Υποχρεωτική παύση για τον Πάνο και “ξανά προς τη δόξα τραβά;”

19
Ο Καμμένος πληρώνει Πάχτα

Μετά την απόφαση για μη κάθοδο των ΑΝΕΛ στις εθνικές εκλογές, ο Πάνος δεν έπεσε στην κατάθλιψη. Ήδη υποστηρίζει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες των παιδιών του.

Από τη μία το μπαρ του ενός στα Νότια Προάστια, στο οποίο κάλεσε τους δημοσιογράφους. Πήρε, μάλιστα, θέση πίσω από τη μπάρα, επιδεικνύοντας το ταλέντο του στα κοκτέιλ. Από την άλλη, τον περιμένουν δουλειές με φούντες!

Σε όσους έχει αφήσει μία πικρή γεύση η πολιτική αποστρατεία του Πάνου Καμμένου, υπάρχουν και οι φωνές που κάνουν λόγο για ένα διάλειμμα, μία υποχρεωτική σύντομη παύση. «Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά»!

Μπορεί ο Νικήτας Κακλαμάνης να απέκλεισε κάθε σενάριο συνεργασίας του Καμμένου με τη ΝΔ, αλλά υπάρχουν εισηγήσεις από το περιβάλλον του πρώην υπουργού Άμυνας που βλέπουν μελλοντική επάνοδό του, παρά τις προς το παρόν κλειστές θύρες.

Διαβάστε επίσης:  Κορονοϊός: Εντατικοποίηση των ελέγχων - Νέα μέτρα στο τραπέζι - Πιθανό το πλαφόν σε μπαρ και επιχειρήσεις

Επίσης φίλοι του υποστηρίζουν ότι θα συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή του 22ου Μουντιάλ που θα πραγματοποιηθεί το 2022 στο Κατάρ. Η πρόταση λέγεται ότι ήρθε απευθείας από τον εμίρη του Κατάρ σεΐχη Abdullah bin Hamad Al – Thani, με τον οποίο απέκτησε σχέσεις, κατά την διάρκεια της θητείας του στο υπουργείο Άμυνας.