Τούρκοι ξυλοκοπούν ανήλικους Σύρους γιατί έκλεψαν ψωμί (βίντεο)

33
Τούρκοι, ξυλοκοπούν, Σύρους,

Τον γύρο του κόσμου κάνει τα τελευταία 24ωρα ένα video που σοκάρει καθώς δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό ανήλικων Σύρων από δύο Τούρκους επειδή έκλεψαν λίγο ψωμί.

Σύμφωνα με τα τούρκικα Μέσα οι δύο Τούρκοι οι οποίοι εργάζονται σ’ ένα παντοπωλείο της Αντιόχειας, στην επαρχία Χατάι, στα σύνορα με τη Συρία συνελήφθησαν και εν συνεχεία προφυλακίστηκαν αφού εκκρεμούν σε βάρους τους κατηγορίες για ξυλοδαρμό των δύο δεκαεξάχρονων Σύρων.

Στο video έχουν καταγραφεί οι δύο άντρες οι οποίο κρατούν στα χέρια τους μπαστούνια και χτυπούν με αυτά τους δύο ανήλικους. Βέβαια, τους υποχρεώνουν να επιστρέψουν και το ψωμί στο σημείο απ΄όπου το πήραν.

Διαβάστε επίσης:  Από τα Ίμια στους Φούρνους... οι βρώμικες πένες του ενδοτισμού σε διατεταγμένη υπηρεσία δουλοπρέπειας

Η εφημερίδα Hürriyet τονίζει πως ξεκίνησε έρευνα για «κλοπή» για τους δύο Σύρους οι οποίοι χρειάστηκε να παραμείνουν υπό νοσηλεία για μία ημέρα.

Να θυμίσουμε πως την Δευτέρα σε δηλώσεις του ο Τούρκος πρωθυπουργός, Αχμέτ Νταβούτογλου, είχε απευθύνει έκκληση στους συμπολίτες του να «επιδείξουν στοργή προς αυτούς τους μετανάστες» τονίζοντας: “Φροντίστε τους όπως φροντίζετε τα παιδιά σας”