Βίντεο ντοκουμέντο από τα επεισόδια στην άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ!

25

Αποκαλυπτικό βίντεο φέρνει στην δημοσιότητα τα επεισόδια στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Καραϊσκάκης κατά την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνοντας τις καταγγελίες περί τραμπουκισμών.

Ένα ιδιαίτερα επιβαρυντικό βίντεο για την ΠΑΕ Ολυμπιακός έφερε στην δημοσιότητα κατ’ αποκλειστικότητα η ιστοσελίδα www.gazzetta.gr.

Σύμφωνα με αυτό καταγράφονται τα πολύ σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στον περιβάλλοντα χώρο του Σταδίου Καραϊσκάκης ανάμεσα σε διαπιστευμένους οπαδούς (;) του Ολυμπιακού και τις αστυνομικές δυνάμεις, την ώρα που η αποστολή του ΠΑΟΚ εισέρχεται στο γήπεδο, με τους παίκτες να περνάνε πεζοί μέσα από την «διακεκαυμένη ζώνη», αφού μία κλειστή πόρτα εμπόδισε το πούλμαν να προσεγγίσει τα αποδυτήρια, όπως γίνεται σε κάθε παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης:  Οριστικό τέλος στη φετινή Basket League-Πρώτος ο ΠΑΟ- Ουδείς υποβιβάζεται

Όπως φαίνεται από το βίντεο, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης φαίνεται να γυρνάει απότομα σε κάποιο… ερέθισμα και να έχει κάποια λογομαχία με κάποιον, την ώρα που τον συγκρατεί ο γυμναστής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, ενώ διακρίνονται ξεκάθαρα κάποιοι άλλοι παίκτες να προσπαθούν να μπουν τρέχοντας στα αποδυτήρια, τρομοκρατημένοι από όσα συμβαίνουν γύρω τους.

Δείτε το αποκλειστικό βίντεο που ανέβασε η ιστοσελίδα www.gazzetta.gr και το οποίο ενδέχεται να αποτελέσε και αποδεικτικό στοιχείο σε ενδεχόμενη τιμωρία έδρας των ερυθρόλευκων.