Βιβλίο για τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση -Η παράνομη σχέση και μία πρώην συνοδός πολυτελείας

33
Η «εκδίκηση» της Αθηνάς Ωνάση στον Αλβάρο

Βιβλίο με θέμα τον χωρισμό της Αθηνάς Ωνάση και του Nτόντα ετοιμάζει ο παλιός σύμβουλος του πατέρα της Αθηνάς Ωνάση,Τιερί Ρουσέλ.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξης Μανθεάκης μέσα από το βιβλίο του «Κούκλα από ατσάλι» υπόσχεται να αποκαλύψει τον λόγο του πολύκροτου διαζυγίου της «Χρυσής Κληρονόμου» και του ιππέα- playboy Ντόντα.

Την αποκάλυψη έκανε ο φίλος και σύμβουλος της Αθηνάς μέσω facebook αναρτώντας μάλιστα τέσσερις φωτογραφίες, τις οποίες συνοδεύει το παρακάτω κείμενο: «Tι σχέση έχει μια πρώην συνοδός πολυτελείας που ζει στο Βέλγιο, ένα εισιτήριο για ιππικούς αγώνες στο Ρίο, μια παράνομη σχέση 8,5 ετών, μια ταυτότητα εισόδου στο VIP guests only area του Athina Onassis Horse Show, και η ‘γλυκιά και τρυφερή’ όπως την ξέρει ο κόσμος, δικιά μας Αθηνά Ωνάση; Είναι όλα στο κόκκινο ντοσιέ μαζί με το κλειδί της ιστορίας του πολύκροτου διαζυγίου της “Χρυσής Κληρονόμου” και του ιππέα playboy Doda. Ποιος το θύμα, ποιος ο φταίχτης, ποιος έχει καρδιά από πάγο, ποια η ανατροπή; Σε λίγο…στο (δημοσιογραφικό) βιογραφικό βιβλίο μου “A Doll Made of Steel” – (“Μια Κούκλα από Ατσάλι”)».

Διαβάστε επίσης:  Πατήρ Θεόφιλος Φάρος: "Εμείς οι κληρικοί είμαστε τενεκέδες ξεγάνωτοι..."