Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
19.7 C
Athens

Τούρκος στρατηγός πλάκωσε στις σφαλιάρες υφιστάμενό του στη Συρία

Στην “πρέσα” Τούρκοι αξιωματικοί με τις απίστευτες εντολές του “Σουλτάνου”

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τουρκικού πρακτορείου ειδήσεων,ένας Τούρκος Ταξίαρχος πλάκωσε στις ‘γρήγορες‘ σφαλιάρες έναν από τους εξειδικευμένους λοχίες των τουρκικών δυνάμεων στη Συρία μπροστά στους υφισταμένους του, “ρίχνοντας κατακόρυφα” το ηθικό και των υπολοίπων υπαξιωματικών και στρατιωτών .

Ο Ali Tilkici, επικεφαλής της ομοσπονδίας εξιδανικευμένων υπαξιωματικών, δήλωσε ότι ο Ταξίαρχος Ercan Pürsünlü πλάκωσε τον εν λόγω υπαξιωματικό σε μια στρατιωτική μονάδα, για άγνωστό λόγο.

Ali Tilkici@karabey38
#SuriyedeUzmCvsDövenPasa
O yigit yarın sehit olursa nasil helallik isteyeceksin
Sana bu devletin hukuk devleti olduğunu göstereceğiz
Senin tüm kanunlardan üst olmadığını göstereceğiz
Sonuna kadar uzman Çavuşumuzun yanındayız
Bir adım geri atan namerttir


3,3545:

1,888 people are talking about this
Ο αναπληρωτής ηγέτης του κεμαλικού κόμματος MHP İzzet Ulvi Yönter σχολίασε το γεγονός, λέγοντας ότι το κόμμα θα παρακολουθήσει την υπόθεση.

«Θα είμαστε μέρος αυτής της υπόθεσης με ολόκληρο το νομικό μας γραφείο. Αναρωτιέμαι αν θα μπορεί ο ταξίαρχος να πει “Είμαι ανώτατος αξιωματικός, μπορώ να τον νικήσω” στο δικαστήριο. Θα αρνηθεί ο ίδιος το τι ακριβώς συνέβη παρά τους εκατοντάδες μάρτυρες; ” έγραψε ο Τούρκος Λοχίας σε δημοσίευση στο Facebook στις 19 Μαΐου.Η αισχρή πράξη του Τούρκου Ταξιάρχου σε εξειδικευμένο υπαξιωματικό στη Συρία, προκάλεσε σφοδρή κριτική από το Κόμμα του Εθνικιστικού Κινήματος (MHP).
“Θα σας διδάξουμε ότι πρόκειται για νομική κατάσταση και ότι δεν μπορείται να υπερβαίνετε το νόμο και τους κανονισμούς”, πρόσθεσε ο Τούρκος Λοχίας απευθυνόμενοπς στους Τούρκους ανωτάτους αξιωματικούς ή πασάδες όπως λέγονται στις ΤΕΔ .
Ο αναπληρωτής ηγέτης του MHP İzzet Ulvi Yönter σχολίασε τους ισχυρισμούς του Λοχία, λέγοντας ότι το κόμμα θα παρακολουθήσει την υπόθεση.
«Θα είμαστε ενάντια σε εκείνους που παίζουν με τις τιμές των εξειδικευμένων λοχιών μας, που τους ταπεινώσουν και τους ξυλοκοπούν μπροστά στους υφιστάμενους τους και θα συνεχίσουμε αυτήν την υπόθεση έως ότου καταλογιστούν ευθύνες. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν τη θέση και τα όριά τους», πρόσθεσε ο Yönter στις 19 Μαΐου.
Πρόκειται σαφώς για ένα σοκαριστικό γεγονός για τα σύγχρονα δεδομένα στην στρατιωτική πρακτική άσκησης διοίκησης, αλλα αποκαλύπτονται και πολλά άλλα για τις τουρκικές δυνάμεις.
Καταρχήν υπάρχουν πληροφορίες εδώ και μεγάλο διάστημα που λένε ότι οι Τούρκοι ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί στην Συρία, τρέμουν διότι έχουν να υλοποιήσουν τις απίστευτες εντολές του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ενώ παίζεται συνεχώς το ‘κεφάλι τους‘.
Οι περισσότεροι κινούνται στην κόψη του ξυραφιού έχοντας πιθανόν ‘‘ψυχολογικά προβλήματα‘‘, διότι είναι γνωστό ότι αν αποτύχουν στο Ιντλίμπ θα τους φάει το “μαύρο σκοτάδι”, για αυτό και ξεσπάνε όπως έχουν κακώς μάθει ως “πασάδες” πάνω σε ανυπεράσπιστους υπαξιωματικούς.
Απορία είναι πάντως γιατί ο Τούρκος Λοχίας δεν του ανταπέδωσε τις σφαλιάρες, αλλά μάλλον έχει να κάνει με τους αυστηρούς κανονισμούς των τουρκικών δυνάμεων.

