Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
11.6 C
Athens

Τσίπρας: Χάσατε την καρέκλα και δεν το αντέχετε – Μητσοτάκης: Είστε ο πιο ψεύτης αρχηγός της χώρας

Σε «μάχη» Κυβέρνησης- Αξιωματικής Αντιπολίτευσης με κύριο θέμα το σκάνδαλο της Siemens, το διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και τα χρήματα που έχουν δαπανήσει τα κόμματα, μετατράπηκε η προ ημερησίας διάταξη για τη διαπλοκή και τη διαφθορά στη Βουλή.

Κατά την δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι ανέβηκε στο βήμα της Βουλής χωρίς να απαντήσει σε κανένα ερώτημα, απλά διαβάζοντας την ομιλία του.

Για τη Siemens
«Ζήτησα από τον Κυρ. Μητσοτάκη το πολύ απλό, να ξεκαθαρίσει αν υπήρχε σε αυτόν τον τόπο σκάνδαλο Siemens, περιμένω τη δευτερολογία».

Αναφερόμενος στη Siemens, ο Α. Τσιπρας συνέχισε λέγοντας πως «ποτέ πριν απ’ την λέξη Siemens δεν βάζετε τη λέξη σκάνδαλο. Δεν κατάλαβε με ποιανού το μέρος είστε. Θα είστε μαζί μας ώστε να κερδίσει το ελληνικό Δημόσιο όσα του στερήσατε με τις συμφωνίες σας;» είπε ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το μόνο που θέλετε να πείτε στον ελληνικό λαό είναι «όλοι ίδιοι είναι. Λάσπη στον ανεμιστήρα και όλοι ίδιοι είναι», συνέχισε ο Πρωθυπουργός.

Ο Πρωθυπουργός κάλεσε για ακόμα μια φορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντήσει σχετικά με τη Siemens. «Κ. Μητσοτάκη δεν απαντήσατε για τη Siemens. Γιατί αν δεν απαντήσετε μάλλον η κοινή εκτίμηση όλων όσων παρακολουθούν θα είναι ότι θεωρείτε πως δεν υπάρχει σκάνδαλο Siemens».
Αν θέλετε συμφωνίες αλήθειας, πρέπει να έχετε το θάρρος να ανέβετε στο βήμα και να πείτε αλήθεια.

Για τις τηλεοπτικές άδειες

«Σε τι ευνοήσαμε τον κ. Καλογρίτσα;», διερωτήθηκε ο Α. Τσίπρας.

«Φτάσατε στο σημείο κ. Μητσοτάκη να πείτε ότι ο διαγωνισμός είναι διαβλητός και έχει ήδη καταρρεύσει».

Δεν βάζετε μυαλό ούτε στο θέμα των καναλιών, είπε ο Αλέξης Τσίπρα απευθυνόμενος στον Κ. Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον ότι αναμασάει τα επιχειρήματα των καναλαρχών.

Μας κατηγορήσατε ότι δεν εισπράξαμε τα ίδια από περισσότερους αποφεύγοντας ότι εσείς δεν εισπράξατε ποτέ και από κανέναν. Μόνο δίνατε αέρα. Αν είχαμε 8 ή 10 τηλεοπτικές άδειες, θα έρχονται όλοι θα έδιναν από ένα εκατομμύριο και θα μαζεύονταν κάποια χρήματα. Ακριβώς επειδή μειώσαμε τον αριθμό, αυξήθηκε ο ανταγωνισμός

«Είπατε ότι θα τα ρύθμιζε η αγορά αν δίναμε περισσότερες άδειες. … όπως τα ρύθμιζε 27 χρόνια που με το που τελείωσαν τα θαλασσοδάνεια άρχισαν οι μέτοχοι», τόνισε στη συνέχεια ο Αλέξης Τσίπρας.

Λέτε και ξαναλέτε, συνέχισε ο Πρωθυπουργός, ότι στόχος μας είναι να χτίσουμε τη δική μας διαπλοκή, να ελέγξουμε τα ΜΜΕ.

