Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου, 2023
4.1 C
Athens

Ξεκίνησε η ΑΠΟΑΝΘΡΑΚΟΠΟΙΗΣΗ του πλανήτη Γη…

Γιγαντιαίες μηχανές θα εγκατασταθούν στην Αϊόβα για να απορροφήσουν «μόρια ζωής» από την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των καλλιεργειών τροφίμων παγκοσμίως

Το σχέδιο terraforming που εξαπολύεται εναντίον του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή ονομάζεται «Heartland Greenway» και καμουφλάρει την πραγματική του πρόθεση κάτω από την κάλυψη «πράσινων» πρωτοβουλιών.

Η αφαίρεση του CO2 από την ατμόσφαιρα ακρωτηριάζει τη φωτοσύνθεση, το θεμέλιο της ζωής στη Γη με βάση τον άνθρακα. Όλα τα φυτά χρειάζονται CO2 προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη φωτοσύνθεση, τη σημαντικότερη βιοχημική διαδικασία για τη ζωή στη Γη. Χωρίς CO2, όλη η ζωή στον πλανήτη παύει να υπάρχει…

Πηγή: Natural News

Άρθρο του Mike Adams

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Η αποανθρακοποίηση της γαιοπλασίας (terraforming) του πλανήτη Γη βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη. Ένα νέο σχέδιο έχει ήδη ξεκινήσει, το οποίο θα εγκαταστήσει μεγαμηχανές σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ για να απορροφήσει “μόρια ζωής” από την ατμόσφαιρα, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η φωτοσύνθεση και να εξαπολύσει παγκόσμιες αποτυχίες στις καλλιέργειες τροφίμων που θα καταστρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Αγροτικές εκτάσεις έχουν ήδη κατασχεθεί στην Αϊόβα μέσω απαλλοτριώσεων για την κατασκευή της μηχανικής υποδομής που θα καταστήσει την ατμόσφαιρα της Γης αφιλόξενη για τη ζωή των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων, αν επιτραπεί να συνεχίσει να λειτουργεί.

Είναι σχεδόν σαν μια σκηνή βγαλμένη από την ταινία Oblivion, όπου γιγάντια μηχανήματα συλλογής ωκεανών απομυζούν το νερό από τον πλανήτη, εγκαταλείποντας τους εναπομείναντες ανθρώπινους επιζώντες σε έναν άγονο, νεκρό κόσμο που λεηλατήθηκε από εξωγήινους. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο αέρας του πλανήτη απογυμνώνεται από τον άνθρακα, το “θεϊκό στοιχείο” που αποτελεί τη βάση της ζωής στη Γη.

Το σχέδιο terraforming που εξαπολύεται εναντίον του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή ονομάζεται “Heartland Greenway” και καμουφλάρει την πραγματική του πρόθεση κάτω από την κάλυψη “πράσινων” πρωτοβουλιών. Ο ιστότοπος για το έργο αυτό είναι HeartlandGreenway.com, και εκεί θα βρείτε πληροφορίες ότι πρόκειται για την αναρρόφηση μορίων διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και την ταφή τους στο υπέδαφος, όπου τα φυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μόρια για τη φωτοσύνθεση.

Ένας πραγματικός αγωγός διοξειδίου του άνθρακα κατασκευάζεται σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ για τη μεταφορά υγροποιημένου διοξειδίου του άνθρακα και την ταφή του στο υπέδαφος. Ο αγωγός διασχίζει την Αϊόβα και έχει διακλαδώσεις στη Νότια Ντακότα, τη Μινεσότα, τη Νεμπράσκα και το Ιλινόις.

Οι αγρότες είναι ανίσχυροι να σταματήσουν το έργο, το οποίο προωθείται μέσω απαλλοτριώσεων. Όπως αναφέρθηκε μέσω του The Hawkeye:

Ο μηχανικός της κομητείας Des Moines, Brian Carter, δήλωσε στο συμβούλιο των εποπτών την Τρίτη κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του συμβουλίου ότι η Navigator Heartland Greenway LLC πιέζει για έναν αγωγό δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα που θα μεταφέρει υγρό διοξείδιο του άνθρακα μέσω πέντε μεσοδυτικών πολιτειών.