Επίσης στον τουρκικό στρατό υπάρχει μια κουλτούρα βίας των ανωτέρων προς τους υφισταμένους, ενώ το ζήτημα αντιμετωπίζεται με μια οθωμανική στωικότητα ως μέρος της τουρκικής στρατιωτικής ζωής.
Οποιαδήποτε άσκηση βίας ανωτέρων σε υπαξιωματικούς ή στρατιώτες, σε οποιεσδήποτε ένοπλες δυνάμεις του κόσμου είναι όχι μόνο κατακριτέα, αλλά και ποινικά κολάσιμη με σοβαρή ποινή για το αδίκημα αυτό.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Γαλλία: Επιβολή lockdown για ένα μήνα

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 Μαρτίου oι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 845 oι Βίκινγκς καταλαμβάνουν το Παρίσι, με αρχηγό τον Ράγκναρ Λόντμπροκ. Για να αποχωρήσουν, ο βασιλιάς των Φράγκων, Κάρολος ο Φαλακρός, τους δίδει...

Μεσανατολικό: Φόβοι για χερσαία Ισραηλινή επιχείρηση στη Ράφα

Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις βομβάρδισαν σήμερα τουλάχιστον τέσσερα σπίτια στη Ράφα, εγείροντας φόβους ότι δεν θα αργήσει να ξεκινήσει η σχεδιαζόμενη χερσαία στρατιωτική επιχείρηση...
Europol: Καλεί τις χώρες της ΕΕ να προστατέψουν τα παιδιά από τα δίκτυα εμπορίας ανθρώπων

Κατέρρευσε η ασφάλεια της Europol – Εξαφανίστηκαν αρχεία με ευαίσθητες πληροφορίες αξιωματούχων

Αντιμέτωπη με μία σοβαρή κρίση βρίσκεται η Europol που καταδεικνύει προβλήματα στη ασφάλειά της λόγω της εξαφάνισης ευαίσθητων αρχείων κορυφαίων αξιωματούχων της. Όπως αποκάλυψεσε δημοσίευμά του το...

Κατάρρευση γέφυρας στη Βαλτιμόρη: Οι έρευνες αναστέλλονται, οι 6 αγνοούμενοι θεωρούνται πλέον νεκροί 

Δύτες πρόκειται να επιστρέψουν σήμερα τα ξημερώματα στον ποταμό Πατάπσκο στο σημείο όπου χθες Τρίτη κατέρρευσε μεγάλη γέφυρα στη Βαλτιμόρη, αφού προσέκρουσε πάνω της...
1965, ΗΠΑ, διάβημα, κυπριακή κυβέρνηση, σοβιετικούς πυραύλους,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 27 Μαρτίου αυστηρό διάβημα ΗΠΑ προς την κυπριακή κυβέρνηση

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 1965 οι ΗΠΑ με αυστηρό διάβημά τους προς την κυπριακή κυβέρνηση ζητούν την ακύρωση της αγοράς σοβιετικών αντιαεροπορικών πυραύλων, με τη δικαιολογία ότι μία...

Κατάπτυστη άποψη Ερντογάν: Οι Πόντιοι ήταν μια από τις μεγαλύτερες τρομοκρατικές οργανώσεις

Κλιμακώνει την προκλητική ρητορική του ο Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει των δημοτικών εκλογών στην Τουρκία με κατάπτυστες απόψεις που διαστρεβλώνουν την ιστορία. Ο τούρκος πρόεδρος...

Βαλτιμόρη: Κατέρρευσε γέφυρα μετά από πρόσκρουση πλοίου – Φόβοι για πολλά θύματα

Ενα φορτηγό πλοίο προσέκρουσε στη γέφυρα που βρίσκεται στο λιμάνι της Βαλτιμόρης στο Μέριλαντ, προκαλώντας την πτώση της, ανακοίνωσε η αμερικανική ακτοφυλακή. Πρόκειται για τη...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Στρατηγός Φλώρος: Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στην 3η Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας “DEFEA 2023”

Η επίσκεψή μου ολοκληρώθηκε με περιήγηση στα εντυπωσιακά περίπτερα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και...

Στρατηγός Ταμουρίδης : Όχι στην «συνεκμετάλλευση»!

Άρχισαν πάλι να μιλάνε για συνεκμετάλλευση των δικών μας πόρων του Αιγαίου και της...

Αριθμοί που τρομάζουν: «Υπάρχουν 184 χιλιάδες άνθρωποι κάτω από τα ερείπια», αναφέρει Τούρκος σεισμολόγος!

Με αντίπαλο το χρόνο τα σωστικά συνεργεία και με τον παγωμένο καιρό οι επιζώντες Ο...

Κύπρος: Πέθανε ο αξιωματικός που είχε διατάξει την εν ψυχρώ εκτέλεση του Σολωμού

Πέθανε ο αξιωματικός του στρατού του ψευδοκράτους που έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον Σολομώντα Σολωμού στο οδόφραγμα  της Δερύνειας,...