Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
23 C
Athens

Χειροτέχνικα : Η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και DIY … καταρρίπτει το ρεκόρ γκίνες !!!

H Χειροτέχνικα, η μεγαλύτερη γιορτή χειροτεχνίας και Do-It-Yourself, θα ανοίξει τις πόρτες της και φέτος, 1 έως 3 Απριλίου 2016, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Πρόκειται για τη μοναδική διοργάνωση στο είδος της στη χώρα μας που αποκτά κάθε χρόνο όλο και περισσότερους φίλους, άνδρες, γυναίκες και παιδιά. Η Χειροτέχνικα, για 6η χρονιά δηλώνει σταθερή παρουσία δίπλα στους χειροτέχνες, με καινούργιες προτάσεις κάθε φορά.

Το χειροποίητο δεν είναι πλέον μόνο γυναικεία υπόθεση. Το “φτιάξτο μόνος σου” είναι τρόπος ζωής πλέον και αφορά όλες τις ηλικίες καλύπτοντας όλα τα γούστα. Όλοι μπορούν να βρουν στη Χειροτέχνικα την ενασχόληση που τους ταιριάζει, είτε για hobby, είτε για δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά, είτε για τη δημιουργία προσωπικών ειδών και μοναδικών δώρων, είτε ακόμη και για μία νέα επαγγελματική διέξοδο.

Την προηγούμενη χρονιά, 20.000 επισκέπτες βρέθηκαν στη Χειροτέχνικα μέσα σε μόλις 3 μέρες.

Η πρώτη για το 2016 Χειροτέχνικα, με ποικιλία συμμετεχόντων αλλά και πλήθος από δωρεάν παρουσιάσεις και workshop, μας περιμένει 1,2,3 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, όπου : “Το βλέπεις, το παίρνεις, το φτιάχνεις!”.

Στην ανοιξιάτικη Χειροτέχνικα, άντρες, γυναίκες και παιδιά θα βρουν :

-εξοπλισμό απο τους καλύτερους προμηθευτές υλικών, εργαλείων και βιβλίων για τις δημιουργίες τους

-τις τελευταίες τάσεις για το χειροποίητο και το DIY και να ενημερωθούν για τα σεμινάρια και μαθήματα που πραγματοποιούνται

-δωρεάν workshops για χειροποίητα αντικείμενα, με DIY κατασκευές αλλά και παρουσιάσεις τεχνικών, σε 3 διαδραστικούς χώρους, για ενήλικες αλλά και για τα παιδιά

-λάτρεις του ίδιου χόμπι ώστε να ανταλλάξουν γνώμες και εμπειρίες

-υλικά προς αγορά σε λιανική και χονδρική

-χειροποίητα είδη για το σπίτι, στο Handmade dreams: Home edition.

Η Χειροτέχνικα είναι μια οικογενειακή γιορτή με τα παιδιά να έχουν την τιμητική τους! Όλο το τριήμερο θα πραγματοποιούνται δωρεάν σεμινάρια χειροτεχνίας για τα παιδιά από εξειδικευμένους επαγγελματίες παιδαγωγούς. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο για τα παιδιά, στο Krafty Kids Corner, επαγγελματίες παιδαγωγοί θα μαθαίνουν στα παιδιά πώς να δημιουργήσουν τις πιο όμορφες κατασκευές. Οι μικροί δημιουργοί θα μπορούν να κατασκευάσουν και να πάρουν μαζί τους φεύγοντας τις πιο ευφάνταστες κατασκευές, όπως καδράκια με πασχαλινά διακοσμητικά, κούκλες, χάρτινους ήρωες από ανακυκλώσιμα υλικά, πήλινες κατασκευές και πολλά ακόμη. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.xeirotexnika.gr .

χειροτεχνία, γιορτή, 1-2 Απριλίου,

Στη Χειροτέχνικα του Απριλίου θα συμβεί και κάτι άλλο καινοτόμο που αποτελεί πρόκληση για τους φίλους του πλεξίματος. Το Ftiaxto.gr – με την υποστήριξη του KANGAROO – KANGAROOCRAFT – διοργανώνει μεγάλη συγκέντρωση των φίλων του πλεξίματος με το βελονάκι με σκοπό να καταρρίψει το ρεκόρ Γκίνες των περισσότερων ατόμων που θα πλέκουν ταυτόχρονα με βελονάκι στον ίδιο χώρο.Το ftiaxto.gr και η Χειροτέχνικα προσκαλούν όλους τους λάτρεις του πλεξίματος να πάνε στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου το Σάββατο 2 Απριλίου, στις 16.00 να πλέξουν και να καταρρίψουν το ρεκόρ!

