Τραγωδία στη Λούτσα το απόγευμα της Παρασκευής 13 Φεβρουαρίου 2026, με έναν 15χρονο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο, στο οποίο τραυματίστηκαν σοβαρά δύο ακόμη 15χρονοι.
Αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις ανήλικοι εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα τον τραυματισμό και των τριών ανήλικων επιβαινόντων.
Τα τρία 15χρονα αγόρια μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού. Το ένα ήταν ήδη νεκρό. Τα άλλα 2 βρίσκονται στα επείγοντα και φέρουν γρατσουνιές στο πρόσωπο.
Θα γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, αξονικές και ακτινογραφίες και θα νοσηλευτούν στην χειρουργική κλινική καθώς υπάρχει κίνδυνος μήπως έχουν χτυπήσει το κεφάλι τους μετά το τροχαίο.
Η μητέρα του νεκρού παιδιού βρίσκεται στο Αγλαία Κυριακού. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί που κατέληξε ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και είχε πάρει κρυφά το όχημα της μητέρας του.











