Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Ξεκίνησε η ΑΠΟΑΝΘΡΑΚΟΠΟΙΗΣΗ του πλανήτη Γη…

Γιγαντιαίες μηχανές θα εγκατασταθούν στην Αϊόβα για να απορροφήσουν «μόρια ζωής» από την ατμόσφαιρα και να προκαλέσουν την ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ των καλλιεργειών τροφίμων παγκοσμίως

Το σχέδιο terraforming που εξαπολύεται εναντίον του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή ονομάζεται «Heartland Greenway» και καμουφλάρει την πραγματική του πρόθεση κάτω από την κάλυψη «πράσινων» πρωτοβουλιών.

Η αφαίρεση του CO2 από την ατμόσφαιρα ακρωτηριάζει τη φωτοσύνθεση, το θεμέλιο της ζωής στη Γη με βάση τον άνθρακα. Όλα τα φυτά χρειάζονται CO2 προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη φωτοσύνθεση, τη σημαντικότερη βιοχημική διαδικασία για τη ζωή στη Γη. Χωρίς CO2, όλη η ζωή στον πλανήτη παύει να υπάρχει…

Πηγή: Natural News

Άρθρο του Mike Adams

Μετάφραση: Απολλόδωρος – Συνεργάτης του Ελλήνων Αφύπνιση

Η αποανθρακοποίηση της γαιοπλασίας (terraforming) του πλανήτη Γη βρίσκεται πλέον σε εξέλιξη. Ένα νέο σχέδιο έχει ήδη ξεκινήσει, το οποίο θα εγκαταστήσει μεγαμηχανές σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ για να απορροφήσει “μόρια ζωής” από την ατμόσφαιρα, σε μια προσπάθεια να σταματήσει η φωτοσύνθεση και να εξαπολύσει παγκόσμιες αποτυχίες στις καλλιέργειες τροφίμων που θα καταστρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό.

Αγροτικές εκτάσεις έχουν ήδη κατασχεθεί στην Αϊόβα μέσω απαλλοτριώσεων για την κατασκευή της μηχανικής υποδομής που θα καταστήσει την ατμόσφαιρα της Γης αφιλόξενη για τη ζωή των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων, αν επιτραπεί να συνεχίσει να λειτουργεί.

Είναι σχεδόν σαν μια σκηνή βγαλμένη από την ταινία Oblivion, όπου γιγάντια μηχανήματα συλλογής ωκεανών απομυζούν το νερό από τον πλανήτη, εγκαταλείποντας τους εναπομείναντες ανθρώπινους επιζώντες σε έναν άγονο, νεκρό κόσμο που λεηλατήθηκε από εξωγήινους. Αλλά σε αυτή την περίπτωση, ο αέρας του πλανήτη απογυμνώνεται από τον άνθρακα, το “θεϊκό στοιχείο” που αποτελεί τη βάση της ζωής στη Γη.

Το σχέδιο terraforming που εξαπολύεται εναντίον του πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή ονομάζεται “Heartland Greenway” και καμουφλάρει την πραγματική του πρόθεση κάτω από την κάλυψη “πράσινων” πρωτοβουλιών. Ο ιστότοπος για το έργο αυτό είναι HeartlandGreenway.com, και εκεί θα βρείτε πληροφορίες ότι πρόκειται για την αναρρόφηση μορίων διοξειδίου του άνθρακα από την ατμόσφαιρα και την ταφή τους στο υπέδαφος, όπου τα φυτά δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα μόρια για τη φωτοσύνθεση.

Ένας πραγματικός αγωγός διοξειδίου του άνθρακα κατασκευάζεται σε πέντε πολιτείες των ΗΠΑ για τη μεταφορά υγροποιημένου διοξειδίου του άνθρακα και την ταφή του στο υπέδαφος. Ο αγωγός διασχίζει την Αϊόβα και έχει διακλαδώσεις στη Νότια Ντακότα, τη Μινεσότα, τη Νεμπράσκα και το Ιλινόις.