Μια επιστολή του Οκτωβρίου προς τον Broeker από το Συμβούλιο Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας της Αϊόβα γνωστοποιεί ότι: “Η Navigator έχει αναπτύξει πρόταση για την κατασκευή και λειτουργία ενός συστήματος αγωγού δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα μεγάλης κλίμακας στην κομητεία σας, το οποίο θα μετατρέπει το διοξείδιο του άνθρακα σε υγρή μορφή και στη συνέχεια θα το μεταφέρει μέσω αγωγού σε μόνιμο υπόγειο χώρο δέσμευσης”.

“Δεν ξέρω με βεβαιότητα ότι έχουμε πολύ μεγάλο λόγο σε αυτό, σε επίπεδο κομητείας”, δήλωσε ο Carter.

Είναι σοκαριστικό ότι κανένα τοπικό μέσο ενημέρωσης δεν μπαίνει στον κόπο να ενημερώσει τους αγρότες ότι το CO2 είναι το πιο σημαντικό μόριο για την ανάπτυξη των φυτών. Οι παγκοσμιοποιητές κατάσχουν κυριολεκτικά τη γη των αγροτών για να ανεγείρουν μια υποδομή γεωμορφοποίησης που τελικά θα καταστήσει σχεδόν αδύνατη την καλλιέργεια καλλιεργειών.

Αυτό είναι ένα αναντίρρητο επιστημονικό γεγονός. Όλα επιβεβαιώνονται στη διαδικασία της φωτοσύνθεσης (βλ. παρακάτω).

# Η αφαίρεση του CO2 από την ατμόσφαιρα ακρωτηριάζει τη φωτοσύνθεση, το θεμέλιο της ζωής στη Γη με βάση τον άνθρακα

Όλα τα φυτά χρειάζονται CO2 προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη φωτοσύνθεση, τη σημαντικότερη βιοχημική διαδικασία για τη ζωή στη Γη. Χωρίς CO2, όλη η ζωή στον πλανήτη παύει να υπάρχει.

Η φωτοσύνθεση έχει τρεις εισροές: Το φως του ήλιου, το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα. Από αυτές τις τρεις εισροές, τα φυτά παράγουν ενέργεια για να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν. Χωρίς CO2, όλα τα φυτά πεθαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όλοι οι άνθρωποι (και τα ζώα) αποτελούνται από άνθρακα, και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του άνθρακα ξεκινά από την ατμόσφαιρα. Μέσω της φωτοσύνθεσης, ο άνθρακας χρησιμοποιείται από τα φυτά για την παραγωγή διαφόρων μορίων και πρωτεϊνών, και όταν οι άνθρωποι τρώνε φυτά ή ζώα, ουσιαστικά καταναλώνουν τον άνθρακα που κάποτε υπήρχε στον αέρα.

Με άλλα λόγια, όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι από άνθρακα του αέρα και χωρίς άνθρακα στην ατμόσφαιρα, η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να υπάρξει στον πλανήτη.

Το διοξείδιο του άνθρακα είναι το “θεϊκό μόριο” για τη ζωή στη Γη, και ο άνθρακας είναι το “θεϊκό στοιχείο” που υποστηρίζει όλη τη ζωή. Όταν η Γη είχε άφθονο διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ήταν πιο πράσινη, πιο υγρή και πιο πλούσια, με τεράστια τροπικά δάση που κάλυπταν περιοχές που σήμερα είναι έρημοι (όπως πολλές περιοχές της Μέσης Ανατολής). Όταν το διοξείδιο του άνθρακα εξαντλείται στην ατμόσφαιρα, η Γη μετατρέπεται σε έναν πιο κρύο, ξηρό και αφιλόξενο πλανήτη με πολύ λιγότερες δυνατότητες παραγωγής τροφίμων.

