Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
17.2 C
Athens

Το κλείσιμο της εβδομάδας θα έχει διττό πρόσωπο – Συναγερμός για Ζυγούς και 3 ακόμα ζώδια

Η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στον Ζυγό όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Παρασκευής, κάνοντας κάπως πιο ανάλαφρη τη διάθεση μας, ενώ διευκολύνει τις επαφές και τις συζητήσεις μας.

Η αντίθεση της με την Αφροδίτη τις πρωινές ώρες δείχνει ασυμφωνίες ή έλλειψη κοινού προσανατολισμού σε συζητήσεις, ή ακόμη ότι μπορεί να διασπάται η προσοχή μας σε πολλά και διαφορετικά πράγματα με αποτέλεσμα να μην ολοκληρώνουμε αυτό που αρχίζουμε. Πολύ πιο θετική η όψη της από το μεσημέρι και έπειτα με τον Άρη.

Σε κάθε περίπτωση όμως η σημερινή μέρα δεν συγκαταλέγεται στις πολύ δύσκολες της εβδομάδας, γι’ αυτό ας την αξιοποιήσουμε όπως μπορούμε.

Κριός

Φίλε Κριέ, προσπάθησε σήμερα να μην κολλάς στην επιφάνεια, χάνοντας την πραγματική ουσία! Αν το θελήσεις, σήμερα μπορείς να γίνεις ιδιαίτερα ευχάριστος, φιλικός και γοητευτικός και έτσι, στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές, να βγεις νικητής!

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα δεν σε συγκινούν οι περιπέτειες και οι εφήμερες διασκεδάσεις και επικεντρώνεσαι σε πρακτικά θέματα! Είναι η κατάλληλη περίοδος, για διακοπή κακής συνήθειας, τακτοποίηση σπιτιού, οργάνωση χρόνου, έναρξη διατροφής και άσκησης!

Δίδυμος

Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, η διάθεση σου βελτιώνεται, λόγω χαρμόσυνων καταστάσεων και συγκυριών! Μπορείς να περιμένεις, ευχάριστες ειδήσεις και νέα, που θα σου επαναφέρουν την αισιοδοξία σου! Θα έχεις επιπλέον, μία μεγάλη ευκαιρία να πετύχεις πολλούς από τους μεγαλεπήβολους στόχους σου!

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 10 Μαρτίου

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, σήμερα είσαι αρκετά ευαίσθητος και τρυφερός! Το ενδιαφέρον σου στρέφεται στο οικογενειακό περιβάλλον και στους δικούς σου ανθρώπους, που αγαπάς! Κατά την διάρκεια της ημέρας, μία χαρμόσυνη είδηση θα έρθει, μέσα από επικοινωνίες, οι οποίες θα αφορούν το σπίτι και την οικογένεια!

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα σήμερα θα διαπρέψεις κοινωνικά, όπως επίσης και θα βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις με γείτονες, αδέρφια, αλλά και μακρινούς συγγενείς! Η επικοινωνιακή αυτή εύνοια, θα σε βοηθήσει πολύ να προωθήσεις και υλοποιήσεις τα σχέδια σου!

Παρθένος

Φίλε Παρθένε, σήμερα θα αισθανθείς και πάλι σίγουρος και ασφαλής με τα κεκτημένα σου και με ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Μπορεί κάποιες στιγμές, να γίνεσαι αρκετά πεισματάρης και επίμονος με τους άλλους, θέλοντας να αποκτήσεις τον έλεγχο, αλλά θα ηρεμήσεις σύντομα, λόγω της καλοπροαίρετης προσωπικότητας σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, η Σελήνη στο δικό σου Ζώδιο την σημερινή ημέρα και πραγματικά λάμπεις! Είσαι ενθουσιώδης, γεμάτος πάθος, ορμητικός και έτοιμος για δράση και νέα ξεκινήματα! Προσοχή όμως, γιατί μπορείς πολύ εύκολα να παρασυρθείς από την παρορμητικότητα σου, αλλά και την τάση σου να απαιτείς υπερβολικά από τους άλλους!