Οι αγρότες είναι ανίσχυροι να σταματήσουν το έργο, το οποίο προωθείται μέσω απαλλοτριώσεων. Όπως αναφέρθηκε μέσω του The Hawkeye:

Ο μηχανικός της κομητείας Des Moines, Brian Carter, δήλωσε στο συμβούλιο των εποπτών την Τρίτη κατά τη διάρκεια της τακτικής συνεδρίασης του συμβουλίου ότι η Navigator Heartland Greenway LLC πιέζει για έναν αγωγό δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα που θα μεταφέρει υγρό διοξείδιο του άνθρακα μέσω πέντε μεσοδυτικών πολιτειών.

Μια επιστολή του Οκτωβρίου προς τον Broeker από το Συμβούλιο Υπηρεσιών Κοινής Ωφέλειας της Αϊόβα γνωστοποιεί ότι: “Η Navigator έχει αναπτύξει πρόταση για την κατασκευή και λειτουργία ενός συστήματος αγωγού δέσμευσης διοξειδίου του άνθρακα μεγάλης κλίμακας στην κομητεία σας, το οποίο θα μετατρέπει το διοξείδιο του άνθρακα σε υγρή μορφή και στη συνέχεια θα το μεταφέρει μέσω αγωγού σε μόνιμο υπόγειο χώρο δέσμευσης”.

“Δεν ξέρω με βεβαιότητα ότι έχουμε πολύ μεγάλο λόγο σε αυτό, σε επίπεδο κομητείας”, δήλωσε ο Carter.

Είναι σοκαριστικό ότι κανένα τοπικό μέσο ενημέρωσης δεν μπαίνει στον κόπο να ενημερώσει τους αγρότες ότι το CO2 είναι το πιο σημαντικό μόριο για την ανάπτυξη των φυτών. Οι παγκοσμιοποιητές κατάσχουν κυριολεκτικά τη γη των αγροτών για να ανεγείρουν μια υποδομή γεωμορφοποίησης που τελικά θα καταστήσει σχεδόν αδύνατη την καλλιέργεια καλλιεργειών.

Αυτό είναι ένα αναντίρρητο επιστημονικό γεγονός. Όλα επιβεβαιώνονται στη διαδικασία της φωτοσύνθεσης (βλ. παρακάτω).

# Η αφαίρεση του CO2 από την ατμόσφαιρα ακρωτηριάζει τη φωτοσύνθεση, το θεμέλιο της ζωής στη Γη με βάση τον άνθρακα

Όλα τα φυτά χρειάζονται CO2 προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη φωτοσύνθεση, τη σημαντικότερη βιοχημική διαδικασία για τη ζωή στη Γη. Χωρίς CO2, όλη η ζωή στον πλανήτη παύει να υπάρχει.

Η φωτοσύνθεση έχει τρεις εισροές: Το φως του ήλιου, το νερό και το διοξείδιο του άνθρακα. Από αυτές τις τρεις εισροές, τα φυτά παράγουν ενέργεια για να αναπτυχθούν και να ευδοκιμήσουν. Χωρίς CO2, όλα τα φυτά πεθαίνουν σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Όλοι οι άνθρωποι (και τα ζώα) αποτελούνται από άνθρακα, και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του άνθρακα ξεκινά από την ατμόσφαιρα. Μέσω της φωτοσύνθεσης, ο άνθρακας χρησιμοποιείται από τα φυτά για την παραγωγή διαφόρων μορίων και πρωτεϊνών, και όταν οι άνθρωποι τρώνε φυτά ή ζώα, ουσιαστικά καταναλώνουν τον άνθρακα που κάποτε υπήρχε στον αέρα.

Με άλλα λόγια, όλοι οι άνθρωποι είναι φτιαγμένοι από άνθρακα του αέρα και χωρίς άνθρακα στην ατμόσφαιρα, η ανθρώπινη ζωή δεν μπορεί να υπάρξει στον πλανήτη.

Το διοξείδιο του άνθρακα είναι το “θεϊκό μόριο” για τη ζωή στη Γη, και ο άνθρακας είναι το “θεϊκό στοιχείο” που υποστηρίζει όλη τη ζωή. Όταν η Γη είχε άφθονο διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα, ήταν πιο πράσινη, πιο υγρή και πιο πλούσια, με τεράστια τροπικά δάση που κάλυπταν περιοχές που σήμερα είναι έρημοι (όπως πολλές περιοχές της Μέσης Ανατολής). Όταν το διοξείδιο του άνθρακα εξαντλείται στην ατμόσφαιρα, η Γη μετατρέπεται σε έναν πιο κρύο, ξηρό και αφιλόξενο πλανήτη με πολύ λιγότερες δυνατότητες παραγωγής τροφίμων.