Για την «λίστα Τσίπρα» και το πόθεν έσχες Υπουργών
Αφού δεν είχατε να πείτε κουβέντα για το ζήτημα των ληστών της φοροδιαφυγής, για όλους όσους προσπαθείτε να προστατεύσετε, μιλήσατε για την λίστα Τσίπρα. Φέρατε στη Βουλή αναμασήματα κίτρινων εφημερίδων. Να σας θυμίσω ότι στο θέμα που αναφερθήκατε, το πόθεν έσχες του Φλαμπουράρη και του Σταθάκη, δεν γνωρίζετε ότι έχει παρθεί οριστική απόφαση στην επιτροπή της βουλής και αθωώθηκαν με σύμφωνη γνώμη όλων;

Για την εφημερίδα «Αυγή»
Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην «offshore της Αυγής», για την οποία έκανε λόγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Η Κύπρος είναι κράτος μέλος της Ε.Ε. Απ’ όσο ξέρω εταιρείες offshore απαγορεύονται στην Ε.Ε. Η εταιρεία στην Κύπρο είναι νομιμότατη».

Χάσατε την καρέκλα και δεν αντέχετε, ούτε ενάμισι χρόνο δεν αντέχετε, σημείωσε ο Πρωθυπουργός. «Κατάλαβε κανένας σ’ αυτή την χώρα απ’ τα ΜΜΕ ότι είχαμε 1ο και 2ο Μνημόνιο;».

«Δώσαμε μια υπόσχεση στον λαό: Θα πάμε μέχρι τέλους, και αυτό που μας ενώνει είναι η εντιμότητά και η καθαρότητά μας», είπε ο Α. Τσίπρας αναφερόμενος στην Κυβέρνηση.

Πλειστηριασμοί
Ο Αλέξης Τσίπρας αναφερόμενος στους πλειστηριασμούς απαρίθμησε το πόσες χιλιάδες είχαν γίνει τα προηγούμενα χρόνια από τράπεζες και συνέκρινε με το 2015, όπου κατά τον ίδιο δεν έγινε κανένας.

«Το 2008, έγιναν στη χώρα 43.000 πλειστηριασμοί ακινήτων σε τράπεζες.
Το 2009 έγιναν 52.000 πλειστηριασμοί.
Το 2010 έγινα 48.000
Το 2011 έγιναν 26000
Το 2013 19.200
Το 2014 16.000
Το 2015 δεν έγινε Κανένας
και το 2016 έχουν γίνει 500 πλειστηριασμοί»

«Τώρα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν αφορούν πλειστηριασμούς απ’ τις τράπεζες, αλλά από ΔΟΥ σε συνεργασία με Δήμους. Έτσι όπως προστατεύσαμε την πρώτη κατοικία, έτσι θα προστατεύσουμε κι όσους έχουν χρέη προς το Δημόσιο».

Για τους δικαστικούς λειτουργούς και παρέμβαση στη Δικαιοσύνη
«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε bullying προς τους δικαστικούς λειτουργούς», είπε ο Α. Τσίπρας και διερωτήθηκε στη συνέχεια αναφορικά με τις κατηγορίες για παρέμβαση Δικαιοσύνη: «Όταν για θεσμικά ζητήματα υπάρχει μισθοδικείο και οι διατάξεις του Συντάγματος, ζητά η ηγεσία των δικαστών, εμείς τι πρέπει να κάνουμε να πούμε όχι;».

Η δική σας εκτίμηση ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός είναι απλά κρίση, ενώ η δική μου παρέμβαση.

Κεφάλαιο Συνταγματική Αναθεώρηση
Ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για τα απαξιωτικά σχόλια του Κυριάκου Μητσοτάκη αναφορικά με την Συνταγματική Αναθεώρηση. «Πριν έρθει στη Βουλή το ζήτημα, δεν πρέπει να πάρουμε τον σφυγμό της κοινωνίας; Αυτή η υπόθεση πιστεύετε ότι είναι μόνο των κομμάτων; Η κοινωνία δεν έχει λόγο;».

Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ
«Δεν άκουσα την κ. Γεννηματά να λέει εάν θα επιστραφούν τα θαλασσοδάνεια», σημείωσε ο Α. Τσίπρας.

Είπε κι αυτή ξανά, κάτι το οποίο αναμασάτε ως καραμέλα για τα περιβόητα ορφανά του Τσοχατζόπουλου, που δήθεν τα έχουμε περιθάλψει. Φαντάζομαι ότι αφήνει υπονοούμενα για συνενόχους, στα εγκλήματα που διέπραξε ο κ. Τσοχατζόπουλος. Οφείλετε να μιλήσετε με ονόματα και διευθύνσεις, διότι αν δεν το κάνετε είστε κοινοί συκοφάντες

Ο Πρωθυπουργός επανήλθε στο ζήτημα των σκανδάλων εξηγώντας ότι «την περίοδο που βγήκαν τα μεγάλα σκάνδαλα, Siemens κτλ δεν ήμουν εγώ Πρωθυπουργός!».

Μητσοτάκης: Είστε ο πιο ψεύτης και ανίκανος αρχηγός της χώρας

«Οι Έλληνες πολίτες σας γνωρίζουν και με γνωρίζουν. Και γνωρίζουν ότι η ταυτότητά σας γράφει ότι είστε ο πιο ψεύτης και ανίκανος αρχηγός της χώρας. Το ληξιαρχείο της ιστορίας θα γράφει ότι θα είστε και ο νεότερος τέως Πρωθυπουργός της χώρας», είπε στην αρχή της δευτερολογίας του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκινώντας με επίθεση προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού.

Είστε δεν είστε ο Πρωθυπουργός που είπατε ότι θα καταργήσετε τον ΕΝΦΙΑ και υπερφολογήσατε τους πολίτες; Είστε ή δεν είστε ο Πρωθυπουργός που λέγατε θα σταματήσετε τις ιδιωτικοποιήσεις και περάσατε την δημόσια περιουσία στο Ταμείο; Είστε ή δεν είστε εκείνος που λέγατε κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και τώρα κάνει πλειστηριασμούς το Υπουργείο Οικονομικών;Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να απολύσετε αυτούς που σας γράφουν αυτά που λέτε. Στις 19 Οκτωβρίου θα βγουν στο σφυρί, στον Εύοσμο, οκτώ εργατικές κατοικίες

25 εκατ. ευρώ χάθηκαν απ’ τους χειρισμούς της Κυβέρνησης και του κ. Βαρουφάκη, κατηγόρησε ο Κ. Μητσοτακης τον Α. Τσίπρα, καλώντας τον Πρωθυπουργό να μην κάνει λόγο για ζημιά στις τράπεζες.
Αναφορικά με τα δάνεια της ΝΔ, ο Κ. Μητσοτάκης σημείωσε πως «Θα αποπληρώσουμε αυτά τα δάνεια και θα εξυγιάνουμε τα οικονομικά μας. Εσείς έχετε δάνεια;».

«Καμία αναφορά στο Eurogroup»
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα του Eurogroup, κατηγορώντας τον Πρωθυπουργό ότι δεν έκανε καμία αναφορά σ’ αυτό.

«Μιλήσατε 35 λεπτά, δεν κάνατε κάποια αναφορά στο σημερινό Eurogroup. Δυστυχώς δεν εγκρίθηκε η εκταμίευση όλης της δόσης και ο ΥΠΟΙΚ λέει ότι «δεν χρειαζόμαστε αυτά τα χρήματα». Δεν θέλω να χαρακτηρίσω από το βήμα της Βουλής τον υπ. Οικονομικών ενώ είναι απών».

