θα αντιληφθείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα των γύρω σας πριν τις αντιληφθούν καν. Αυτό βοηθά πολύ την καριέρα σας αλλά μπορεί να βοηθήσει και την ερωτική σας ζωή. Απολαύστε την ημέρα.

Παρθένος

Η μελέτη μιας θρησκείας ή των πνευματικών θεμάτων μπορεί να σας ενδιαφέρει σήμερα. Μάλλον θα συζητήσετε την γνώση και τα πιστεύω σας σε σχέση με αυτά τα θέματα με έναν κοντινό φίλο. Οι συζητήσεις αυτές θα σας κάνουν καλό. Ότι και να μάθετε θα σας προσφέρει έμπνευση οπότε μην εκπλαγείτε αν περάσετε χρόνο σημειώνοντας τις σκέψεις σας. Μην περιορίζεστε.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Δευτέρα 18 Μαΐου;

Ζυγός

Σήμερα η επικοινωνία σας με τους άλλους μάλλον θα είναι υποσυνείδητη και όχι λεκτική. Όταν το τηλέφωνο χτυπά μπορεί ήδη να ξέρετε ποιος είναι πριν το σηκώσετε. Μπορεί να αντιλαμβάνεστε και τις σκέψεις των άλλων. Τα βιβλία και άρθρα για άλλους που έχουν παρόμοιες εμπειρίες μπορεί να βελτιώσουν την κατανόησή σας. Απλά ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Σκορπιός

Η έμπνευση μέσα από κάποιες πνευματικές εμπειρίες μπορεί να σας κάνει να έχετε κάποιες ιδέες που θέλετε να σημειώσετε. Ίσως θελήσετε κάποια στιγμή να τις εκδώσετε. Η συγκέντρωσή σας μπορεί να είναι έντονη καθώς το γράψιμο για εσάς είναι και θεραπευτικό. Ίσως παρακολουθήσετε και κάποια σεμινάρια. Η γνώση είναι σημαντική.

Τοξότης

Θα αισθάνεστε πολύ δυνατοί και υγιείς σήμερα. Θέλετε να ασκηθείτε ειδικά αν το κάνετε μόνοι σας και έξω θα σας βοηθήσει πολύ και θα αυξήσει την έμπνευση και την διαίσθησή σας. Μόλις τελειώσετε μπορεί να είναι καλή ιδέα να χαλαρώσετε κοντά στο νερό και να ηρεμήσετε. Ίσως το να βγείτε με φίλους είναι μια καλή ιδέα. Θα διασκεδάσετε και θα χαλαρώσετε.

Αιγόκερως

Σήμερα θα μπορείτε να αντιληφθείτε κάποια μηνύματα τηλεπαθητικά από έναν φίλο που ζει μακριά σας. Ένα τηλεφώνημα μπορεί να αποκαλύψει ότι αυτό το άτομο έχει καλά νέα και ήθελε να επικοινωνήσει μαζί σας. Η διαίσθησή σας είναι έντονη και πρέπει να είστε προετοιμασμένοι. Μην χάνετε χρόνο σε αναλύσεις. Επικοινωνήστε μαζί του/της. Θα χαρεί να σας ακούσει.

Υδροχόος

Η δημιουργική ενέργεια ρέει σήμερα και σας βοηθά να την κατευθύνετε. Μια ευκαιρία να κερδίσετε χρήμα μέσα από έναν καλλιτεχνικό τρόπο μπορεί να εμφανιστεί. Αυτό μπορεί να σας βοηθά να πλησιάσετε έναν μακροπρόθεσμο στόχο σας. Θα είστε πολύ χαρούμενοι. Σήμερα βγείτε και γιορτάστε την επιτυχία σας με τους φίλους σας.

Ιχθύες

Συνήθως προτιμάτε να προσεγγίζετε τα γεγονότα πιο πρακτικά και επιστημονικά αλλά σήμερα έχετε έντονη διαίσθηση και ίσως είναι δύσκολο να είστε συγκεντρωμένοι. Κάποια περίεργα συναισθήματα για κάποια νέα στον κόσμο μπορεί να είναι ακριβή και ίσως αυτό σας ενοχλεί. Να θυμάστε ότι είναι πολλά στο σύμπαν που δεν μπορούν να εξηγηθούν με την λογική ή την επιστήμη.