Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών: Άγρια δολοφονία 32χρονης

191
Δήμος Αθηναίων: Τάφος, τιμής ένεκεν στην οικογένεια του Κώστα Βουτσά από τον Δήμο Αθηναίων

Άγριο έγκλημα αποκαλύφθηκε , το απόγευμα της Τετάρτης στο Β΄Νεκροταφείο Αθηνών. Μια νεαρή γυναίκα, 32 χρόνων, βρέθηκε νεκρή λίγο μετά τις έξι το απόγευμα. 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η ΕΛΑΣ το θύμα έφερε τουλάχιστον τρία βαθειά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Τι είπαν οι μάρτυρες

Μάρτυρες ανέφεραν στους αστυνομικούς οι οποίοι έφθασαν στον τόπο του εγκλήματος  ότι η 32χρονη ερχόταν τακτικά τη συγκεκριμένη ώρα για να ανάψει το καντήλι σε μνήμα συγγενικού τους προσώπου.

Όμως, τη Τρίτη, κατά τις έξι το απόγευμα άκουσαν φωνές και όταν έτρεξαν για να δουν τι είχε συμβεί  βρήκαν την άτυχη κοπέλα νεκρή, μέσα σε λίμνη αίματος.

Το περίεργο είναι ότι δίπλα της βρέθηκε και η τσάντα με προσωπικά της αντικείμενα. Eνώ κάποιοι ανέφεραν στους αστυνομικούς ότι λίγα λεπτά μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας έιδαν έναν άγνωστο άνδρα να  βγαίνει από το νεκροταφείο, στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρακλείου με την Τραλέων και να κατευθύνεται προς τον ηλεκτρικό σταθμό στα Άνω Πατήσια.
Αμέσως σήμανε συναγερμός και περιπολικά της Άμεσης Δράσης απέκλεισαν την περιοχή, διακόπτοντας προσωρινά τα δρομολόγια των συρμών. Οι έρευνες όμως κατέληξαν άκαρπες.
Περισσότερα στοιχεία σχετικά με τα αίτια του άγριου εγκλήματος και το πιθανό κίνητρο του δράστη,αναμένεται να ρίξει η νεκροψία που θα διενεργήσει στη σορό ο ιατροδικαστής καθώς και  τα ευρήματα από τις έρευνες των αστυνομικών της σήμανσης και του Τμήματος Ανθρωποκτονιών.

Διαβάστε επίσης:  Αγία Σοφία, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη – Γιορτή σήμερα 17 Σεπτεμβρίου