Όταν η NASA μιλάει για τον terraforming του Άρη και τη μετατροπή του σε έναν πλανήτη που μπορεί να υποστηρίξει δάση, ζώα, ποτάμια, ωκεανούς και ανθρώπινες αποικίες, το Νο 1 μόριο που απαιτείται για να επιτευχθεί αυτό είναι το διοξείδιο του άνθρακα. Ο λόγος για τον οποίο ο Άρης δεν μπορεί να διαμορφωθεί αυτή τη στιγμή είναι επειδή δεν διαθέτει διοξείδιο του άνθρακα.

Αν αφαιρέσετε το CO2 από την ατμόσφαιρα της Γης, θα την μετατρέψετε σε έναν πλανήτη που μοιάζει περισσότερο με τον Άρη: Άψυχος, κρύος και εντελώς ακατάλληλος για την ανθρώπινη επιβίωση. Συντρίβετε ουσιαστικά τον ανθρώπινο πολιτισμό σε πλανητική βάση. Η αφαίρεση του CO2 από την ατμόσφαιρα είναι γενοκτονία σε πλανητική κλίμακα.Ωστόσο, αυτό ακριβώς επιδιώκει να κάνει το έργο Heartland Greenway, και όλα αυτά υπό τη γλώσσα της “μείωσης του αποτυπώματος άνθρακα”.

# Η Αποανθρακοποίηση σημαίνει ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ

Ο πόλεμος κατά του άνθρακα είναι ένας πόλεμος κατά της ζωής που βασίζεται στον άνθρακα… και αυτοί είμαστε εμείς! Η “αποανθρακοποίηση” είναι ερημοποίηση. Η εξάλειψη του άνθρακα σημαίνει εξάλειψη της ανθρώπινης φυλής.

Επιπλέον, το κλείσιμο των αγωγών ορυκτών καυσίμων επιτίθεται στη διαδικασία Haber που χρησιμοποιεί υδρογονάνθρακες για να μετατρέψει το άζωτο (στον αέρα) σε αμμωνία (NH3), καθιστώντας το άζωτο διαθέσιμο στα φυτά. Περίπου ο μισός σημερινός παγκόσμιος πληθυσμός εξαρτάται από τη διαδικασία Haber για να τραφεί. Χωρίς υδρογονάνθρακες, κυριολεκτικά ο μισός κόσμος πεθαίνει από την πείνα. Το κλείσιμο του φυσικού αερίου, του πετρελαίου και των ορυκτών καυσίμων αποτελεί άμεση επίθεση στη διαδικασία Haber, πράγμα που σημαίνει ότι η παραγωγή λιπασμάτων διακόπτεται (ήδη συμβαίνει). Χωρίς λίπασμα, δεν μπορείς να θρέψεις τον κόσμο. Και χωρίς υδρογονάνθρακες χαμηλού κόστους από ορυκτά καύσιμα, δεν μπορείς να παράγεις λίπασμα.

Η μαζική πείνα έχει ήδη “μαγειρευθεί” για το 2022, επηρεάζοντας τα περισσότερα αναπτυσσόμενα έθνη και ακόμη και ορισμένα έθνη του πρώτου κόσμου.

Η μαζική πείνα θα συμβεί το επόμενο έτος λόγω της διακοπής της παραγωγής λιπασμάτων. Αλλά η γεωδιαμόρφωση του πλανήτη για την απομάκρυνση του CO2 από την ατμόσφαιρα θα πάρει πολλά χρόνια για να επιτευχθεί πλήρως… ίσως και δεκαετίες. Ξεκινούν τα πιλοτικά προγράμματα αυτή τη στιγμή, χρησιμοποιώντας τυπωμένο νόμισμα για τη χρηματοδότησή τους. Μόλις η ιδέα αποδειχθεί, θα επεκτείνουν τις μηχανές terraforming σε όλο τον πλανήτη, λεηλατώντας την ατμόσφαιρα και στερώντας από όλη τη φυτική ζωή τα μόρια που χρειάζονται απεγνωσμένα για την παραγωγή τροφής, οξυγόνου και βιοποικιλότητας.