Όταν η NASA μιλάει για τον terraforming του Άρη και τη μετατροπή του σε έναν πλανήτη που μπορεί να υποστηρίξει δάση, ζώα, ποτάμια, ωκεανούς και ανθρώπινες αποικίες, το Νο 1 μόριο που απαιτείται για να επιτευχθεί αυτό είναι το διοξείδιο του άνθρακα. Ο λόγος για τον οποίο ο Άρης δεν μπορεί να διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή είναι επειδή δεν διαθέτει διοξείδιο του άνθρακα.

Αν αφαιρέσετε το CO2 από την ατμόσφαιρα της Γης, θα την μετατρέψετε σε έναν πλανήτη που μοιάζει περισσότερο με τον Άρη: Άψυχος, κρύος και εντελώς ακατάλληλος για την ανθρώπινη επιβίωση. Συντρίβετε ουσιαστικά τον ανθρώπινο πολιτισμό σε πλανητική βάση. Η αφαίρεση του CO2 από την ατμόσφαιρα είναι γενοκτονία σε πλανητική κλίμακα.Ωστόσο, αυτό ακριβώς επιδιώκει να κάνει το έργο Heartland Greenway, και όλα αυτά υπό τη γλώσσα της “μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα”.

# Η Αποανθρακοποίηση σημαίνει ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

Ο πόλεμος κατά του άνθρακα είναι ένας πόλεμος κατά της ζωής που βασίζεται στον άνθρακα… και αυτοί είμαστε εμείς! Η “αποανθρακοποίηση” είναι ερημοποίηση. Η εξάλειψη του άνθρακα σημαίνει εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής.

Επιπλέον, το κλείσιμο των αγωγών ορυκτών καυσίμων επιτίθεται στη διαδικασία Haber που χρησιμοποιεί υδρογονάνθρακες για να μετατρέψει το άζωτο (στον αέρα) σε αμμωνία (NH3), καθιστώντας το άζωτο διαθέσιμο στα φυτά. Περίπου ο μισός σημερινός παγκόσμιος πληθυσμός εξαρτάται από τη διαδικασία Haber για να τραφεί. Χωρίς υδρογονάνθρακες, κυριολεκτικά ο μισός κόσμος πεθαίνει από την πείνα. Το κλείσιμο του φυσικού αερίου, του πετρελαίου και των ορυκτών καυσίμων αποτελεί άμεση επίθεση στη διαδικασία Haber, πράγμα που σημαίνει ότι η παραγωγή λιπασμάτων διακόπτεται (ήδη συμβαίνει). Χωρίς λίπασμα, δεν μπορείς να θρέψεις τον κόσμο. Και χωρίς υδρογονάνθρακες χαμηλού κόστους από ορυκτά καύσιμα, δεν μπορείς να παράγεις λίπασμα.

Η μαζική πείνα έχει ήδη “μαγειρευθεί” για το 2022, επηρεάζοντας τα περισσότερα αναπτυσσόμενα έθνη και ακόμη και ορισμένα έθνη του πρώτου κόσμου.

Η μαζική πείνα θα συμβεί το επόμενο έτος λόγω της διακοπής της παραγωγής λιπασμάτων. Αλλά η γεωδιαμόρφωση του πλανήτη για την απομάκρυνση του CO2 από την ατμόσφαιρα θα πάρει πολλά χρόνια για να επιτευχθεί πλήρως… ίσως και δεκαετίες. Ξεκινούν τα πιλοτικά προγράμματα αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιώντας τυπωμένο νόμισμα για τη χρηματοδότησή τους. Μόλις η ιδέα αποδειχθεί, θα επεκτείνουν τις μηχανές terraforming σε όλο τον πλανήτη, λεηλατώντας την ατμόσφαιρα και στερώντας από όλη τη φυτική ζωή τα μόρια που χρειάζονται απεγνωσμένα για την παραγωγή τροφής, οξυγόνου και βιοποικιλότητας.

