Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
18 C
Athens

Υβριδικοί άνθρωποι: Είμαστε προϊόν μιας γενετικής μετάλλαξης των Πλειάδιων

Σύμφωνα με αυτή την επαναστατική θεωρία, η οποία προκάλεσε μεγάλη διαμάχη, η προέλευση των ανθρώπων είναι από τις Πλειάδες.

Από αμνημονεύτων χρόνων, έγιναν προσπάθειες για την αναζήτηση της προέλευσης των ανθρώπων, καθώς και πιθανές μεταλλάξεις κατά τη διάρκεια των αιώνων, μέσα από προσπάθειες κατανόησης αρχαίων κειμένων, μυθολογιών ακόμα και διαφορετικών θρησκειών.

Αν και φαινόταν ότι το σχετικό εγχείρημα ήταν αρκετά ασαφές, εμφανίστηκε μια έκδοση ενός βιβλίου που επειχειρεί να δώσει λύσεις και απαντήσεις.

Πρόκειται για ένα βιβλίο που επαναπροσδιόρισε μια θεωρία, στην οποία αναφέρεται ότι οι άνθρωποι τροποποιήθηκαν γενετικά από εξωγήινους με προηγμένη τεχνολογία. Αυτό σχετίζεται με τη θεωρία των αρχαίων αστροναυτών και δηλώνει επίσης ότι οι εξωγήινοι ταξίδευαν μέσα από μια μαύρη τρύπα ή σκουληκότρυπα, που βρίσκεται στο σύμπλεγμα του αστερισμού των Πλειάδων. Ωστόσο, δεν κατάφεραν να επιβιώσουν στη Γη.

Λόγω αυτού του μειονεκτήματος, οι «εξωγήινοι πρόγονοι» προχώρησαν στην «τροποποίηση του γενετικού κώδικα» του πρωτόγονου είδους ανθρωποειδούς ώστε να γίνουν πιο έξυπνοι. Το βιβλίο επιχειρεί να αποδείξει τη συγχώνευση του χρωμοσώματος-2 πριν από περίπου 780.000 χρόνια.

Το βιβλίο λέγεται “Hybrid Humans“, το οποίο δημιούργησε η Daniella Fenton, σε συνεργασία με τον Bruce Fenton. Αν και η Fenton θεωρείται μια αμφιλεγόμενη συγγραφέας, προσπάθησε να παράσχει διάφορα επιχειρήματα για να υποστηρίξει την ιδέα της. Μερικά από αυτά είναι τα εξής:

“Και τα τρία είδη έγιναν προχωρημένοι άνθρωποι με ολοένα και πιο πολύπλοκη τέχνη, πολιτισμό και τεχνολογίες”.

“Η θέση σύντηξης σε ένα ενεργό γονίδιο εκφράζεται σε δομή του εγκεφάλου, με ανοσία και αναπαραγωγικές λειτουργίες, σημαντικά συστήματα για την ενημέρωση σε ένα νέο ανθρώπινο είδος”.

“Αντί ενός μικρού αριθμού ανθρώπων που είχαν τη σύντηξη και μιας μεγάλης ομάδας που δεν την είχαν, υπήρξε γρήγορη ολική αντικατάσταση με όλους τους ανθρώπους στη Γη που είχαν 46 αντί για 48 χρωμοσώματα”.

“Πριν από περίπου 800.000 χρόνια το μέγεθος του ανθρώπινου εγκεφάλου έλαβε μια ξαφνική και ταχεία αύξηση και της πολυπλοκότητας που υπήρξε μυστήριο για τους ερευνητές”.

“Αυτή δεν ήταν η μόνη αλλαγή (μέχρι) αυτή τη στιγμή, ενώ δύο πολύ ασυνήθιστες αλλαγές είναι η ξαφνική εμφάνιση του γονιδίου miR-941, το οποίο διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη του ανθρώπινου εγκεφάλου”.

“Το γονίδιο είναι πολύ ενεργό στον έλεγχο της διαδικασίας λήψης αποφάσεων και επιτρέπει γλωσσικές δεξιότητες, το οποίο ξαφνικά εμφανίστηκε να σχηματίζεται από το λεγόμενο άχρηστο DNA”.

Σύμφωνα με αρκετές μελέτες, το θέμα της προέλευσης της ανθρώπινης φυλής από τις Πλειάδες και τους Πλειάδιους, είναι επαναλαμβανόμενο σε αναρίθμητες έρευνες, δεδομένου ότι ήταν ανέκαθεν σημείο αναφοράς από αρκετούς αστρονόμους και αστροφυσικούς που παρατηρούν τις δραστηριότητες που συμβαίνουν εκεί.

Σε αυτό το πλαίσιο, και σύμφωνα με την Υβριδική Θεωρία των Ανθρώπων, οι αρχαίοι αστροναύτες προέρχονται από το σύμπλεγμα αστέρων των Πλειάδων, το οποίο πιστεύεται ότι περιέχει αρκετές χιλιάδες αστέρια. Βρίσκεται ανάμεσα στο πλησιέστερο σύμπλεγμα αστέρων με τη Γη και εκείνων που είναι πιο ορατά με γυμνό μάτι.

