Υπεύθυνο για την καταστροφή ενός Jeep το Note 7; (Βίντεο)

160

Το ερευνά η Samsung

Δεν έχουν τελειωμό οι περιπτώσεις που έρχονται στην επικαιρότητα και αφορούν την απόσυρση του Galaxy Note 7 από τη Samsung. Μετά τις οδηγίες της FAA για τη μεταφορά Note 7 στα αεροπλάνα, ένας άντρας από τη Florida ισχυρίζεται πως το Note 7 ήταν ο λόγος που τυλίχτηκε στις φλόγες το Jeep Grand Cherokee του.

Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοκληρωτικά και ο ιδιοκτήτης, Nathan Dornacher λέει πως είχε αγοράσει το Note 7 εδώ και 4 μέρες και δεν ήταν ενήμερος για την απόσυρση της Samsung.

Note 7

Σύμφωνα με τον ίδιο, το κινητό είχε αφεθεί στο αυτοκίνητο για να φορτίσει, όσο ο ίδιος ξεφόρτωνε κάποια πράγματα όταν μέσα σε λίγα λεπτά το Jeep έγινε παρανάλωμα του πυρός. Η ασφάλεια θα καλύψει τις ζημιές, αλλά δεν έχει αποδειχθεί ακόμα πως το smartphone ήταν η αιτία της καταστροφής.

note-7

Η Samsung προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση για το περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:  Google: Ετοιμάζεται να λανσάρει υπηρεσία SMS!

Είμαστε ενήμεροι για το περιστατικό και εργαζόμαστε μαζί με τον κύριο Donacher στην έρευνα της υπόθεσης για να σιγουρευτούμε πως θα κάνουμε ότι μπορούμε για αυτόν. Η ασφάλεια του καταναλωτή είναι η μεγαλύτερη προτεραιότητα της Samsung. Όσον αφορά το Galaxy Note 7, ζητάμε από τους ιδιοκτήτες να εκμεταλλευτούν το Product Exchange Program που ανακοινώθηκε την Παρασκευή της προηγούμενης εβδομάδας. Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα στους κατόχους του Note 7 να ανταλλάξουν το τηλέφωνό τους για ένα καινούριο. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στο http://www.samsung.com/us/note7exchange/?CID=AFL-hq-mul-0813-11000170.

Να θυμίσουμε πως στην Ελλάδα, η Samsung ζητά από τους κατόχους Galaxy Note 7 να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών της Samsung στα τηλέφωνα από σταθερό: 801 11 SAMSUNG (801 11 7267864) και από κινητό: 210 6897691 και στην Κύπρο στο τηλέφωνο 800 94000 (από σταθερό).