«Το μάτι του Θεού» αναστατώνει τον κόσμο 

62
«Το μάτι του Θεού», αναστατώνει, κόσμο,

Ο κόσμος αναστατώθηκε από ένα περίεργο φαινόμενο. Παιχνίδι της τύχης, ή άσχημο τρολάρισμα; Κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί.

Οι συνωμοσιολόγοι λένε ότι επιτέλους δικαιώθηκαν. Οι περισσότερο ψαγμένοι όμως μιλάνε για τρολάρισμα στο διαδίκτυο με τη χρήση του photoshop. Στην πρωτεύουσα του Καζακστάν, την Αστάνα, στον συννεφιασμένο, γκρίζο ουρανό, εμφανίζεται καθαρά να σχηματίζεται από τα σύννεφα ένα μάτι.

Την φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν, εικάζεται ότι την τράβηξε ένας ερασιτέχνης φωτογράφος που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «1shustry». Ο ίδιος έγραψε στα social media: «Παρατήρησα το μάτι λίγες μέρες αφότου τράβηξα την φωτογραφία».

Διαβάστε επίσης:  Τουρκία: Το Αφρίν θα το παραδώσουμε στους Σύρους

Τα σχόλια κάτω από τη δημοσίευση ξεχείλισαν. Άλλοι μιλούσαν για το «μάτι του Θεού», άλλοι για τους «πεφωτισμένους», άλλοι για εξωγήινους που μας κάνουν πλάκα, ενώ κάποιοι που χρησιμοποιούν τον εγκέφαλο τους έγραψαν: «Είναι πραγματικά τρομακτικό, αλλά τώρα, τουλάχιστον, γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια ψευδαίσθηση που σχηματίζεται από υδρατμούς και φως, ενώ οι πρόγονοί μας το αντιμετώπιζαν σαν ένα είδος οιωνού».