Το σοκαριστικό κρυφό μήνυμα που περνάει το χαρτονόμισμα των 5 ευρώ – Παρατηρήστε το σύμβολο

104

Σίγουρα δεν το είχατε παρατηρήσει ποτέ το σύμβολο ή δεν είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μπορεί να κρύβει το χαρτονόμισμα των 5 ευρώ ένα μήνυμα.

Ποιο είναι αυτό;

Είναι γνωστό ότι οι δραχμές έκρυβαν πολλά κρυφά μηνύματα, σαν αυτό εδώ στο 500αρικο με τον Καποδίστρια, αλλά δεν το φανταζόμασταν ότι το ίδιο συμβαίνει και στο ευρώ. Το επίκεντρο εδώ είναι το υδραγωγείο στο πίσω μέρος. Συμβολίζοντας μια γέφυρα μεταξύ δύο διαφορετικών τραπεζών, αυτό αντιπροσωπεύει μια σύνδεση μεταξύ της ανθρώπινης κατάστασης και της πνευματικής κατάστασης. Κάνοντας το ευρώ να φαίνεται νόμισμα που προορίζεται να γίνει παγκόσμιος άξονας.

Συνδέοντας ένα απροσδιόριστο έδαφος με τον πραγματικό χάρτη της Ευρώπης, η εικόνα προτείνει πολύ δρόμο για να επιτευχθεί ενότητα και αρμονία. Το σύμβολο μιας γέφυρας, μαζί με τις καμάρες, τις στοές, τους στύλους και τους κίονες είναι κοινές έννοιες για τις βουδιστικές θρησκείες.

Προτείνουν μετασχηματισμούς και έναν δρόμο με ισχυρό προορισμό, αλλά με τραγική πίστη σε περίπτωση επιστροφής ή οπισθοδρόμησης. Επιπλέον, αυτές οι σημασιολογικές αντιλήψεις μπορούν να εφαρμοστούν και στο σύμβολο του νομίσματος. Η αψίδα που διασχίζεται από τις δύο οριζόντιες γραμμές υποδηλώνει ένα κυκλικό μονοπάτι γύρω από ένα πεπρωμένο, έναν Παγκόσμιο Άξονα.

Διαβάστε επίσης:  Θερμό επεισόδιο: Σύγκρουση τουρκικής και ελληνικής φρεγάτας και ζημιές στο «Κεμάλ Ρέις»!

Γνωρίζατε από τι είναι φτιαγμένα τα χαρτονομίσματα; Και όμως δεν είναι από χαρτί
Μπορεί να λέγονται χαρτονομίσματα, όμως δεν είναι φτιαγμένα από χαρτί στην πραγματικότητα. Τόσο καιρό ζούμε σε ένα ψέμα; Λίγοι γνωρίζουν από τι είναι φτιαγμένα στην πραγματικότητα!

«Pay the paper» λένε καμιά φορά οι Αμερικανοί όταν πρόκειται για πληρωμές. Τα χαρτονομίσματα μπορεί να φαίνονται ότι είναι πλασμένα από χαρτί, ωστόσο η αλήθεια είναι πολύ διαφορετική, και μάλιστα μπορεί να κρύβουν κάποιους κινδύνους που αγνοούμε τελικά.

Ξέρεις από τι φτιάχνονται τα χαρτονομίσματα; Παρακάτω έχουμε τα συστατικά:

Όπως είπαμε δεν είναι φτιαγμένα από χαρτί. Τα χαρτονομίσματα αποτελούνται 74% από βαμβάκι και 25% από λινό.