Για τις τηλεοπτικές άδειες
«Αποφύγατε την ουσία της κριτικής μας σχετικά με τον τρόπο που διεξήχθη ο διαγωνισμός. Θέλετε ή δεν θέλετε να έρθουν τα Πόθεν Έσχες των υπερθεματιστών στη Βουλή;» διερωτήθηκε ο κ. Μητσοτάκης αναφορικά με τις τηλεοπτικές άδειες.

Θέλετε να εξεταστεί από επιτροπή θεσμών και διαφάνειας; Να πείτε ναι και να το κάνετε γιατί έχετε μία κακή συνήθεια να λέτε ναι και να το κάνετε όχι, ή μάλλον το όχι να το κάνετε ναι

«Βεβαίως και υπάρχει σκάνδαλο Siemens»
«Βεβαίως και υπάρχει σκάνδαλο Siemens» παραδέχθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας: «Υπάρχει κανείς που το αμφισβητεί;».

«Εάν δεν σας αρέσει ο συμβιβασμός που πετύχαμε, να τον αλλάξετε – σταματήστε την καραμέλα», είπε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ενώ στη συνέχεια απευθύνθηκε στον Πρωθυπουργό: «Τι έκανε όμως η δική σας Κυβέρνηση για τη Siemens και γιατί υπήρξε κίνδυνος παραγραφής;».

Δεν άκουσα κουβέντα για τον κύριο Κουρή, ούτε για τα θαλασσοδάνεια του ALTER, το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της τηλεόρασης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη συνέχεια στην επιλογή της Κυβέρνησης για δικηγόρο κ. Ματζουράνη. «Βρήκατε τον έναν δικηγόρο, ο οποίος είχε δικαστεί και είχε πάει φυλακή για το σκάνδαλο Κοσκωτά; Τόσους δικηγόρους έχει η χώρα, σ’ όλες τις υποθέσεις τον ίδιο βάλατε; Σαν πολλές υποθέσεις μάζεψε ο κ. Ματζουράνης….».

«Όταν εγώ σε επτά χρόνια, πήρα τρία πτυχία, εσείς κάνατε δέκα χρόνια για να πάρετε το πτυχίο σας»

Κάνοντας προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό είπε:

Όταν εγώ σε επτά χρόνια, πήρα τρία πτυχία, εσείς κάνατε δέκα χρόνια για να πάρετε το πτυχίο σας. Εγώ αγωνιζόμουν στο υπουργείο που είχα αναλάβει να κρατήσουμε την Ελλάδα, όρθια. Εσείς είστε ο επικεφαλής αυτής της αλλόκοτης συμμαχίας της ριζοσπαστικής αριστεράς που σκοπός της είναι να διχάζει τους πολίτες

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκλεισε με την φράση της Μισέλ Ομπάμα, την οποία δανείστηκε η Χίλαρι Κλίντον στο debate με τον Ντ. Τραμπ: «Όσο εσείς ρίχνετε το επίπεδο, εγώ θα το ανεβάζω».

Η παρέμβαση του Α. Τσίπρα για τις κατηγορίες στον Ε. Τσακαλώτο

Αναφορικά με τις κατηγορίες του Κ. Μητσοτάκη στον Ευ. Τσακαλώτο, ο Πρωθυπουργός απάντησε:

Ο κ. Τσακαλώτος δεν είπε αυτά που είπατε εσείς, ούτε είναι αληθές ότι δεν έκλεισε η πρώτη αξιολόγηση. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ντάισεμπλουμ και το επίσημο ανακοινωθέν. Η Ελλάδα έκλεισε με επιτυχία τα 15 προαπαιτούμενα για να ολοκληρωθεί η πρώτη αξιολόγηση. Τα 1,7 δις είναι για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές. Για να δοθούν αυτά τα χρήματα πρέπει να υπάρξει πλήρης αναφορά και για τον Σεπτέμβριο. Δεν υπάρχουν οι εκθέσεις για τον Σεπτέμβρη. Τεχνικώς δεν ήταν δυνατό να δοθεί η υποδόση. Ο Ε. Τσακαλώτος δεν είπε αυτό που είπατε εσείς. Δεν είπε ότι δεν τα χρειαζόμαστε τα χρήματα. Είπε πως δεν έχουμε άμεση αποπληρωμή ομολόγων το επόμενο διάστημα. Σας παρακαλώ να είστε πιο προσεκτικός κ. Μητσοτάκη. Εγώ δεν πήγα σε 3 Πανεπιστήμια αλλά ξέρω ότι ο Ρουσσώ δεν μίλησε για διάκριση των εξουσιών, μίλησε για το κοινωνικό συμβόλαιο

