Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τον θες πίσω; Δες πως θα το πετύχεις


Δες πως θα πετύχεις επανασύνδεση με τον/την σύντροφό σου ανάλογα με το ζώδιό του/της

Χώρισες με τον/την σύντροφό σου, έχει περάσει πολύς καιρός κι εσύ βρίσκεσαι ακόμη στα πατώματα; Σήκω πάνω γιατί σου έχουμε καλά νέα. Αν πιστεύεις ότι πρέπει να δώσεις μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση σας αλλά δεν ξέρεις με ποιον τρόπο να το κάνεις, εμείς είμαστε εδώ για να σου πούμε ποια πράγματα πρέπει να προσέξεις, ανάλογα με το ζώδιό του/της και ποια βήματα να κάνεις.

Διάβασε παρακάτω κι αναλόγως πράξε:

Κριός

Ο Κριός είναι παρορμητικός και μπορεί να λήξει μια σχέση στο άψε σβήσε. Το ότι πήρε την απόφαση του χωρισμού δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να το έχει μετανιώσει. Όμως δεν πρόκειται να σας παρακαλέσει κιόλας. Ο μόνος τρόπος λοιπόν για να τον/την κερδίσεις πάλι πίσω είναι να τον/την κάνεις να νιώσει ότι μπορεί να σε χάσει μια για πάντα! Κέντρισέ του/της το ενδιαφέρον και άστον/την να σε κυνηγήσει.

Ταύρος

Ο Ταύρος απεχθάνεται τις αλλαγές. Ο χωρισμός για έναν Ταύρο είναι οριστικός, ειδικά αν στο παρελθόν έχει δώσει πολλές … δεύτερες ευκαιρίες στη σχέση σας. Ο μόνος τρόπος για να καταφέρεις επανασύνδεση μαζί του/της είναι να του/της δείξεις πόσο πολύ σημαντικός/η είναι για εσένα. Κι όταν λέμε να του/της δείξεις δεν εννοούμε λόγια, αλλά πράξεις.

Δίδυμοι

Δύσκολα θα πει το αντίο ο Δίδυμος. Αν του/της δείξεις πως σέβεσαι την ελευθερία του/της, τότε οι πιθανότητες επανασύνδεσης είναι πάρα πολλές. Για έναν Δίδυμο το να μπορεί να επικοινωνεί ουσιαστικά με τον/την σύντροφό του και να του/της κεντρίζει το ενδιαφέρον πνευματικά είναι το Α και το Ω.

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι πολύ συναισθηματικός. Δένεται με τον/την σύντροφό του και δύσκολα διαγράφει ανθρώπους από τη ζωή του. Όμως δεν ξεχνάει κι εύκολα. Αν τον/την έχετε πληγώσει θα πρέπει να του/της δείξετε έμπρακτα ότι έχετε μετανιώσει κι ότι μπορεί και πάλι να σας εμπιστευτεί. Θυμίστε του/της παλιές όμορφες στιγμές σας, δείξτε του/της τα συναισθήματά σας κι όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Όσο και να περιμένεις να γυρίσει ο Λέων πίσω, τσάμπα θα περιμένεις. Η μία και μοναδική περίπτωση να επιστρέψει το λιοντάρι είναι να πιστέψει ότι σ’ έχει χάσει οριστικά. Προσέγγισέ τον/την δείχνοντας πόσο τον/την εκτιμάς και τον/την θαυμάζεις και ίσως, λέμε ίσως, επιστρέψει.

Παρθένος

Αν θες έναν Παρθένο πίσω στη ζωή σου σταμάτα τις κλάψες. Μόνο με συζήτηση, σοβαρά και λογικά επιχειρήματα πρόκειται να καταφέρεις επανασύνδεση μαζί του/της. Απαρίθμησέ του/της τους λόγους που πιστεύεις ότι πρέπει να δοθεί μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση σας κι όλα θα πάνε καλά.

Ζυγός

Αν ο Ζυγός χωρίσει, δύσκολα θα κάνει το πρώτο βήμα επανασύνδεσης. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν σε θέλει, αλλά είναι πολύ εγωιστής για να σου ζητήσει να γυρίσεις πίσω. Άρα θα πρέπει να αναλάβεις δράση εσύ. Αν του δείξεις ότι μαζί σου μπορεί να περνάει καλά, να χαμογελάει και να νιώθει συντροφικότητα, φροντίδα και αγάπη, τότε έχεις την επανασύνδεση στο τσεπάκι σου.

Σκορπιός

Εάν χώρισες με ένα Σκορπιό και φταις εσύ, δύσκολα θα σκεφτεί την επανασύνδεση μαζί σου. Αυτό που σίγουρα θα σκεφτεί είναι με ποιο τρόπο θα πάρει την εκδίκησή του. Αν θες να τον/την κερδίσεις πίσω τότε πρέπει να του/της δείξεις πόσο σημαντικός/η είναι για εσένα και να του/της αποδείξεις ότι τα συναισθήματα σου είναι βαθιά. Και μην ξεχάσεις να επιστρατεύσεις όλο τον ερωτισμό σου!

Τοξότης

Ο Τοξότης βαριέται τη μονοτονία. Αν έχετε χωρίσει, ο μόνος τρόπος για να τον κάνετε να επιστρέψει είναι να του δείξετε ότι αυτή τη φορά θα ζήσετε κάτι διαφορετικό. Άλλωστε ο Τοξότης ζει για την περιπέτεια. Βαριέται φρικτά τη ρουτίνα.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως δύσκολα χωρίζει. Αν όμως πάρει την απόφαση του χωρισμού τότε τα πράγματα είναι σκούρα. Θα πρέπει να του αποδείξετε ότι είναι πολύ σημαντικός για εσάς, ότι έχει προτεραιότητα στη ζωή σας, ότι στηρίζετε τις επιλογές του κι ότι πιστεύετε σε αυτόν. Αν κάνετε όλα αυτά, τότε μια επανασύνδεση είναι αρκετά πιθανή.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος ζει κι αναπνέει για τους φίλους του. Αν θες να τον ξανακερδίσεις πρέπει στην αρχή να τον πλησιάσεις σαν φίλος/η και στη συνέχεια θα έρθει το ερωτικό στοιχείο στη σχέση σας. Δείξε του/της ότι αν επιστρέψει στην αγκαλιά σας θα ζήσει κάτι νέο και μοναδικό.

Ιχθύς

Όταν ο Ιχθύς χωρίζει, πιστεύει ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Βέβαια μετά από λίγο μπορεί να ερωτευθεί ξανά και με την ίδια ένταση. Αν θέλεις να τον/την έχεις και πάλι στη ζωή σου, δείξε τη ρομαντική πλευρά σου. Πες του/της γλυκόλογα, θυμηθείτε τις όμορφες στιγμές σας και να είσαι σίγουρος/η ότι βρίσκεται ήδη στην αγκαλιά σου.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τα ζώδια που δεν ταιριάζουν με τίποτα μεταξύ τους

Δεν είναι λίγες οι φορές που στο άκουσμα ενός πιθανού συνδυασμού ζωδίων ακούγεται από...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 3 Φεβρουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Το σημερινό πλανητικό σκηνικό σας ενθαρρύνει πραγματικά να μην κάνετε τίποτα παρακινδυνευμένο...

Ζώδια: Αυτές είναι οι ημερομηνίες SOS του 2024 για όλα τα ζώδια

 Ποιες είναι οι προκλητικές στιγμές του 2024 για το ζώδιο σου;  Ποιες είναι οι...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 10 Ιανουαρίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, σήμερα είναι η μέρα σου, μιας και το εξάγωνο μεταξύ...