Μαξίμου προς Κουμουτσάκο: Μαζί με την αγωγή να καταθέσεις και τα τιμολόγια πληρωμής των εκβιαστών

98
Μέγαρο Μαξίμου: Άμεση επιστροφή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, χωρίς απαράδεκτους συμψηφισμούς

«Αιχμηρή» απάντηση δίνει η κυβέρνηση στις απειλές του εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ για αγωγή κατά της Όλγας Γεροβασίλη. Το θέμα προέκυψε έπειτα από δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, σύμφωνα με το οποίο ένας εκ των κατηγορουμένων για την υπόθεση των εκβιασμών είχε σχέσεις με τον Γιώργο Κουμουτσάκο. Η κυβερνητική εκπρόσωπος κάλεσε τον κ. Κουμουτσάκο να απαντήσει και εκείνος, διεμήνυσε πως «θα απαντήσει με αγωγή».

Η κυβέρνηση, δεν άφησε την απειλή «να πέσει κάτω» και με ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας του πρωθυπουργού, καλεί τον εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας «να καταθέσει μαζί με την αγωγή και τα τιμολόγια με τα οποία η ΝΔ πλήρωνε τους κατηγορούμενους».

Ολόκληρη η ανακοίνωση: «Μαζί με την αγωγή, να καταθέσει και τα τιμολόγια με τα οποία η ΝΔ πλήρωνε τους κατηγορούμενους.

Εδώ και ένα περίπου μήνα η ηγεσία της ΝΔ παριστάνει τον «κινέζο» στο μπαράζ των δημοσιευμάτων που αποκαλύπτουν την έμμισθη σχέση του κόμματος με τους κατηγορούμενους για εκβιασμούς κ.κ. Μουσά και Μαυρίκο.

Διαβάστε επίσης:  Επίθεση της ΝΔ στην εφημερίδα "Δημοκρατία"

Τα τιμολόγια των 18.000 ευρώ μηνιαίως από το λογιστήριο της ΝΔ, έχουν δημοσιευθεί. Εξηγήσεις δεν δόθηκαν.

Συστήνουμε στον κ. Κουμουτσάκο μαζί με την αγωγή που ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει κατά της Κυβερνητικής Εκπροσώπου, η οποία έπραξε το αυτονόητο ζητώντας εξηγήσεις, να προσκομίσει και όλα τα τιμολόγια – τόσο αυτά που έχουν δημοσιευθεί όσο και αυτά που δεν έχουν δημοσιευθεί – και αφορούν τις έμμισθες σχέσεις της ΝΔ με τους κατηγορούμενους για την υπόθεση των εκβιαστών.»

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος με νέο tweet χαρακτηρίζει “γκεμπελίσκους” όσους επιμένουν επιμένουν να τον συνδέουν με τιμολόγια και εκβιασμούς και προαναγγέλλει κατάθεση αγωγής και μήνυσης για την υπεράσπιση του ονόματος του.