Οι επικονιαστές θα καταρρεύσουν. Οι καλλιέργειες τροφίμων θα καταρρεύσουν Ο ανθρώπινος πολιτισμός θα καταστραφεί ολοσχερώς. Η αποανθρακοποίηση είναι ο απόλυτος πόλεμος κατά της ζωής στη Γη.Αν δεν σταματήσουμε την αποανθρακοποίηση, η ζωή στη Γη θα πάψει να υπάρχει όπως την ξέρουμε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μεγάλα κόλπα με τις «πειραγμένες» αντλίες

Λειτουργούσε παράνομα από το 2010, δεν είχε νόμιμη άδεια, δεν είχε εγκατεστημένο σύστημα εισροών-εκροών. Εκοβε αποδείξεις από ταμειακή μηχανή που δεν έστελνε δεδομένα στην...

Προεδρικές εκλογές στην Κύπρο: Άνοιξαν οι κάλπες

Άνοιξαν στις 7 σήμερα το πρωί οι κάλπες για τις προεδρικές εκλογές στην Κύπρο. Οι ψηφοφόροι θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ 14 υποψηφίων (αριθμός ρεκόρ),...

Ο καιρός της Κυριακής από το Meteo

Ειδικά για την Αττική, η ΕΜΥ προβλέπει για αύριο ότι χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις προμεσημβρινές ώρες στα ορεινά και ημιορεινά, ενώ από το μεσημέρι θα ενταθούν,...

ΗΠΑ: Κατέρριψαν το κατασκοπευτικό μπαλόνι της Κίνας

«Διέταξα την Τετάρτη το Πεντάγωνο να το καταρρίψει το συντομότερο δυνατόν (…) Θέλω να συγχαρώ τους πιλότους που το έκαναν» δήλωσε ο αμερικανός Πρόεδρος...

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα”: Συναγερμός για 6 περιοχές

Μηνύματα 112 θα σταλούν αργότερα σήμερα σε Εύβοια, Βόρειες Σποράδες, Μαγνησία Βοιωτία και Αττική, όπως ανακοινώθηκε μετά την ευρεία σύσκεψη στη γενική γραμματεία Πολιτικής...

ΗΠΑ: Δεύτερο κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι εντοπίστηκε στη Λατινική Αμερική (Πεντάγωνο)

Ένα κινεζικό κατασκοπευτικό μπαλόνι εντοπίστηκε στη Λατινική Αμερική, ανακοίνωσε χθες Παρασκευή το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ, μια ημέρα μετά τον εντοπισμό ενός τέτοιου μπαλονιού...

Απίστευτο – Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή σε σακούλα για πτώματα σε γραφείο τελετών!

Ένα πραγματικό περιστατικό σημειώθηκε στην Αϊόβα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και συγκεκριμένα σε γραφείο τελετών. Γυναίκα βρέθηκε ζωντανή μέσα σε σακούλα που βάζουν τους νεκρούς,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,246ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ανακαλύφθηκε άλλος ένας κοντινός εξωπλανήτης όμοιος με τη Γη και δυνητικά φιλόξενος για ζωή

Μια ομάδα Ευρωπαίων αστρονόμων βρήκαν, σε απόσταση μόνο 31 ετών φωτός από τη Γη,...

ΔΕΙΤΕ Live τη πορεία του πράσινου κομήτη – Σήμερα θα “πλησιάσει” τη Γη

Σήμερα ο «πράσινος κομήτης» θα πραγματοποιήσει το κοντινότερο πέρασμά του από τη Γη, περίπου...

Οι μετεωρίτες έφεραν στον πλανήτη μας τα δομικά υλικά της ζωής

Νέα μελέτη επιβεβαιώνει τη διαστημική καταγωγή της ζωής στη Γη Ένα από τα «ιερά δισκοπότηρα»...

Αλάσκα: 666 χιλιόμετρα στον πιο επικίνδυνο δρόμο της γης! (Βίντεο)

Το ταξίδι για το Φαιρμπανκς Αλάσκα, από την Νέα Υόρκη διήρκεσε 14 ώρες. Για...