Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

56
Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές

Πολιτική πλατφόρμα στήριξης όσων υποψηφίων θελήσουν να πορευτούν υπό το χρίσμα του δημιουργεί η troll σελίδα «Παλιο ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο». 

Η πολιτική σατιρική σελίδα θα δώσει χρίσμα στη δεύτερη παρουσίαση του βιβλίου που έγραψαν τα μέλη της, στις 09 Φεβρουαρίου στο κέντρο της Αθήνας. Στην παρουσίαση θα παρέμβει με πολιτική τοποθέτηση ο υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος, κάτι που έχει τη δική του σημειολογική σημασία ως γεγονός. 

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώνεται αναλυτικά:

«Οι εκδόσεις iwrite, η σελίδα Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο και δεκάδες σύντροφοι λογοτέχνες του σοσιαλισμού, σας προσκαλούν σε μία ανεπανάληπτη παρουσίαση του συλλογικού βιβλίου “Παλιό ΠΑΣΟΚ – Το Ορθόδοξο: Σοσιαλιστικές Ιστορίες 80s – 90s”. Σάββατο 09 Φεβρουαρίου, ώρα 19:00 στο Polis Art Cafe (Πεσματζόγλου 5, Αθήνα). Πρόκειται για το αίθριο της Στοάς του Βιβλίου, στάση μετρό «Πανεπιστήμιο». Με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Ανδρέα Παπανδρέου, στην εκδήλωση θα γίνει η πανηγυρική ανακοίνωση της πολιτικής πλατφόρμας υποστήριξης υποψηφίων στις δημοτικές εκλογές 2019: «ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ». Η σελίδα του Facebook «Παλιό ΠΑΣΟΚ – το Ορθόδοξο», ως αυτόκλητη δύναμη υπεράσπισης του παπανδρεϊκού Σοσιαλισμού, προχωρά στην πρωτοβουλία της ολικής επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ ως πολιτικής και πολιτισμικής απελευθερώτριας δύναμης».

Διαβάστε επίσης:  Η ΔΕΞΙΩΣΗ που σκόρπισε τον κορονοϊό! ΜΕΙΖΟΝ ΘΕΜΑ για τον πρύτανη του Πανεπιστημίου (και καθηγητή Ιατρικής) Αθ. Δημόπουλο..
Το «Παλιό ΠΑΣΟΚ το Ορθόδοξο» κατεβαίνει στις δημοτικές εκλογές