Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
20.9 C
Athens

Υπόθεση Τοπαλούδη: Ραγδαίες εξελίξεις – «Εμπλέκεται και άλλος στη δολοφονία»

Δεν έχει τελειωμό το θρίλερ της υπόθεσης με τη στυγερή δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο που «πάγωσε» το πανελλήνιο, καθώς τρεις μήνες μετά ολοένα και νέα στοιχεία βγαίνουν στο προσκήνιο.

Αυτή τη φορά στο μικροσκόπιο των Αρχών μπήκε και ένας τέταρτος νεαρός, για τον οποίο φέρεται ότι υπάρχουν πληροφορίες ότι συμμετείχε σε μερικά από τα «σαφάρι» που έκαναν στο νησί των ιπποτών οι δύο προφυλακισμένοι για τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο. Δηλαδή, εκτός από τον 21χρονο Μανώλη Κ. από τη Λίνδο, τον 19χρονο Αλβανό Αλέξανδρο Λ. και τον 23χρονο Ρομά Γιώργο Μ., στην ομάδα των νεαρών «κυνηγών» φέρεται ότι συμμετείχε ακόμα ένα άτομο, όπως έχει προκύψει από τις καταθέσεις.

Ο συγκεκριμένος, σύμφωνα με το bloko.gr, φέρεται ότι εμπλέκεται και στον βιασμό της 19χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση αλλά και στην υπόθεση βιασμού, βασανισμού και δολοφονίας της Τοπαλούδη.

Από τα στοιχεία των λιμενικών και των αστυνομικών Αρχών που διερευνούν την υπόθεση προκύπτει ότι το άτομο αυτό έχει συγγενική σχέση ή με τον Ροδίτη ή με τον Αλβανό, οι οποίοι είναι προφυλακισμένοι στο σωφρονιστικό κατάστημα Φελλίου Γρεβενών.

Μάρτυρες

Οι Αρχές αναμένουν περαιτέρω στοιχεία που θα εμπλουτίσουν όσα ήδη έχουν καταθέσει στον ανακριτή μάρτυρες, οι οποίοι έχουν δει ή ακούσει πράγματα σημαντικά για την πορεία της έρευνας. Για την ώρα, πάντως, δεν έχει σχηματιστεί ακόμα δικογραφία σε βάρος του ούτε του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Όμως, αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες, δεν αποκλείεται να μιλάμε πια για οργανωμένη συμμορία που δρούσε στη Ρόδο και δραστηριοποιούνταν στο πεδίο των βιασμών νεαρών γυναικών, ενώ διερευνάται και το ενδεχόμενο ακόμα και να διακινούσαν ναρκωτικά στο νησί. Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα των νεαρών ενδεχομένως να είναι πολύ περισσότερα και υπάρχει μια προσπάθεια να μιλήσουν.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την άρση απορρήτου στο τηλέφωνο του 21χρονου Ροδίτη φέρεται ότι έκανε ούτε λίγο ούτε πολύ 47 κλήσεις από τις 28 Νοεμβρίου ως και την παραμονή της σύλληψής του! Ο Μανώλης Κ. μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα, ενώ την ημέρα της σύλληψής του φαίνεται ότι έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν άλλες 42 κλήσεις. Ο 19χρονος φέρεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους συγγενείς τους και με δικηγόρους. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ό,τι είναι δυνατό για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε στο κανάλι Star ο πατέρας της 21χρονης φοιτήτριας Γιάννης Τοπαλούδης.

Το πτώμα της Ελένης Τοπαλούδη βρέθηκε το μεσημέρι της 28ης Νοεμβρίου να θαλασσοδέρνεται στην παραλία Φώκια στους Πεύκους της Λίνδου. Αρχικά οι αστυνομικοί δεν γνώριζαν ποια ήταν η άτυχη κοπέλα, καθώς το μόνο στοιχείο που είχαν ήταν το τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλου στο πόδι της.

Ύστερα από έρευνες οι Αρχές κατέληξαν στον 21χρονο Ροδίτη και τον 19χρονο Αλβανό φίλο του, οι οποίοι κατά την ανάκρισή τους έπεσαν σε αντιφάσεις και στη συνέχεια ομολόγησαν ρίχνοντας ο ένας στον άλλον τις ευθύνες.

Πηγή: Espressonews.gr

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

25 χρόνια από τον θάνατο του Γιώργου Γεννηματά

Σαν σήμερα «έφυγε» ο Γεώργιος Γεννηματάς

Ο Γεώργιος Γεννηματάς γεννήθηκε στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου 1939. Πατέρας του ήταν ο Μανιάτης Θεόδωρος Γεννηματάς, δικηγόρος και οικονομολόγος, που διετέλεσε γενικός διευθυντής...
Κορονοϊός: Πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στο ΕΚΑΒ

Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο Νίκαιας – Μεταφέρθηκε στο Τζάνειο

Σοβαρό επεισόδιο συνέβη στη Νίκαια, όπου δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε τον αντιδήμαρχο, λίγες ώρες μετά την επίθεση του πρώην βουλευτη των Σπαρτιατών Κωνσταντίνου Φλώρου στον...
Μεταξουργείο: Νεκρός 15χρονος που έπεσε από τον 3ο όροφο

Αττικό Νοσοκομείο: ΕΔΕ για τις συνθήκες νοσηλείας του Δημήτρη Καλλιάνου διέταξε η διοίκηση

Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες νοσηλείας του πατέρα του Γιάννη Καλλιάνου από την ημέρα της εισαγωγής του διέταξε η διοίκηση του Αττικού Νοσοκομείου,...

Από τις αρχές του Μαΐου θα ενεργοποιηθούν τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα

Από 1 Μαΐου θα ισχύσει η παρέμβαση για την καταβολή των τελών κυκλοφορίας, όπως γνωστοποίησε ο Υφυπουργός Οικονομικών, Χάρης Θεοχάρης. Σχετικά με το άνοιγμα της...

Επιχείρηση “Ασπίδες”: Η Φρεγάτα Ύδρα κατέρριψε με πυροβόλο δύο UAV στον κόλπο Άντεν

H φρεγάτα Ύδρα που βρίσκεται στον κόλπο του Άντεν για την προστασία της διεθνούς ναυσιπλοΐας έβαλε με πυροβόλο κατά δύο UAVs που απειλούσαν εμπορικό...

Η φωτογραφία της ημέρας

Ντρέπεται και η ντροπή... 25 Απριλίου 2024

Σαν σήμερα 25 Απριλίου: Τα σημαντικότερα γεγονότα της ημέρας

Διαβάστε τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα και τον κόσμο. Γεγονότα 1719: Ο Ροβινσώνας Κρούσος παίρνει «σάρκα και οστά» μέσα από την πένα του...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Ρέντη: Πώς οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε η δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών

Την συμμορία χούλιγκαν που εμπλέκεται μεταξύ άλλων στην δολοφονική επίθεση κατά των αστυνομικών στου...

Ρέντη – Δολοφονία Λυγγερίδη: Σήμερα στον Εισαγγελέα οι 64 συλληφθέντες

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την υπόθεση της δολοφονίας του...

Μπαράζ προσαγωγών οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού για τη δολοφονία Λυγγερίδη!

Σε δεκάδες προσαγωγές προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 31χρονου αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη...

Πλατεία Αμερικής: Άγρια δολοφονία

Άγρια δολοφονία σημειώθηκε το μεσημέρι εντός διαμερίσματος στην οδό Λεμεσού στην πλατεία Αμερικής. Θύμα ένας...