Το μεγάλο μυστικό της Αντζελίνας για τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι της με τον Μπράντ Πιτ

37
μυστικά, σταρ, φωτογραφίες,

Τρομοκρατημένος στο ενδεχόμενο να χάσει τα παιδιά του εμφανίζεται ο Μπραντ Πιτ σύμφωνα με δυο μέλη του προσωπικού των Μπραντζελίνα που μίλησαν στην εφημερίδα Sun.

Όπως είπαν στη βρετανική εφημερίδα ο 52χρονος βηματίζει νευρικά πάνω-κάτω στο σπίτι, δεν μπορεί να κοιμηθεί και αδυνατεί να συγκεντρωθεί απο το φόβο του για αυτό το σενάριο.

«Δεν έχω δει ποτέ έτσι τον Μπραντ. Μου λέει ότι φοβάται. Φοβάται ότι υπάρχει περιπτωση να χάσει τα παιδιά του για κάτι που δεν έχει κάνει και που τον εμφανίζει να είναι κακός πατέρας. Κάθε άλλο παρά κακος πατέρας είναι ο Μπραντ» λέει ο ένας από τους δύο υπαλλήλους του διάσημου ζεύγους.

Η διαρροή αυτή έρχεται λίγες ώρες μετά την πληροφορία ότι το σοκαριστικό γεγονός που έκανε την Αντζελίνα να χωρίσει και έλαβε χώρα μέσα στο ιδιωτικό Τζετ της οικογένειας ήταν η λεκτική και σωματική κακοποίηση των παιδιών της οικογένειας από τον Πιτ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ο διάσημος ηθοποιός αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να δει τα παιδιά του αλλά βρίσκεται σε επαφή με τους εργαζομένους στο σπίτι ώστε να διασφαλίζει ότι όλα είναι ΟΚ. «Έχετε το νου σας στα παιδιά μου, αυτό είναι το μόνο που με νοιάζει αυτή τη στιγμή» φέρεται να μονολογεί ο Αμερικανός ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:  Δεκάδες πτώματα βρέθηκαν σε ομαδικό τάφο στη Ράκα της Συρίας

Κατά τις ίδιες πηγές που επικαλείται η Sun αυτό που ίσως προκάλεσε την εντύπωση ότι ο Μπραντ Πιτ κακοποίησε τα παιδιά του είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στο ζευγάρι αυτός ήταν που έπαιζε το ρόλο του «κακού αστυνομικού» και αυτού που επέβαλε τους κανόνες της συμπεριφοράς στο σπίτι.

Ό,τι πάντως κι αν διαρρέεται από την πλευρά του Πιτ αυτό δεν εμποδίζει το FBI από το να ερευνά τα όσα φέρονται να συνέβησαν μέσα στο ιδιωτικό τζετ των Μπραντζελίνα.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του FBI «συνεχίζουμε να συγκεντρώνουμε στοιχεία ώστε να αξιολογήσουμε αν πρέπει να προχωρήσει μια έρευνα σε ομοσπονδιακό επιπεδο». Ο λογος που το FBI ασχολείται με την υπόθεση οφείλεται στο ότι το περιστατικό συνέβη στον αέρα και σε αυτές τις περιπτώσεις είναι αυτή η υπηρεσία που αναλαμβάνει τη διερεύνηση.

Την Πέμπτη, πάντως, έκανε την εμφάνιση του στο σπίτι που μένει τώρα μόνος του ο Μπραντ στο Hollywood Hills ένα περιπολικό χωρίς μέχρι στιγμής να έχει γίνει γνωστό γιατί συνέβη αυτό.