Τσάκι Τσαν: «… Ήμουν καθίκι»

Άσωτη ζωή με πόρνες, τζόγο και ποτό

107
Τσάκι Τσαν: «... Ήμουν καθίκι»

Την άσωτη ζωή του παρουσιάζει στην αυτοβιογραφία του ο διάσημος πρωταγωνιστής ταινιών πολεμικής τέχνης, προχωρώντας σε λεπτομέρειες που θα συζητηθούν.

Ο Τσάκι Τσαν αποκαλύπτει τη μάχη του με το αλκοόλ, τις τακτικές επισκέψεις στα πορνεία, και τη χωρίς όρια ζωή που έκανε, στο βιβλίο «Νever Grow Up» που κυκλοφόρησε. «Οδηγούσα μεθυσμένος όλη μέρα. Το πρωί θα τράκαρα την Πόρσε και το βράδυ τη Μερσεντές. Βρισκόμουν συνέχεια σε μια διαρκή θολούρα. Ήμουν πραγματικά ένα καθίκι» αναφέρει σε μια κρίση αυτοκριτικής ο γνωστός ηθοποιός που παραδέχεται τις τακτικές επισκέψεις του στα πορνεία και τη διαρκή μέθη του, από την οποία του έβγαινε τέτοια επιθετικότητα που εκσφενδόνισε τον μικρό γιο του στην άλλη άκρη του δωματίου.

Διαβάστε επίσης:  Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τετάρτη 5 Αυγούστου;

Πολλοί είναι αυτοί πάντως που υποστηρίζουν ότι οι αποκαλύψεις του Τσάκι Τσαν έχουν αυτοσκοπό τις πωλήσεις της αυτοβιογραφίας του αν και δεν είναι η πρώτη φορά που τα οικογενειακά προβλήματα βγαίνουν στην δημοσιότητα αφού το 2014 ο γιος του Τζόις καταδικάστηκε σε 6 μήνες φυλάκιση μετά τις κατηγορίες για την εμπλοκή του σε υπόθεση ναρκωτικών.

Ενώ πρόσφατα, η κόρη του, Έττα, είχε δηλώσει πως είχε αναγκαστεί να κοιμηθεί κάτω από μια γέφυρα για να γλυτώσει από τους «ομοφοβικούς γονείς» της. Μάλιστα η κόρη του παντρεύτηκε πρόσφατα την Καναδή σύντροφό της, Άντι Ότομ.

Ίσως δεν είναι τυχαίο ότι η Έττα δεν αναφέρεται καθόλου στο βιβλίο του πατέρα της, Τσάκι Τσαν.