Οι επικονιαστές θα καταρρεύσουν. Οι καλλιέργειες τροφίμων θα καταρρεύσουν Ο ανθρώπινος πολιτισμός θα καταστραφεί ολοσχερώς. Η αποανθρακοποίηση είναι ο απόλυτος πόλεμος κατά της ζωής στη Γη.Αν δεν σταματήσουμε την αποανθρακοποίηση, η ζωή στη Γη θα πάψει να υπάρχει όπως την ξέρουμε.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Οικογένεια βία: Εκτοξεύτηκαν οι καταγγελίες – Τι αποφασίστηκε σε σύσκεψη στο Μαξίμου

Τι αποφασίστηκε σε ευρεία κυβερνητική σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου για τη μεγάλη έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας. Οι σχετικές καταγγελίες εκτοξεύθηκαν στις...

Ερντογάν -προκλήσεις: “Αν είχαμε πιέσει προς τον Νότο η Κύπρος θα ήταν δική μας”

«Ίσως αν είχαμε πιέσει προς τον Νότο η Κύπρος θα ήταν εντελώς δική μας», υποστήριξε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στο προσωπικό του 4ου...

Η κυβέρνηση… μετακομίζει – Το σχέδιο μετεγκατάστασης 9 υπουργείων

Ξεκινούν οι διαδικασίες για την υλοποίηση του project της ΠΥΡΚΑΛ, του κυβερνητικού πάρκου «Ανδρέας Λεντάκης», μέσω Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα. Το έργο έχει...
Χίτλερ, διαταγή, Νέρων,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 19 Μαρτίου ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή “Νέρων”

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! Το 1945 ο Χίτλερ δίνει τη διαταγή "Νέρων" βάσει της οποίας η Βέρμαχτ πρέπει, όσο οπισθοχωρεί, να καταστρέψει τα πάντα, ώστε ο εχθρός να βρει...

Κέιτ Μίντλετον: Φωτογραφία με την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την εγχείρηση – Στη...

Δημοσιοποιήθηκε η πρώτη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον. Η Πριγκίπισσα της Ουαλίας φωτογραφήθηκε χαμογελαστή,  χαλαρή και χαρούμενη στην βόλτα που έκανε  για ψώνια σε μια φάρμα στο Ουίνσδορ με τον...
Ο Ιωάννης Λιανός ο διάδοχος της Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού!

Δημοσκοπήσεις: Τι προβληματίζει την κυβέρνηση

Στην γκρίζα ζώνη των αναποφάσιστων θέλει να εστιάσει η κυβέρνηση στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές και θα ενταθεί η προσπάθεια συσπείρωσης των ψηφοφόρων της...

Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο: “Έχουμε τη βεβαιότητα ότι η αλήθεια δεν θα λάμψει”

«Βρίσκομαι ενώπιόν σας γιατί οι εγγυήσεις του κράτους δικαίου έχουν πάψει να λειτουργούν στην Ελλάδα», δήλωσε στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωκοινοβουλίου η Μαρία Καρυστιανού,...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Τι κρύβεται στα βάθη του πιο απομακρυσμένου σημείου του πλανήτη;

Ένα από τα πιο γοητευτικά μυστήρια της Μυθολογίας Κθούλου είναι η παράξενη βυθισμένη μητρόπολη...

Αλάσκα: 666 χιλιόμετρα στον πιο επικίνδυνο δρόμο της γης! (Βίντεο)

Το ταξίδι για το Φαιρμπανκς Αλάσκα, από την Νέα Υόρκη διήρκεσε 14 ώρες. Για...

Τεράστιες “άμορφες μάζες” στο εσωτερικό της Γης προέρχονται από άλλον πλανήτη

Οι επιστήμονες πρότειναν την Τετάρτη μια νέα ιδέα που θα μπορούσε να λύσει δύο...

Γιγάντιοι διαστημικοί βράχοι έφεραν στον πλανήτη μας το χρυσάφι και την πλατίνα

Οι επιστήμονες μπορεί τελικά να έχουν καταλάβει γιατί τα πολύτιμα μέταλλα της Γης όπως...