Τροχαίο ατύχημα στο Βέρμιο για τον Ηλία Ψινάκη-το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό

54

Τροχαίο ατύχημα είχε με το αυτοκίνητό του ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης, στην περιοχή του Βερμίου, έξω από τη Νάουσα.

Ο κ. Ψινάκης βρέθηκε στην περιοχή για τις γιορτές, ενώ είχε προγραμματίσει συναντήσεις με άλλους δημάρχους.

Το αυτοκίνητό του γλίστρησε στο δρόμο λόγω του πάγου και έπεσε σε γκρεμό, όπου σταμάτησε πάνω σε δέντρο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Με χιούμορ προσπάθησε να ξεπεράσει ο Ηλίας Ψινάκης τις πρώτες στιγμές μετά το τροχαίο που είχε το απογευμα της Τρίτης στο όρος Βέρμιο όταν το αυτοκίνητό του έπεσε σε γκρεμό λόγω του πάγου που υπήρχε στο οδόστρωμα.

Την ώρα του τροχαίου ο δήμαρχος Μαραθώνα συνομιλούσε με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ο οποίος ακούγοντας το θόρυβο της πρόσκρουσης τον ρώτησε τι συνέβη. Τότε ο Ηλίας Ψινάκης, σύμφωνα με το Έθνος, απάντησε απόλυτα ψύχραιμα στον συνομιλητή του «παρ’ ολίγον… Σουλιώτισσα».

Διαβάστε επίσης:  Κλήρωση Τζόκερ: Τα καλύτερα συστήματα για να κερδίσεις σήμερα 4.200.000 ευρώ!

Στους συνεργάτες του, δε, που ακολουθούσαν με το συνοδευτικό αυτοκίνητο ο δήμαρχος Μαραθώνα ήταν ακόμα πιο καυστικός. «Είναι μύθος ότι οι γέροι πάνε μόνο από πέσιμο και χ…ο. Πάνε και από γκρεμό» τους είπε αφήνοντας τους εμβρόντητους για την ψυχραιμία με την οποία αντιμετώπισε το ατύχημα που είχε.
Για να δείξει, δε, ότι όλα όσα συνέβησαν ήταν μια περιπέτεια που πέρασε, στη συνέχεια ανέβασε τρεις φωτογραφίες στο Instagram με τον δήμαρχο Νάουσας – με τον οποίο έκοψε δύο πρωτοχρονιάτικες πίτες – και ένα σκυλί του Αγίου Βερνάρδου.