Στη Χειροτέχνικα θα βρούμε πλήθος από υλικά και εργαλεία όπως : υλικά DIY, ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία, κτλ.

Δείτε το trailer :

Οι πρώτοι συμμετέχοντες ανακοινώθηκαν και η λίστα ανανεώνεται καθημερινά στο (www.xeirotexnika.gr).

Υποστηρικτές: SKAG, Paco art center, Χαρτόραμα, Hobbyshow Decomagia
Συμμετέχοντες: Alfakem, All for art, Annie Sloan Greece, AromaLab, Art & Hobby, Bula, Crafts and paper, Creativity περιοδικό, Decomagia, Difference, Galaxy Import, Hello kids, Kangaroo-Kangaroocraft, Miss Mustard Seed’s Milk Greece, Paco art center, Pharmatreat, Powertex, Skag, Stardust, The artware shop, Vaza.gr, Washitape, Younique Supplies, Αφοι Κατσιγιώργη κ ΣΙΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, Εκδόσεις Ψυχάλου/ Εργάνη, Εριάλ, Κέρινο stock, Κληρονόμος, Μορφές, ΦΕΛΙΖΟΛ ΑΘΗΝΩΝ, Χάρτικο, Χαρτόραμα.

Και φέτος στη Χειροτέχνικα, οι μεγαλύτεροι χορηγοί επικοινωνίας στηρίζουν τη Χειροτέχνικα : En lefko, Αθήνα 984, Galaxy 92, Συλλεκτικη Εκδοση BRAVA Βελονακι 5, Athens Voice, Free Sunday, iefimerida, aixmi.gr, epixeiro.gr, 4yourfamily.gr. Και πάντα με τη συνεργασία του ftiaxto.gr.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 29-9-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 26/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Τριτη 26/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2732), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 26-11-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 24/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Κυριακή 24/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2731), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Κι όμως αυτή ήταν ερ@τική ζωή των ηρώων του 1821! – Ποιοι ήταν οι...

H μια πλευρά του εθνικού ξεσηκωμού το 1821, αυτή που όλοι διδασκόμαστε στα σχολικά βιβλία, αφορά τις μάχες και τον αγώνα για την ανεξαρτησία...
ΤΖΟΚΕΡ: Κλήρωση 9-2-2020

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 21/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Πέμπτη 21/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2730), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Μπακαλιάρος για 25η Μαρτίου: Το μυστικό στο τηγάνισμα για να βγει μούρλια

Ως γευστικότατη «λύση ανάγκης» για τις μεγάλες μερίδες πληθυσμού που δεν είχαν πρόσβαση στο φρέσκο ψάρι, ο παστός μπακαλιάρος καθιερώθηκε ως εθνικό/επετειακό φαγητό την...

Τι συνταγή για γλυκό θα σας δώσουμε σήμερα; Τέλεια αρωματική λεμονόπιτα

Άκρως καλοκαιρινό, πολύ γευστικό γλυκό και μια συνταγή για αρωματική λεμονόπιτα που θα σας κάνει να γλύφετε τα δάχτυλα σας. Επειδή το καλοκαίρι δεν είναι μόνο παγωτό και μπορείτε να δοκιμάσετε άλλες...

Κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ 19/3/2024: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί

Στην κλήρωση ΤΖΟΚΕΡ, την Τρίτη 19/3/2024 (αριθμός κλήρωσης 2729), οι τυχεροί αριθμοί ήταν οι εξής:

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Δείτε την… ελληνική έρημος που γυρίστηκε η ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» με τη Ρένα Βλαχοπούλου (BINTEO)

Μια έρημος που θυμίζει σκηνικό από άλλα εξωτικά μέρη, υπάρχει και στην Ελλάδα. Πρόκειται για...

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί στις ΗΠΑ για την εορτή της 25ης Μαρτίου

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μεταβεί τελικά στην Ουάσιγκτον για την καθιερωμένη εορτή της 25ης Μαρτίου στον...

Φορολογικές υποχρεώσεις: Διευκρινίσεις από φοροτεχνικό για ΕΝΦΙΑ, πληρωμές

Τις υποχρεώσεις των φορολογουμένων που αφορούν τον ΕΝΦΙΑ και τις φορολογικές δηλώσεις, υπενθύμισε στο...

Αύριο η νέα αύξηση στον κατώτατο μισθό – Επικρατέστερο σενάριο τα 830 ευρώ μεικτά

O υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης στην ενημέρωση των πολιτικών...