Ξεπουλάει τα πάντα ο Παναθηναϊκός: Δίνει Κουρμπέλη σε ΠΑΟΚ και Χουλτ σε ΑΕΚ!

68

Άμεσες είναι οι εξελίξεις στα θέματα των Δημήτρη Κουρμπέλη και Νίκλας Χουλτ στον Παναθηναϊκό!

Οι «πράσινοι» συμφώνησαν προφορικά με τον ΠΑΟΚ για την παραχώρηση του Δημήτρη Κουρμπέλη, με τους Θεσσαλονικείς να προσφέρουν 1,6 εκατ. ευρώ συν τους Έργκους Κάτσε, Δημήτρη Κωνσταντινίδη και Γιάννη Μυστακίδη πληρωμένους μέχρι το τέλος της σεζόν και στη συνέχεια οι τρεις να παραμένουν στον Παναθηναϊκό με τη μορφή συνιδιοκτησίας.

Παρ’ όλα αυτά, η μεταγραφή δεν μπορεί να θεωρηθεί κλεισμένη,  ο παίκτης δεν έχει έρθει ακόμα σε επαφή με τον ΠΑΟΚ για να διαπραγματευτεί τους προσωπικούς όρους της ενδεχόμενης συμφωνίας, κάτι που φυσικά θα γίνει σήμερα το πρωί, αφού τα χρονικά περιθώρια είναι συγκεκριμένα.

Διαβάστε επίσης:  Οι αθλητικές μεταδόσεις 6/2/19

Επιπλέον, εξελίξεις σημειώθηκαν και με την περίπτωση του Νίκλας Χουλτ, που πρέπει να θεωρείται παίκτης της ΑΕΚ.

Η συμφωνία του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ είναι δεδομένη αντί 200.000 ευρώ, όπως δεδομένο είναι ότι ο παίκτης θα δώσει τα χέρια με την «’Ενωση» για συμβόλαιο 2,5 ετών, σε μια υπόθεση που είναι «κλεισμένη» κατά 99%.

Μεγάλο ρόλο στην τελική έκβαση της υπόθεσης του Σουηδού μπακ,  ήταν η επιθυμία του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, γεγονός με το οποίο ξεπεράστηκε και η επιπλοκή που υπήρξε με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.