«Τσεκούρι» σε συντάξεις, υγεία, παιδεία όταν έρθει ο Κυριάκος (βίντεο)

46
βορίδης, συντάξεις,

Είναι από τις περιπτώσεις που δε χρειάζονται πολλά σχόλια. Οι προθέσεις τους είναι σαφείς και δεν κρύβονται. Όταν έρθει στα πράγματα ο Κυριάκος… κόψιμο συντάξεων, περικοπές στην υγεία, στην παιδεία και ιδιωτικοποιήσεις παντού.

«Το πρόγραμμα της κυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά ήταν περικοπές στο δημόσιο 80% και φορολογία 20%. Γιατί; Γιατί ήταν λειτουργικό. Εάν υπάρξει μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, υπάρχει η βαθιά πεποίθηση ότι θα υπάρξει ένας πρωθυπουργός που θα αλλάξει δομικά την ελληνική οικονομία, θα κάνει βαθιές και μεγάλες μεταρρυθμίσεις, είναι απολύτως εγγυημένο, ότι την άλλη μέρα η οικονομία θα μπει σε τροχιά ανάπτυξης, απολύτως εγγυημένο». αυτά δήλωσε ο Μάκης Βορίδης, στην «Κοινωνία ώρα MEGA».

Διαβάστε επίσης:  Αβραμόπουλος στη Welt: Να διαφυλάξουμε και να ενισχύσουμε τη συνθήκη Σένγκεν

Ο «ακτιβιστής της δεξιάς», όμως μη θέλοντας να αφήσει γκρίζα σημεία, το προχώρησε ακόμα παραπέρα: «Το πακέτο μέτρων θα το βάζαμε στο τραπέζι και θα ήταν πιο εύκολο, να σας πω γιατί… Όταν λες ότι την προσαρμογή θα την κάνω από τις δαπάνες, οι δαπάνες είναι μετρήσιμες και είναι σταθερό το τι εξοικονομείς, όταν λες ότι θα την κάνω από αύξηση των φόρων είναι ζητούμενο, ψάχνεις να το βρεις, μπορεί να το εισπράξεις, μπορεί και όχι…»

Το σχέδιο είναι έτοιμο… μένει να δούμε το επόμενο βήμα της διαπλοκή για να πέσει η κυβέρνηση όσο γίνεται πιο γρήγορα…