Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

«Τσίτα τα γκάζια» Νεύρα και… χάσιμο της μπάλας από Καρκίνος, Ζυγούς και άλλα 3 ζώδια

Όπως αναφέρει ο αστρολόγος, το κλίμα γύρω μας την νέα εβδομάδα (14-20/11) συνεχίζει να είναι τεταμένο μετά την Έκλειψη που προηγήθηκε στο ζώδιο του Ταύρου.

Η είσοδος του Ερμή και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Τοξότη, μας βοηθούν σταδιακά να περάσουμε σε μία πιο ευχάριστη και κοινωνική περίοδο.

Κριός

Θα είναι πολύ σωστή απόφαση να το ρίξετε στη δουλειά με περισσότερο κέφι, να προγραμματίσετε αλλαγές που θα θέλατε σύντομα να γίνουν, να οργανώσετε το χρόνο σας και τα σχέδια σας και να φροντίσετε να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που θα σας δώσουν τις σωστές πληροφορίες ή θα ήταν δυνατό να σας βοηθήσουν. Η κανονικότητα επιστρέφει σταδιακά στη ζωή σας, μετά τις προσπάθειες που καταβάλατε για να παραμείνετε δραστήριοι, συνεπείς με τις υποχρεώσεις σας και τυπικοί στα όποια καθήκοντά σας.

Ταύρος

Πολλή κίνηση προβλέπεται για τούτο το διάστημα καθώς υπάρχουν αρκετές εκκρεμότητες τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικογενειακό τομέα. Μη κολλάτε στις παλιές σας συνήθειες γιατί χάνετε πολύτιμο χρόνο που θα σας χρειαστεί για την πρόοδό σας. Πιθανό να περάσετε τώρα μια περίοδο αυτοσυγκέντρωσης, απαραίτητη στους περισσότερους που αναμετρηθήκατε με δυσκολίες και αντιξοότητες. Όσοι καταφέρατε να περιορίσετε απώλειες, βρίσκεστε τώρα πιο κοντά στη γραμμή εκκίνησης και επανόρθωσης. Αισθηματικά χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμα για να φέρετε τις καταστάσεις στα μέτρα σας.

Δίδυμοι

Η πολλή δουλειά απαιτεί σοβαρή οργάνωση και σεις είστε ιδανικοί να ανοίγετε δουλειές και ύστερα να …τρέχετε για να τις προλάβετε. Αποφύγετε να δείξετε την αδυναμία σας στον προγραμματισμό και κάντε το ρυθμό σας πιο σταθερό. Τα οικονομικά σας βελτιώνονται λιγάκι αλλά οι πολύ καλές μέρες είναι γι΄ αργότερα. Μέχρι τότε επωφεληθείτε από μικρές και χρήσιμες αλλαγές στην εργασία, ασχοληθείτε με το σπίτι και τους δικούς σας και οργανώστε καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο σας. Μην ενθουσιάζεστε υπερβολικά από τα καλά λόγια που θα ακούσετε!

Καρκίνος

Παρόλες τις καλές οικονομικές προοπτικές σας είναι πολύ πιθανό τούτο το διάστημα να μείνετε κυριολεκτικά …απένταροι. Στον επαγγελματικό τομέα υπάρχουν ακόμη δυσκολίες αλλά και προσδοκίες. Μην απογοητεύεστε αν κάτι καθυστερεί και μην είστε εύθικτοι με τους ανθρώπους που σας αγαπούν. Λύσεις υπάρχουν σε όλα αρκεί να είστε μεθοδικοί και προσεκτικοί. Το στενό περιβάλλον παίζει ρόλο τόσο στην ιδιοσυγκρασία σας, όσο και στην εκτόνωση των συναισθημάτων σας. Ταξίδια και μετακινήσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν αργότερα σε πιο ήρεμους καιρούς.

Λέων

Εκτός από μια παροδική οικονομική δυσκολία, θα μπορούσε να πει κανείς πως δεν πηγαίνετε άσχημα επαγγελματικά. Οι προοπτικές τώρα είναι καλύτερες, οι δε καθυστερήσεις μέσα στα φυσιολογικά πλαίσια. Πολλοί ετοιμάζεστε να αρχίσετε ή να τελειώσετε κάποια συνεργασία, που παρά τις αντιξοότητες, κρίνετε απαραίτητο να ευδοκιμήσει. Σχέσεις και στόχοι είναι δυο τομείς που θα σας απασχολήσουν, αλλά φροντίστε να μην εκτίθεστε άσκοπα. Ενεργήστε σιωπηλά και μην ανακοινώνετε σχέδια πριν φτάσουν σε ικανοποιητικό σημείο εκπλήρωσης. Φροντίστε τον εαυτό σας και αποφύγετε ευθύνες που δεν σας αναλογούν.

Παρθένος

Επαγγελματικά υπάρχουν προοπτικές αλλά τώρα παρατηρείται μια στασιμότητα που δεν θα έπρεπε να σας ανησυχεί. Είναι κάτι το τελείως φυσιολογικό μετά τις εκλείψεις που προηγήθηκαν.Αν θέλετε να αποφύγετε αποτυχίες ή συμβατικότητες πρέπει να προσφέρετε περισσότερο από τον εαυτό σας και να γίνετε λιγότερο «σωστοί». Κινηθείτε λογικά, προσεκτικά μαζί και προνοητικά στις τρέχουσες υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά δείτε την καλή πλευρά των θεμάτων που σας απασχολούν και αποφύγετε να ασκήσετε κριτική σε ότι δεν σας φαίνεται σωστό. Κρατήστε αποστάσεις από κρίσεις πανικού των γύρω σας.

Κώστας Λεφάκης νεύρα για τα ζώδια

Ζυγός

Προσπαθήστε να επιβληθείτε λιγάκι στον εαυτό σας και στην νευρικότητά σας γιατί είναι φανερό πως διογκώνετε τα προβλήματά σας και πνίγεστε μετρώντας και ξαναμετρώντας όλα τα στραβά που έχουν γίνει. Αντί να αφήνεστε σ’ αυτά τα μαζοχιστικά, κινηθείτε για να ανανεώσετε τις γνωριμίες σας, να ανακτήσετε το χαμένο έδαφος στην εργασία, να περιορίσετε έξοδα που δεν εξυπηρετούν πια και να βάλετε πλώρη για μια καλύτερη καθημερινότητα. Προσέξτε τον εαυτό και το σώμα σας και δείτε ότι είναι καιρός να αθληθείτε και να ανανεωθείτε!

Σκορπιός

Έντονο εξακολουθεί να είναι αυτό το διάστημα για τους περισσότερους από σας. Βρεθήκατε στο μάτι του κυκλώνα και τώρα κοιτάτε μόνο μπροστά. Οργανώστε τη δουλειά σας έτσι ώστε να σας δίνει ηθική και υλική ικανοποίηση χωρίς όμως αυτό να σας παίρνει πολύτιμο χρόνο από την προσωπική σας ζωή. Οι οικονομικές σας προοπτικές είναι καλές και βελτιώνονται συνέχεια. Απολαύστε αυτά που έχετε καταφέρει, τονώστε την αυτοπεποίθησή σας και σταθεροποιήστε τα βήματά σας. Τα καταφέρνετε μια χαρά όταν θέλετε!

Τοξότης

Η υπερβολική σας δραστηριότητα σας κάνει αυταρχικούς και απόλυτους στο περιβάλλον της εργασίας σας, πράγμα απόλυτα δικαιολογημένο αλλά όχι και τόσο εύστοχο. Τα οικονομικά σας είναι πολύ «σφιγμένα» αλλά ποτέ δεν είχατε ιδιαίτερο ταλέντο στη διαχείριση τους. Μάθετε να Πειθαρχείτε, να μην αγνοείτε τις ευθύνες σας και να εκτιμάτε σωστά τις ευκαιρίες που σας δίνονται. Έχετε υπομονή και ευθυκρισία, παραμείνετε στις επάλξεις, οργανώστε το χρόνο και τις δραστηριότητές σας και μην τα βάζετε με εκείνους που δεν φταίνε. Αισθηματικά είστε σε φάση ανανέωσης και αναζήτησης νέων κατακτήσεων.

Αιγόκερως

Μη ξοδεύετε χρήματα χωρίς σοβαρό λόγο και μη κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις ή δάνεια που θα σας δυσκολέψουν αργότερα. Ακόμη μη μιλάτε απερίσκεπτα για προσωπικά σας θέματα σε τρίτους ή στο τηλέφωνο, γιατί υπάρχει φόβος να δημιουργηθούν ανεπιθύμητες περιπλοκές. Ακολουθήστε το ένστικτό σας στα δύσκολα και προσπαθήστε να απαλλαγείτε από ευθύνες που περιορίζουν τον χρόνο σας. Οι δικοί σας άνθρωποι ξέρουν πώς να σας ηρεμούν όταν τους εξηγείτε τα θέματα που σας απασχολούν. Το θέμα είναι να μην τους μεταδίδετε το άγχος και τις αγωνίες σας.

Υδροχόος

Προσπαθήστε να μη σκέπτεστε πράγματα που προς το παρόν δεν γίνεται να διορθωθούν και απασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο μέχρι ο χρόνος να δώσει τις κατάλληλες ευκαιρίες για να πραγματοποιήσετε στη ζωή σας τις ριζικές αλλαγές που θέλετε. Αποφύγετε κουρα­στικές μετακινήσεις, αβασάνιστες αποφάσεις και νέες συνεργασίες επαγγελματικές που ξέρετε εκ των προτέρων ότι είναι ακατάλληλες. Ένα φιλτράρισμα των ανθρώπων που σας περιτριγυρίζουν θα αποδειχθεί εξαιρετικά χρήσιμο για τους στόχους που επιδιώκετε. Οικονομικά προσπαθήστε να τα καταφέρετε χωρίς την αρωγή τρίτων.

Ιχθύες

Καλύτερο έρχεται για σας το μεσοδιάστημα του Νοεμβρίου αν αποφασίσετε να προσαρμοστείτε σε μια πραγματικότητα που δεν έχετε διαλέξει αλλά και δεν φροντίσατε να αποφύγετε. Μπροστά σας έχετε πολλή δουλειά την οποία έχετε κάπως παραμελήσει, κυρίως επειδή αντιμετωπίσατε έκτακτες καταστάσεις στο στενό και επαγγελματικό περιβάλλον.. Ωστόσο είναι στο χέρι σας να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που συμφέρουν εσάς και όχι εκεί που θέλουν οι άλλοι. Αισθηματικά, καλό θα ήταν να αποστασιοποιηθείτε από στερεότυπα και αγκυλώσεις και να βάλετε τα πράγματα σε μια καλύτερη βάση.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη – Πανσέληνος στον άξονα Ζυγού-Κριού, με τη Σελήνη στον Ζυγό...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή στους άλλους, παίρνοντας ως ‘αντίτιμο’ την προσοχή που έχεις ανάγκη....

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή, άρα η ψυχολογία σου δεν μας τα λέει και πολύ...

Τα 5 πιο άπιστα ζώδια – Πώς και γιατί απατά το καθένα

Σας έχει αρέσει η πολυπλοκότητα της αστρολογίας και ο πιθανός αντίκτυπός της στις σχέσεις; Αν ναι, πιθανότατα έχετε αναρωτηθεί ποια ζώδια είναι πιο επιρρεπή...

Οι ροζ στιγμές της Μπιάνκα με τον Kanye West σόκαραν και τον πατέρα της...

Η Μπιάνκα Σενσόρι και ο Kanye West είναι ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια της σόουμπιζ και οι εμφανίσεις τους, δημόσιες και μη, προκαλούν...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Σάββατο 23 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; Αναλυτικά οι προβλέψεις ΚΡΙΟΣ Αγαπητέ Κριέ, σήμερα Σάββατο, η πρόβλεψή σου αναδεικνύει μια ημέρα γεμάτη συναισθηματική και δημιουργική σκέψη και δράση. Η Σελήνη σε...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Παρασκευή 22 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Παρασκευή, Κριέ μου, με σύνοδο Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο στο ζώδιο των Ιχθύων, οπότε κι εσύ αντιμετωπίζεις πιο σοβαρά και...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Πέμπτη 28 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ, η Πέμπτη σε καλεί να αναζητήσεις την ισορροπία μεταξύ της προσωπικής...

Ταραχή στα ζώδια : Σε δύσκολη θέση στα προσωπικά τους Ταύροι, Καρκίνοι και…

Την ημέρα της εθνικής μας εορτής, την 25η Μαρτίου 2024, σχηματίστηκε η Σεληνιακή έκλειψη...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Τρίτη 26 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Η Σελήνη στο Ζυγό, σήμερα Κριέ μου, κι εσύ στρέφεις την προσοχή...

Τι λένε τα άστρα για σήμερα, Κυριακή 24 Μαρτίου;

Τι μας περιμένει; ΚΡΙΟΣ Κριέ μου, Σελήνη στην Παρθένο σε αντίθεση με Ποσειδώνα έχουμε σήμερα Κυριακή,...