Προτάθηκε ότι ένας πλανήτης θα μπορούσε να υπάρχει γύρω από το αστέρι HD 23514. Αυτή η ιδέα υποστηρίζεται από τον μεγάλο αριθμό σωματίων θερμής σκόνης που το περιβάλλουν. Κάτι ανάλογο, φαίνεται να υποστηρίζεται από έργα ζωγραφικής που έγιναν από τους Ινδιάνους Απάτσι πριν από χιλιάδες χρόνια και τα οποία είναι πιθανόν να δείχνουν εξωγήινους και UFOs.

Κρίνοντας από την τεράστια γνώση των ουρανών που είχαν αυτοί οι αυτόχθονες λαοί της Βόρειας Αμερικής, κατά την ακμή τους πριν από χιλιάδες χρόνια, όλα δείχνουν ότι τέτοιες θεωρίες, όπως η παραπάνω, θα μπορούσαν να είναι πολύ πιο σύμφωνες με την πραγματικότητα από ό,τι ένας μεγάλος αριθμός σύγχρονων επιστημόνων θα μπορούσε να παραδεχτεί.

Τα πιο πρόσφατα στη κατηγορία

Μπετόβεν, ενάτη συμφωνία,

Μπετόβεν: Ανάλυση του DNA του έδειξε πως δεν ήταν μουσική ιδιοφυΐα

Ο Μπετόβεν είχε χαμηλή γενετική προδιάθεση όσον αφορά τον συγχρονισμό του ρυθμού, μια ικανότητα που συνδέεται στενά με τη μουσικότητα. Αυτό έδειξε ανάλυση του DNA που πραγματοποίησε μια διεθνής...

Χάσε κιλά απλά με τη σκέψη

Όλα είναι μέσα στο μυαλό λένε. Αυτή η φράση ταιριάζει απόλυτα και στην απώλεια βάρους, σύμφωνα με μία έρενα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Stanford. Όπως αποκαλύφθηκε...

Το dirty talking κάνει πάντα το σεξ πολύ καλύτερο

Πώς απολαμβάνεις καλύτερα το σεξ; Και δεν μιλάμε μόνο για το ποια στάση μπορεί να σου αρέσει περισσότερο, μιλάμε και για τα άλλα τα...

Οι Αμαζόνες μπορεί να υπήρξαν πραγματικά, υποστηρίζει αρχαιολόγος

Στους αρχαιοελληνικούς μύθους, οι Αμαζόνες ήταν τρομερές πολεμίστριες που ζούσαν στα όρια του γνωστού κόσμου. Τα τελευταία χρόνια, οι αρχαιολόγοι ανακαλύπτουν όλο και περισσότερες ενδείξεις ότι...
ΗΠΑ: Πενήντα χρόνια από το πρώτο "μικρό βήμα για τον άνθρωπο" και η συζήτηση για την επιστροφή στη Σελήνη έχει ανάψει1 στη Σελήνη ίσως μόλυνε τη Γη με… σεληνιακά μικρόβια

Οι ΗΠΑ θέλουν να κατασκευάσουν έναν σιδηρόδρομο στη Σελήνη

Μελλοντικά, οι αστροναύτες θα μπορούν να μετακινούνται με τρένο στην επιφάνεια της Σελήνης. Η DARPA, η μυστική ερευνητική υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, έχει αναλάβει...
1839, καταγράφεται, πρώτη φορά, λέξη, ΟΚ,

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 23 Μαρτίου καταγράφεται για πρώτη φορά η λέξη ΟΚ

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ! To 1839 καταγράφεται για πρώτη φορά η λέξη ΟΚ. Λέγεται ότι προέρχεται από την ελληνική φράση «Όλα Καλά» που έγραφαν οι πρόγονοι μετανάστες,...

Η πιο τρομακτική διαδρομή με ποδήλατο κάτω από τη Γη! (βίντεο)

Εσείς θα κάνατε ποδήλατο στα έγκατα της Γης μέσα από τα πιο στενά τούνελ; Υπάρχει μια ποδηλατική διαδρομή που αποτελεί πρόκληση ακόμα και για τους...

Βρείτε μας

7,826ΥποστηρικτέςΚάντε Like
133ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
1,245ΑκόλουθοιΑκολουθήστε

Λαϊκό Θέατρο Σκιών

Τα νέα και τα βίντεο του Καραγκιόζη

Διαβάστε Επίσης

Η ατμοσφαιρική ρύπανση σκοτώνει 1 εκατομμύριο ανθρώπους παγκοσμίως κάθε χρόνο

Περισσότεροι από ένα εκατομμύριο θάνατοι παγκοσμίως κάθε χρόνο οφείλονται στην βραχυπρόθεσμη έκθεση σε ατμοσφαιρική...

Περί θεών και ανθρώπων

Ο μεγάλος Παλαιστίνιος ποιητής Μαχμούντ Νταρουίς είχε συμπυκνώσει άριστα, δυστυχώς, την κατάσταση: «Η αλήθεια...

Φωτιά στη Βοιωτία: Απεγκλωβισμός 60 ατόμων με σκάφη από την παραλία Σαράντη

Μαίνεται η φωτιά στον Πρόδρομο Βοιωτίας που ξέσπασε σε αγροτοδασική περιοχή το πρωί της...

Έως και 5,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι μπορεί να επηρεαστούν από τη ρύπανση των υδάτων ως το 2100

Έως και 5,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι θα μπορούσαν να επηρεαστούν από τη ρύπανση των επιφανειακών...