Βρέντζος σε παίκτες: «Σας νίκησαν τρεις φορές και παίρνουν το 1/5 των χρημάτων σας»

65

Διοικητικά… γκάζια είχε το «μενού» για τους παίκτες του Ολυμπιακού την Πέμπτη, με τον Γιάννη Βρέντζο να τους τα ψάλλει για την εικόνα της ομάδας στα ντέρμπι με την ΑΕΚ. «Δεν είναι εικόνα αυτή, δεν υπάρχουν δικαιολογίες, έχετε τα πάντα και πρέπει να δίνετε τα πάντα», υποστήριξε.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται ήδη εκτός Κυπέλλου και κινδυνεύει σοβαρά να μείνει για τα καλά εκτός κούρσας του τίτλου αν δεν αλλάξει άμεσα την κάκιστη εικόνα του το τελευταίο διάστημα. Μετά τα σερί αποτυχημένα αποτελέσματα από την ΑΕΚ, η ομάδα έχει φτάσει σε μια κατάσταση που δεν έχει συνηθίσει τα τελευταία χρόνια και για τον λόγο αυτό υπήρξαν… επισκέψεις στου Ρέντη και την Πέμπτη.

Μετά τον κόσμο της ομάδας που επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου μετά την ήττα στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ήρθε η σειρά και της διοίκησης. Αυτήν εκπροσώπησε ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος προσπάθησε να φέρει άπαντες προ των ευθυνών τους, ζητώντας το 10/10 στο πρωτάθλημα και κυρίως την αλλαγή στην εικόνα και την απόδοσή τους.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βρέντζος έκανε αναφορά στη διαφορά του μπάτζετ των δύο ομάδων αλλά και στη διαφορά διάθεσης και πάθους που έδειξαν οι παίκτες των δύο ομάδων σε αυτά τα ματς. Αναλυτικά όσα τους είπε:

Διαβάστε επίσης:  Ο Λάζαρος κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής

«Δεν είναι εικόνα αυτή. Είστε στον Ολυμπιακό γιατί σας επιλέξαμε ως τους καλύτερους, εσείς όμως δεν το δείχνετε. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ παίρνουν το ένα πέμπτο των χρημάτων σας, είδατε όμως την εικόνα που παρουσιάζουν και το πάθος τους. Σας νίκησαν φέτος τρεις φορές. Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζεται αυτό το πρόσωπο. Ο κόσμος διαμαρτύρεται, έχει απογοητευτεί και έχει δίκιο. Πρέπει να κάνετε τα πάντα για να αλλάξετε την κατάσταση. Να δουλέψετε ακόμη πιο σκληρά και να παλεύετε σε όλα τα παιχνίδια.

Πάμε να κάνουμε το 10 στα 10 έως το τέλος του πρωταθλήματος. Αυτός είναι ο στόχος μας τώρα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Έχετε τα πάντα και πρέπει να δίνετε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει τους καλύτερους παίκτες, τα μεγαλύτερα συμβόλαια και την καλύτερη ομάδα. Αλλά πρέπει να το δείχνουμε μέσα στα παιχνίδια. Πρέπει η απόδοσή όλων σας να βελτιωθεί και να τελειώσουμε τη χρονιά με νίκες».