Τόσκας: Υπάρχει κενό ασφαλείας, θα κοιτάξουμε να καλυφθεί (Βίντεο)

36
Παρέδωσε ο Τόσκας στον Σκουρλέτη: Η χώρα βίωσε ανείπωτη τραγωδία – Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός

Τον πρώην πρωθυπουργό κ. Παπαδήμο επισκέφθηκε σήμερα ο κ. Τόσκας, ο οποίος εξερχόμενος δήλωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί ώστε σύντομα οι τρομοκράτες να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη, ενώ ερωτώμενος σχετικά, επεσήμανε πως “Ό,τι κενό ασφαλείας υπάρχει, θα κοιτάξουμε να καλυφθεί”.

Ειδικότερα σημείωσε:

“Επισκεφτήκαμε τον κ. Παπαδήμο και είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του εξελίσσεται ομαλά. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση”, ήταν τα πρώτα λόγια του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, ο οποίος μίλησε στους δημοσιογράφους έξω από τον Ευαγγελισμό.

“Η κυβέρνηση, η πολιτική και η φυσική ηγεσία της Αστυνομίας προσπαθεί, ώστε να φέρει γρήγορα στη Δικαιοσύνη τους τρομοκράτες. Αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν τους έδωσε κανένας το δικαίωμα να το παίζουν “εκδικητές” ή να το παίζουν “επαναστάτες”, γιατί ο ελληνικός λαός έχει άλλη εικόνα και έχει άλλη γνώμη”, ανέφερε ο κ. Τόσκας και συμπλήρωσε: “Αυτοί δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν, παρά τον εαυτό τους. Τους έχει καταδικάσει ο ελληνικός λαός και πολύ σύντομα πιστεύουμε – και εργαζόμαστε – θα βρεθούν στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης”.

Διαβάστε επίσης:  Το άγνωστο παρασκήνιο για τις «κεκλεισμένων των θυρών» λειτουργίες στις 13.000 εκκλησίες της χώρας

Είναι λάθος, όταν κάποιοι, όταν κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά”, σημείωσε ο κ. Τόσκας.

“Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τις τρομοκρατικές πράξεις, γιατί η Αριστερά πιστεύει ότι ο λαός είναι αυτός που κάνει τις αλλαγές, ο λαός προωθεί τις πολιτικές καταστάσεις και ο λαός με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για κάτι καλύτερο”.

Δείτε το απόσπασμα: