Τζανακόπουλος: Η κυβέρνηση έχει τη βούληση και την ικανότητα να λύσει το Σκοπιανό

19
Τάζουν 4.500 προσλήψεις μονίμων στην ειδική αγωγή

Το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να λύσει το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, τόνισε με δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει» το θέμα με την ονομασία των Σκοπίων, ανέφερε σε δήλωσή του, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Απαντώντας σε δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία την Τετάρτη κάλεσε, από το ΘΕΜΑ 104,6, την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της, ο κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι «η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets».

Αναλυτικά η δήλωσή του κυβερνητικού εκπροσώπου:

Διαβάστε επίσης:  Ο Μητσοτάκης ενημερώνει Smart Covid-19 Management Group

«Η κυρία Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets.

Όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη.

Μέχρι τότε αναμένουμε να μας πει αν η θέση της σημερινής Ν.Δ. είναι αυτή του Κων. Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά για την εξεύρεση λύσης».