Τι ειπώθηκε νωρίτερα απ’ τους κ.κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη;

Ο Αλέξης Τσίπρας

…κάλεσε τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να δώσει απαντήσεις για τη Siemens και ο Κ. Μητσοτάκης για ακόμα μια φορά ζήτησε από την Κυβέρνηση να απαντήσει θετικά στο αίτημα για διεξαγωγή νέων εκλογών.

Ο Πρωθυπουργός εξήγησε, πως αυτός παιδί των καταλήψεων και κατηγόρησε τον Κ. Μητσοτάκη, πως είναι παιδί της διαπλοκής.

Για τα χρήματα που χρωστά η Νέα Δημοκρατίας και ο Κ.Μητσοτάκης:
Ο Πρωθυπουργός κάλεσε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να επιστρέψει το κόμμα του τα 210 εκ. ευρώ τα οποία χρωστάει στις τράπεζες, ενώ παράλληλα κατηγόρησε, τον Μητσοτάκη πως, οφείλει και 300.000 ευρώ προσωπικά δάνεια για την εφημερίδα της οικογένειας Κήρυκας Χανίων.

Πυρά και κατά της Φώφης Γεννηματάς:
Σκληρή επίθεση εξαπέλυσε ο κ. Τσίπρας και στην Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, υπενθυμίζοντας της ότι το κόμμα της οφείλει 175 εκ. ευρώ. Ενώ παράλληλα, ζήτησε, να πληροφορηθεί τη συμβαίνει με την υπόθεση των 15 εκ. ευρώ που ανακαλύφθηκαν στα ταμεία του κόμματος.

Για τη λίστα με τους 495 Έλληνες μεγαλοκαταθέτες στην Ελβετίας:
Ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε, πως ήδη ελέγχονται για φοροδιαφυγή 495 μεγαλοκαθέτες. Ενώ αποκάλυψε ότι, οι ελληνικές αρχές κατόπιν συνεννόησης της ελληνικής κυβέρνησης με το γερμανικό κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας – Βεστφαλίας.

Σημείωσε επίσης, πως η παραλαβή της λίστας έγινε προ δεκαημέρου ενώ είπε: «Πρόκειται για στοιχεία του 2010 χρονιά που δεν παραγράφεται το αδίκημα της φοροδιαφυγής» Και ξεκαθάρισε: «Η Κυβέρνηση έχει ήδη παραδώσει τη λίστα στον εισαγγελέα και διαβεβαίωσε ότι θα παρασχεθεί κάθε βοήθεια στις διωκτικές αρχές προκειμένου να εκδοθούν σύντομα εντολές ελέγχου».

Κυριάκος Μητσοτάκης:

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Κ. Μητσοτάκης o οποίος για ακόμα μια φορά ζήτησε προσφυγή στις κάλπες και τόνισε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποτύχει στα πάντα και πως δεν αξίζει να είναι Πρωθυπουργός.

Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατηγόρησε την Κυβέρνηση για απόπειρα εκτροπής και φαινόμενα που δεν είχαν συμβεί ούτε επί χούντας λέγοντας:

Σε καμία ευνομούμενη πολιτεία δεν ματαιώνεται συνεδρίαση ανώτατου δικαστηρίου

Για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες:
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης χαρακτήρισε το διαγωνισμό «υπόθεση φιάσκο».