Σκορπιός

Αγαπητέ Σκορπιέ, επιτέλους η σημερινή ημέρα, μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και εξελίξεις, θα σου δώσει την σιγουριά και την ασφάλεια, που αναζητούσες εδώ και καιρό! Μπορείς μέσα από διαπροσωπικές συναναστροφές και επαφές, να πείσεις τους συνομιλητές σου και να προσαρμοστούν στις δικές σου γνώμες και απόψεις! Αν πιστεύεις πως μέχρι τώρα, έδειξες υπερβολική υπομονή και ανεκτικότητα σε κάποιες συμπεριφορές, σήμερα ήρθε η στιγμή να βγεις εσύ από πάνω!

Τοξότης

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα τα γεγονότα και οι συγκυρίες, θα στρέψουν το ενδιαφέρον σου, στις φιλικές σου σχέσεις και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Βοηθάς αυτούς που αγαπάς και σου έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη οι άνθρωποι που σε έχουν επιλέξει για φίλο τους, γεγονός που τους κάνει να νιώθουν τυχεροί

Ημερήσιες προβλέψεις ζωδίων 10 Μαρτίου

Αιγόκερως

Φίλε Αιγόκερε, φρόντισε σήμερα να είσαι επιφυλακτικός επικοινωνιακά και ρεαλιστής και όλα θα κυλήσουν θετικά για σένα! Πιθανόν να αναγκαστείς να αντιμετωπίσεις την ψυχρή συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς και γι’αυτό ίσως γίνεις λίγο παραπάνω απόμακρος και απότομος απέναντι τους!

Υδροχόος

Φίλε Υδροχόε, ετοιμάσου σήμερα για περιπέτεια, νέες εμπειρίες, κοινωνικότητα καλοπέραση και αρκετές χαρμόσυνες επαφές! Αλλάζεις παραστάσεις, αλλάζεις νοοτροπία, διευρύνεις τους κοινωνικούς σου κύκλους και επικοινωνείς! Νέα, ειδήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σου φέρουν χαρά και αισιοδοξία!

Ιχθύς

Φίλε Ιχθύ, σήμερα για κάποιο λόγο, προσπαθείς υπερβολικά και επίμονα, να έχεις το πάνω χέρι σε κάθε διαπροσωπική σου σχέση και επαφή και να κινείς εσύ αποκλειστικά τα νήματα, προσπαθώντας να χειραγωγήσεις καταστάσεις και πρόσωπα! Περιόρισε αυτήν την συμπεριφορά σου, διότι αργά ή γρήγορα θα γυρίσει εναντίον σου!

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες συναισθηματικές δονήσεις, καθώς η Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού δημιουργεί...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου, η πρώτη Πανσέληνος μετά τις εκλείψεις, που θα παίξει με...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει δυναμικές αλλαγές, μα και προκλήσεις. Η Σελήνη στο ζώδιο του...

Αντώνης Ρέμος – Μίμης Πλέσσας: «Δάκρυσαν και οι δύο, φοβερή στιγμή»

Στο Σπίτι με το MEGA βρέθηκε κεντρικός καλεσμένος ο Αντώνης Ρέμος, το βράδυ του Σαββάτου, όπου και συνάντησε τόσο την Ρούλα Κορομηλά και τον...

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωριστούς δρόμους παίρνουν ύστερα από 14 χρόνια γάμου ο Νικόλαος, γιος του τέως και η σύζυγος του Τατιάνα Μπλάτνικ. Οπως ανακοίνωσε το γραφείο της οικογένειας: “Ο...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 20 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια Κριός Αγαπητέ Κριέ, αυτό το Σάββατο, η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου σε τρίγωνο με το Δία...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 19 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Η Παρασκευή Κριέ, είναι φορτισμένη με ενέργεια! Η είσοδος του Ήλιου στον Ταύρο γεννά μία περίοδο...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 24 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ μου Κριέ, αυτή η Τετάρτη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 23 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Καλημέρα Κριέ, η Τρίτη φέρει έντονες...

Πανσέληνος στον Σκορπιό : Χρήμα για 3 ζώδια, μπελάδες γι’ άλλα 4!

Στις 24 Απριλίου 2024 θα πραγματοποιηθεί η απαιτητική και μεταμορφωτική Πανσέληνος στον άξονα Σκορπιού-Ταύρου,...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 21 Απριλίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις για τα 12 ζώδια ΚΡΙΟΣ Φίλε μου Κριέ, η Κυριακή φέρει...