«Το απόρρητο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για νοθεία στις εκλογές και αλλοίωση αποτελέσματος»

71

Αποκάλυψη ΒΟΜΒΑ!!!

Ο Γιώργος Τράγκας μέσα από την εκπομπή του, μίλησε για τις προσαγωγές πολιτών στα Γιαννιτσά, για τις εκλογές και για άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος είπε: «Ο Τσίπρας συλλαμβάνει πολίτες χωρίς καμία δικαιολογία, προβαίνει σε προληπτικές συλλήψεις. Δίνει εντολές όπως γινόταν επί 21η Απριλίου, επί Ανδριτσόπουλου, ειδικά στο χώρο της Μακεδονίας. Οι πολίτες όπως καταγγέλλεται προσάγονται σε Α.Τ και εκεί κρατούνται μέχρι να τελειώσουν οι ομιλίες Συριζαίων υπουργών. Ο Τσίπρας έχει απέναντι του όλο το λαό. Όταν ανεβαίνουν ψηλά στο Βορρά σηκώνεται η γη όρθια. Τους «ξερνάει» η Μακεδονική γη. Έδιωξαν 5 από την κρατική ασφάλεια της Δράμας που είχαν υπηρετήσει στην ΕΥΠ. Τοποθετούν δικούς τους για να μαθαίνουν κινήσεις της αντιπολίτευσης. Ξήλωσαν το τμήμα γιατί έπρεπε να βάλουν δικούς τους. Ετοιμάζουν νοθεία, αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος. Δεν τους ενδιαφέρει αν θα βγει ο Μητσοτάκης. Τους ενδιαφέρει να βγει μη αυτοδύναμος να είναι κοντά, να ελέγχεται να τον υποχρεώσουν να πάει πάλι σε εκλογές. Οι Σκοπιανοί βλέπουν τον Τσίπρα ως υπάλληλο του Σόρος που τους άνοιξε την μεγάλη κερκόπορτα».

Διαβάστε επίσης:  Ο Χρήστος Καλογρίτσας, ο Νίκος Παππάς, τα 3 εκατ. ευρώ και οι αποκαλύψεις για White House

«Ο Δημητρόφ απέφυγε να μιλήσει για την Μακεδονική μειονότητα. Μας περνάνε οι μειοδότες για ηλίθιους. Οι Σκοπιανοί θέλουν αναγνώριση της Μακεδονικής μειονότητας και μετά διευθέτηση των συνόρων, αφού ο Τσίπρας έχει αναγνωρίσει Μακεδονική ταυτότητα και γλώσσα. Φαίνεται πως έχει υποσχεθεί στους Τούρκους συμφωνία των Πρεσπών, συνταγή συνδιαχείρησης. Μιλάνε ενώπιον προσκεκλημένων Τούρκων Υπουργών για έντιμο συμβιβασμό. Οι Γερμανοί θέλουν να μπαλανσάρουν τα ποσοστά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.