Μίλησε και για τη σχέση του με τη Siemens καταλογίζοντας στον Πρωθυπουργό πως απλά προσπαθεί να διαστρεβλώσει την πραγματικότητα.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΣΥΡΙΖΑ: Αποκαλυπτήρια του ευρωψηφοδελτίου – Οι 5 “εκλεκτοί” Κασσελάκη

Το σχέδιο τους ήταν «ένας ΣΥΡΙΖΑ μόνος, να συρρικνώνεται συνεχώς, να ανακυκλώνεται στην εσωστρέφεια, να παραχωρεί τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ένα βολικό...

Ερντογάν: Σημαντικό στάδιο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις η επίσκεψη Μητσοτάκη στην Τουρκία

Δήλωση για την επικείμενη επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία έκανε, μεταξύ άλλων, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά την έξοδό του από την...
ΚΚΕ: Τα ψηφοδέλτια παρουσίασε ο ΓΓ Δημήτρης Κουτσούμπας

Επίσκεψη Κουτσούμπα σε Καναδά και ΗΠΑ

Επίσκεψη σε Καναδά και ΗΠΑ θα πραγματοποιήσει από τις 22 ως τις 27 του μήνα ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ως επικεφαλής...

Μιχαηλίδου: Αυξημένος φέτος ο προϋπολογισμός του κοινωνικού τουρισμού

Συνάντηση εργασίας με το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας είχε σήμερα 19 Απριλίου, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία επιβεβαίωσε...
Η πρώτη εκτίμηση του αποτελέσματος των αυτοδιοικητικών εκλογών

Πάνω από 100.000 εγγραφές στην πλατφόρμα της επιστολικής ψήφου

Η υπουργός Εσωτερικών τόνισε ότι μέχρι στιγμής έχουν εγγραφεί πάνω από 100.000 πολίτες που ζουν είτε στην Ελλάδα, είτε σε 114 άλλες χώρες. Ο Υπουργός...

Ευρωεκλογές: Ο Νίκος Δένδιας αναλαμβάνει κεντρικό ρόλο με περιοδείες σε Β. Ελλάδα, Ήπειρο και...

Στην προεκλογική μάχη για τις ευρωκάλπες της 9ης Ιουνίου μπαίνει το βαρύ πυροβολικό της ΝΔ, ο πιο δημοφιλής υπουργός της κυβέρνησης, ο Νίκος Δένδιας. Σύμφωνα...

Τσίπρας: Στη Μ. Ανατολή η Ευρώπη δεν είναι στη σωστή πλευρά της ιστορίας

Την άμεση κατάπαυση του πυρός στην Γάζα και την επιστροφή όλων των ομήρων πρέπει να ζητήσει με πολύ ξεκάθαρο τρόπο η Ευρώπη τόνισε από...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Προφυλακιστέοι ο αρχηγός και ο υπαρχηγός του κυκλώματος πειρατικής συνδρομητικής τηλεόρασης – Ελεύθεροι άλλοι 8

Με δύο κατηγορουμένους στη φυλακή και οκτώ ελεύθερους με περιοριστικούς όρους έκλεισε ο πρώτος...

ΣΥΡΙΖΑ: Αυτά είναι τα εκλογικά τμήματα για τις εκλογές της 10ης Σεπτεμβρίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία έδωσε στη δημοσιότητα τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα...

ΣΥΡΙΖΑ: Την υποψηφιότητά του για την προεδρία ανακοίνωσε ο Ε. Τσακαλώτος

«Θέλω ένα κόμμα που να έχει πολιτισμό, που δεν λαϊκίζει, που είναι αξιόπιστο, απευθύνεται...

Νέος αρχηγός της ΕΛΑΣ 2023 ο Λάζαρος Μαυρόπουλος

Το Κυβερνητικό Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας (ΚΥΣΕΑ) με ομόφωνη απόφασή του προχώρησε στον ορισμό νέου...