“Βρώμικα” παιχνίδια Σκοπιανών ΜΜΕ με …ολίγο Ερντογάν

57
Ο Ερντογάν απειλεί: Η Τουρκία δεν μπορεί άλλο να φιλοξενεί πρόσφυγες

Σε fake news και σε ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας καταφεύγουν οι σκοπιανοί την ώρα που είναι σε εξέλιξη οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις με την χώρα μας για το όνομα.

Στο πλαίσιο αυτού του ανέντιμου παιχνιδιού, φέρνουν στην επικαιρότητα παλιές ειδήσεις τις οποίες παρουσιάζουν ως νέες για τη δημιουργία εντυπώσεων και μόνο, σε βάρος της Ελλάδας.

Σήμερα η ιστοσελίδα της τηλεόρασης των Σκοπίων TV Nova, ανέσυρε δηλώσεις του Ταγίπ Ερντογάν από το παρελθόν και με τον τίτλο: “Η Ελλάδα έχει άδικο είμαστε στο πλευρό της “Μακεδονίας”. Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται, εξάλλου, ότι ο κ. Ερντογάν προσέθετε πως «οι δεσμοί μεταξύ Τουρκίας και Σκοπίων είναι αδελφικοί» και πως “Άγκυρα και Σκόπια δεν έχουν καμία διαφορά και δεν πρόκειται να αφήσουμε τους αδελφούς μας μόνους”.

Διαβάστε επίσης:  Επιδότηση 50% για τις εργοδοτικές εισφορές νέων έως 25 ετών - Υπεγράφη η υπουργική απόφαση

Η “Μακεδονια” (ΠΓΔΜ) όπως την είπε ο Τούρκος πρόεδρος παραμείνει για εμάς πάντα “Μακεδονία”. Η Τουρκία θα είναι πάντοτε στο πλευρό της, επειδή η Ελλάδα έχει άδικο, πρόσθεσε ο Ερντογάν, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μετέδωσε η NOVA TV των Σκοπίων.

“Βρώμικα” παιχνίδια Σκοπιανών ΜΜΕ με …ολίγο Ερντογάν

Το σημερινό δημοσίευμα των Σκοπιανών που αναφέρεται σε δηλώσεις του Ερντογάν.