Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: “Της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη”!

56
Ξέσπασε ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: “Της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη”!

Πριν από τη λήξη της σημερινής συνεδρίασης, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη, Γιάννης, ξέσπασε, όταν άκουσε τον 21χρονο κατηγορούμενο αλβανικής καταγωγής να λέει ότι είχε βρεθεί σεξουαλικά με τη νεαρή φοιτήτρια, με τη συναίνεσή της.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια από το στόμα του κατηγορούμενου, ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας φωνάζοντας του είπε: «Τότε γιατί της είχες βάλει το μαχαίρι στο λαιμό, κάθαρμα, αλήτη…».

Η πρόεδρος του δικαστηρίου ζήτησε από τον πατέρα της Ελένης Τοπαλούδη να αποχωρήσει από την αίθουσα και τότε ο 21χρονος κατηγορούμενος ακούστηκε να λέει: «Θέλω να μπω δέκα μέτρα κάτω από το χώμα όταν ακούω αυτόν τον άνθρωπο πίσω μου, δεν δέχομαι τη συνέργεια στην ανθρωποκτονία…».

Νωρίτερα, στο δικαστήριο, είχε ολοκληρώσει την κατάθεσή της η επιστήθια φίλη της φοιτήτριας, η οποία δέχθηκε ερωτήσεις από τους συνηγόρους υπεράσπισης και πολιτικής αγωγής.

Κατά το μεγαλύτερο μέρος της δίκης, ο έτερος κατηγορούμενος της υπόθεσης, ο 23χρονος Ροδίτης απουσίαζε από το ακροατήριο και όταν επανήλθε υποστήριξε: «Δεν τη σκότωσα, δεν τη βίασα, δεν την πέταξα» επανέλαβε ο κατηγορούμενος υποστηρίζοντας μάλιστα ότι πήγε να σώσει το θύμα. Η δίκη θα συνεχιστεί στις 10 Μαρτίου.

Πλακώθηκαν οι κατηγορούμενοι στη δίκη! Χαμός με ύβρεις, ξεσπάσματα και εκρηκτικούς διαλόγους

Σε ένα πρωτοφανές παραληρηματικό ξέσπασμα, προχώρησε ο 23χρονος Ροδίτης κατηγορούμενος, για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, εντός της δικαστικής αίθουσας του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Σε άδεια έδρανα φώναζε : «είμαι ληστής και εφοπλιστής και όχι βιαστής».

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, ο ψυχίατρος πραγματογνώμονας των φυλακών Κορυδαλλού που τον εξέτασε διαπίστωσε καλή λειτουργικότητα και κριτική ικανότητα. Μόλις μεταφέρθηκε εντός της δικαστικής αίθουσας ο 23χρονος και πριν ακόμα ανέβουν δικαστές, ένορκοι και εισαγγελέας, άρχισε να μουρμουρίζει και στη συνέχεια να λέει μόνος του.

«Κυρία πρόεδρε, είμαι αθώος, ο δικηγόρος μου δεν με εκπροσωπεί, δεν είμαι δολοφόνος, δεν είμαι βιαστής της Ελένης. Μόνος μου θα εκπροσωπήσω των εαυτό μου. Όλα τα έκανε ο άλλος. Είμαι ληστής και εφοπλιστής και όχι βιαστής το ξέρουν όλοι».

Διαβάστε επίσης:  Ξάνθη: Τους πειράζει ο Ελληνικός Στρατός – “Πιέζονται” τα χωριά της μειονότητας (φωτό)

Παράλληλα, απευθυνόμενος στην εισαγγελέα που ακόμα δεν είχε ανέβει στην έδρα, είπε «κυρία εισαγγελέα θέλω αποδείξεις, θέλουν με σταυρώσουν σαν τον παππού μου, εγώ την Ελένη, την βοήθησα, έκλαψα για την πάρτη της».

Την ίδια στιγμή, στράφηκε προς τον 21χρόνο συγκατηγορούμενο του, αλβανικής καταγωγής, φωνάζοντας «θα σου σπάσω τα κόκκαλα δολοφόνε». Εκείνη τη στιγμή παρενέβησαν οι αστυνομικοί χωρίζοντας τους δύο κατηγορούμενος και αλλάζοντας θέση στον 21χρόνο κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια δίπλα στον κατηγορούμενο έσπευσε και η γιαγιά του στην οποία επίσης επιτέθηκε. «Μη με αγγίζεις, μη με αγγίζεις μακριά όλο το σόι, τον π@@@@», είπε ο κατηγορούμενος στη γιαγιά του και απευθυνόμενος παράλληλα στον αστυνομικό που του ζητούσε να κάτσει στην θέση του, του είπε: «Δεν κάθομαι, κάτσε εσύ, αν έχεις τα αρ@@@@. Δεν είμαι δολοφόνος».

Στο σημείο αυτό δικαστές και ένορκοι ανέβηκαν στην έδρα και έλαβε χώρα ο εξής διάλογος:

Πρόεδρος: Τι συμβαίνει κύριε κατηγορούμενε;

Κατηγορούμενος: Θέλουν να με βάλουν φυλακή άδικα, θα εκπροσωπήσω μόνος μου τον εαυτό μου.

Πρόεδρος: Έχετε άλλον συνήγορο

Κατηγορούμενος: Μόνος μου…

Πρόεδρος: Πως είστε;

Κατηγορούμενος: Σούπερ.

Πρόεδρος: Έχετε καταναλώσει ουσίες;

Κατηγορούμενος: Ναρκωτικά.

Πρόεδρος: Που τα βρήκατε;

Κατηγορούμενος; Μαγικά.

Εισαγγελέας: Έχετε διάθεση νομίζω, πηγαίνετε προς τα πίσω

Κατηγορούμενος: Φεύγω από το δικαστήριο.

Λαμβάνοντας το λόγο η εισαγγελέας της έδρας ζήτησε από το δικαστήριο να αναγνώσει έγγραφο του γιατρού των φυλακών για την κατάσταση της ψυχικής υγείας του 23χρονου, το οποίο είχε άλλωστε ζητήσει η έδρα στην προηγούμενη συνεδρίαση.

Πρόεδρος: Ακούστε τι είπε ο ψυχίατρος…

Κατηγορούμενος: Πάλι ψέματα να ακούσουμε…

Η πρόεδρος προχώρησε στην ανάγνωση του ιατρικού εγγράφου, το οποίο υπογράφει ψυχίατρος των φυλακών. Σύμφωνα με αυτό, ο 23χρονος έχει «καλή λειτουργικότητα, καλή κριτική ικανότητα».