Βιομηχανία πορνείας στο Μιλάνο από Ελληνίδες!

Οι κοπέλες μεταβαίνουν στο Μιλάνο για να βρεθούν με ευκατάστατους Ιταλούς και όχι μόνο

276
Βιομηχανία πορνείας στο Μιλάνο από Ελληνίδες!

Σάλος έχει προκληθεί στην Θεσσαλονίκη με τα μάτια να είναι στραμμένα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, Μακεδονία, το οποίο είναι ορμητήριο νεαρών κοριτσιών τα οποία μεταβαίνουν στο Μιλάνο για καυτά ραντεβού με πελάτες.

Nεαρές Αθηναίες αλλά και Θεσσαλονικιές προκειμένου να αυξήσουν το εισόδημά τους και κυρίως να εμπλουτίσουν την γκαρνταρόμπα τους με πανάκριβα ρούχα και τσάντες πηγαινοέρχονται για “δουλειές” στη γείτονα χώρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, τις ημέρες όπου οι αεροπορικές εταιρείες έχουν προσφορές για ταξίδια στο Μιλάνο, με ελάχιστο κόστος, στα 26 ευρώ, στο αεροδρόμιο Μακεδονία, επικρατεί το αδιαχώρητο, καθώς νεαρές Ελληνίδες κατακλύζουν τον διεθνή αερολιμένα.

Οι κοπέλες μεταβαίνουν στο Μιλάνο για να βρεθούν με ευκατάστατους Ιταλούς και όχι μόνο. Μάλιστα για να αυξήσουν το εισόδημα, με τις διασυνδέσεις τους, καταφέρνουν να πετύχουν συναντήσεις στις οποίες θα έχουν… ανάγκη από υποστήριξη από κάποια φίλη τους, έτσι ταξιδεύουν μαζί.

Διαβάστε επίσης:  Τζόκερ: Πού παίχτηκαν τα δύο τυχερά δελτία που μοιράστηκαν το ποσό των 5.200.000 ευρώ

Τα κορίτσια αποχαιρετούν την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, με μικρές βαλίτσες βάρους έως 8 κιλών και πολλές από αυτές επιστρέφουν με δεύτερες βαλίτσες στις οποίες βάζουν τα ψώνια που έκαναν τις ημέρες της απουσίας τους. Έτσι, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους, παρουσιάζονται μετά στις παρέες τους με πανάκριβα αξεσουάρ, κάνοντάς τες να απορούν πώς τα καταφέρνουν με τα πενιχρά εισοδήματα που έχουν στην Ελλάδα.

Ορισμένες μάλιστα σύμφωνα πάντα με την Espresso εκτός από χρηματικά ποσά είναι πιο τυχερές και λαμβάνουν και τα απαραίτητα δώρα, όπως κοσμήματα, γλιτώνοντας έτσι και τον κόπο του να πάνε να ψωνίσουν!