Τόλης Βοσκόπουλος: Η πολυτάραχη ζωή του γίνεται βιβλίο με την… υπογραφή της Άντζελας!

53

Αποκάλυψη από τον Γιώργο Λιάνη!

Η πολυτάραχη ζωή του Τόλη Βοσκόπουλου γίνεται βιβλίο με την “υπογραφή” της γυναίκας του Άντζελας Γκερέκου!

Ο “άρχοντας” της πίστας έχει ζήσει μυθιστορηματική ζωή η οποία κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και σενάριο κινηματογραφικής ταινίας!

Σε δημοσίευμα της η εφημερίδα Espresso αναφέρει πως ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάνης επιβεβαιώνει τη συγκεκριμένη είδηση, αφού βρίσκεται κοντά στο δημοφιλές ζευγάρι κι έχει αναλάβει τη διοργάνωση της μεγάλης συναυλίας του “άρχοντα” του ελληνικού πενταγράμμου για τα 60 χρόνια του στο τραγούδι, στις 30 Σεπτεμβρίου, στο Ηρώδειο.

“Γνωρίζω ότι εδώ και πολύ καιρό η Άντζελα συγκεντρώνει υλικό για τη ζωή του Τόλη. Και ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να γραφτεί αυτό το βιβλίο. Νομίζω πως είναι ο τελευταίος σταρ στην Ελλάδα και ο πιο ολοκληρωμένος καλλιτέχνης από κάθε άποψη” λέει στην εφημερίδα ο γνωστός δημοσιογράφος και επιτυχημένος συγγραφέας, χωρίς όμως να θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα που βρίσκεται στα σκαριά, δηλαδή αν ο ίδιος θα έχει την επιμέλεια ή κάποιον άλλο ενεργό ρολό στη συγγραφή της βιογραφίας του τεράστιου Βοσκόπουλου.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 30 Ιουνίου;

Η συγκυρία

Η συγκυρία για την κυκλοφορία αυτού του βιβλίου δεν θα θα μπορούσε να ήταν πιο ιδανική, καθώς συμπίπτει με τη γιορτή των 60 χρόνων του καλλιτέχνη στο Ηρώδειο αλλά και με τη συμμετοχή του στην αναβίωση του θεατρικού μιούζικαλ “Μαριχουάνα Στοπ”!