Τραυματίστηκε μέλος του Ρουβίκωνα από το «ντου» σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα

26
Έκτακτο: Ντου από Ρουβίκωνα στο ελληνοτουρκικό επιμελητήριο

Εισβολή σε συμβολαιογραφείο που βρίσκεται στον 7ο όροφο πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας, πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 10.00 το πρωί της Παρασκευής μέλη του Ρουβίκωνα.

Οι εισβολείς είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και προκάλεσαν υλικές ζημιές, χρησιμοποιώντας σφυριά. Δεν υπήρξε κάποια προσαγωγή ή σύλληψη.

Μάλιστα, ένας από αυτούς φαίνεται πως τραυματίστηκε έτσι όπως τα έκαναν όλα… γυαλιά- καρφιά στο γραφείο, αφού μάτωσε!

Η ανακοίνωση του Ρουβίκωνα:

Δεν είναι περίοδος για μακροσκελείς θεωρητικές αναλύσεις. Όταν χιλιάδες άνθρωποι της τάξης μας απειλούνται με κατασχέσεις σπιτιών είναι η ώρα για δράση.

Όσοι συμμετέχουν σε διαδικασίες εξώσεων, κατασχέσεων και πλειστηριασμών των λαικών κατοικιών θα βιώνουνε και την αντίδραση των από τα κάτω. Σήμερα λίγο μετά της 10 το πρωί επιτεθήκαμε στο συμβολαιογραφείο της Δάλλας Πολυζώη Θηρεσία.

Διαβάστε επίσης:  ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 23-5-2019

Η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος συμμετέχει σε πλειστηριασμούς ακόμα και πρώτων κατοικιών ήδη από τις αρχές των διαδικασιών. Όσο για τον ισχυρισμό τους πως δε συμμετέχουν σε πλειστηριασμούς να γνωρίζουν στο συγκεκριμένο γραφείο πως δεν ξεγελιόμαστε και είμαστε πάντα βέβαιο για τις κινήσεις και τις δράσεις μας.