Το μυστικό της Τζούλια Ρόμπερτς

117
αγνώριστη, Τζούλια Ρόμπερτς,

Η γνωστή σε όλους Pretty Woman φαίνεται πως κρατούσε καλά κρυμμένα τα μυστικά που αφορούν στην υγεία της και την προσωπική της ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού «The National Enquirer», η Τζούλια Ρόμπερτς γεννήθηκε τυφλή από το ένα μάτι, ενώ όσο περνάνε τα χρόνια η όραση της φθίνει

«Γι΄αυτό και το τελευταίο διάστημα φορά όλο και συχνότερα γυαλιά ηλίου. Για την ακρίβεια είναι τόσο κακή η όραση της, που δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί» αποκαλύπτει μία πηγή στο περιοδικό.

Εκτός όμως από την μερική τύφλωση η 48χρονη σταρ πάσχει από ρευματοειδή αρθρίτιδα «που την κάνει να αισθάνεται κουρασμένη και δυστυχής, λόγω του πόνου που νιώθει στις αρθρώσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά το εν λόγω δημοσίευμα.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 4 Απριλίου

Στη συνέχεια, το «The National Enquirer» προσθέτει πως η Ρόμπερτς το 1980, κατά τη διάρκεια γυρισμάτων διεγνώσθη με μηνιγγίτιδα , την οποία ξεπέρασε, αλλά της άφησε υποτροπιάζοντα πόνο στο κεφάλι και στην πλάτη.

Οι αποκαλύψεις του δημοσιεύματος ωστόσο δεν τελειώνουν εδώ. Η ηθοποιός φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει προβλήματα στις σχέσεις της με τον σύζυγό της Ντάνι Μόντερ, καθώς πλέον δεν μένουν στο ίδιο σπίτι, αφού η Τζούλια έχει γίνει ανυπόφορη λόγω των έντονων πόνων που νιώθει και της κατάθλιψης από την οποία πάσχει.

Πηγή:radaronline.com