Ξέχασαν το 3χρονο αγοράκι μέσα στο σχολικό λεωφορείο

17
Παιδί δυόμιση ετών πέθανε από πνιγμό σε παιδικό σταθμό

Οι υπεύθυνοι ενός σχολικού λεωφορείου ξέχασαν ένα αγοράκι μόλις τριών ετών προκαλώντας τρόμο τόσο στο ίδιο, όσο και στους γονείς τους, οι οποίοι ενημερώθηκαν πως ο γιος τους απουσίαζε από τον παιδικό σταθμό.

Το περίεργο περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη. Το αγοράκι τριών ετών και ο εξάχρονος αδερφός του είχαν επιβιβαστεί από τις 07:30 στο λεωφορείο, που τους μετέφερε στον παιδικό σταθμό.

Η μητέρα τους ήταν στο σπίτι, όταν απάντησε στο τηλέφωνο ακούγοντας τους υπεύθυνους να τη ρωτούν για ποιο λόγο απουσίαζε το τρίχρονο παιδί της από τον παιδικό σταθμό.

«Αναστατώθηκα, τους είπα πως αποκλείεται να συμβαίνει αυτό, η ίδια είχα βάλει και τα δύο μου παιδιά στο λεωφορείο. Μου είπαν μισό λεπτό να δούμε αν έγινε κάποιο λάθος ψάχνουν και μου απαντούν πως το παιδί λείπει», λέει η μητέρα, η οποία μέχρι να φτάσει στο σχολείο το παιδί είχε βρεθεί, αλλά ήταν τρομοκρατημένο.

Διαβάστε επίσης:  Ημαθία: Ιερέας βρέθηκε απαγχονισμένος

Μετά το περιστατικό ο οδηγός του λεωφορείου, η διευθύντρια του παιδικού σταθμού κι ο διευθυντής του σχολείου προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, ενώ στη συνέχεια μετέβησαν στη ΓΑΔΑ με τη διαδικασία του αυτοφώρου όπου προσήχθησαν και δυο συνοδοί του λεωφορείου τους οποίους η μητέρα του τρίχρονου αγοριού δε γνώριζε.

Πηγή: star.gr