Βάζουν “ΦΩΤΙΑ” στον ΣΥΡΙΖΑ: Ο Φίλης και στελέχη προτείνουν εκλογές

67

Με κείμενο – παρέμβασή τους στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ στελέχη από την ομάδα των 53ων, σε συνεργασία με τον πρώην Υπουργό Νίκο Φίλη, πρότειναν την έγκριση της συμφωνίας από τον Ελληνικό λαό.

Το κείμενο υπογράφουν μεταξύ άλλων οι Δρίτσας, Χριστοδουλοπούλου, Λάμπρου – Πρόθεσή τους, ωστόσο, είναι να ενσωματωθεί στην κεντρική απόφαση, ώστε να μην δημιουργηθεί εσωκομματικό πρόβλημα.
Στο κείμενο παρέμβαση που κατέθεσαν στην Κεντρική Επιτροπή μιλούν για παράλογες και αντικοινωνικές απαιτήσεις των δανειστών, με σαφή στόχο των αντιπάλων να αποκόψουν τον ΣΥΡΙΖΑ από εκείνες τις κοινωνικές συμμαχίες που αποτελούν το οξυγόνο της παράταξης.

Οι υπογράφοντες προειδοποιούν ότι οι δανειστές θα επανέλθουν σύντομα με νέες αδιέξοδες αντιλαϊκές αξιολογήσεις και απαιτήσεις και προτείνουν μια ουσιαστική και σε βάθος συζήτηση που θα εμπλέκει τον κόσμο της αριστεράς. Η αποδοχή της κυοφορούμενης συμφωνίας δεν αφορά αποκλειστικά την ηγεσία του κόμματος ή της κυβέρνησης, αλλά το σύνολο των κομματικών δυνάμεων επισημαίνεται στο κείμενο, στο οποίο γίνεται έμεση αναφορά και στο ενδεχόμενο πρόοωρων εκλογών καθώς όπως σαφώς υπογραμμίζεται στο κείμενο: Ο ελληνικός λαός είναι ο μόνος που μπορεί να αποφασίσει για την ίδια του τη ζωή.. είναι ο τελικός κριτής

Διαβάστε επίσης:  Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού του Τάκη Θεοδωρικάκου ο Δημ. Παπανικολάου